Dualarımızdasın hayırlısı olsun canım güzel haberle inşallah Allah İn izniyle bekliyoruzKızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum dualarnız eksik etmeyin nolur
ayy benimde üzüntüden migrenim tuttu dün akşamdan beri yaa eşime söyledim dün akşam kan tahlilim negatif die o beni teselli ediceğine ben onu teselli ettim valla ama karar aldım ilk ve son tüp bebek denemem die artık ne doktora gidicem ne bişey yapıcam kızlar
Olmazmı hemde nasılGunaydın canlarrrrr, hepimiz için güzel bir gün olsun...Heyecan var mı :))))
Amin Can'ım hepimize versinhepiniz çok haklısınız kızlar benim çok şükür bi tane 7 yaşında oğlum var Allah ona sağlık ömür versin pes etmiyorum ama bunaldım sanırsam biraz dinleneyim belki tekrar denerim Rabbim önce sizlere sonra bana versin
ben yazmıştım Can'ım..Kızlar hacamatla ilgili bir arkadaş yazmıştı. İsmini hatırlamıyorum. Okuyan olursa bilgi verirseniz sevinirim
Benim tedaviye başlanacağı ay adetim 2 günde bitti.. Oluyo ya stres heyecan.. İplemicen o adi adeti yoksa popişi kalkıyo hemen..
Süper... Tebrikler.. Darısı başımıza.. Hadi bakalım gelsin pozitifler güzel başladık haberlere..Kızlar sonuçcum 326
Maşallah canım inşallah keseyi görür , kalp atışlarını duyar , kucağına alırsın bebişlerini sağlıkla. Darısı hepimize inşallahhhhhhhKızlar sonuçcum 326
Bencede :)Bence pozitifffff cıkacakkkkk....
Süper, çok çok sevindim Canım tebrik ederimKızlar sonuçcum 326
Insallah.. canim hadi bakalim bekliyoruz..Son iğne mi yaptırdım kanda aldırdım biliyorum çok erken ama duramadım bir buçuk saate netten bakabilicem sonuca banada dua edin nolur idrarda var çizgi ama daha öncede vardı bu sefer gol olsun :)
İlk 3 gün ev istirahati dedi dr um ağır kaldırmak uzanmak ıkınmak yaramazlık yapmak yok dediTransferi yapılan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz günlük yaşantınıza devam ettiniz mi dinlendiniz mi nelere yediniz lütfen yardımmmm
Bende de olmuştu okuduğum bi çok insanda da olmuşum adetim geliyo sanıp okadar üzülmüştüm ama sadece belirti doktorum takılma gelmez demişti bana.. Olurmuş yani..Kızlar bugün benim 9. Günüm yarın tahlilim var ama adet olcakmışım gibi belim ağrıyooonapıcam
Ağrılar olur normal sen onlara takılma canım az kalmış hadi hayırlısıKızlar bugün benim 9. Günüm yarın tahlilim var ama adet olcakmışım gibi belim ağrıyooonapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?