2016 mayıs tüp bebek

canım şuan çok yeni bir haber sizin için evet insan çok kötü oluyor seni hepimiz anlıyoruz.ama bir hafta geçsin bak nasıl hevesleneceksın.ilkinde hemen olacak diye birşey kesinlikle yok ilkinde herşey olsaydı hayat daha kolay olurdu.bende senin gibi ilk deneme negatif ikinci için inan şuan içimde daha çok heves sabırsızlık heyecan var.kafanı topla biraz kendine gel ve yola devam .bebeklerimiz için savaşmaya devam

Amin Can'ım hepimize versin
Kızlar hacamatla ilgili bir arkadaş yazmıştı. İsmini hatırlamıyorum. Okuyan olursa bilgi verirseniz sevinirim
ben yazmıştım Can'ım..

Transferi yapılan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz günlük yaşantınıza devam ettiniz mi dinlendiniz mi nelere yediniz lütfen yardımmmm

Son iğne mi yaptırdım kanda aldırdım biliyorum çok erken ama duramadım bir buçuk saate netten bakabilicem sonuca banada dua edin nolur idrarda var çizgi ama daha öncede vardı bu sefer gol olsun :)
Insallah.. canim hadi bakalim bekliyoruz..

gbbc canım benim üzüntüler sevinçler bir arada ,Allah çocuğuna sağlık versin , zaman herşeyin ilacı, toparlanınca Allahın izniyle tekrar denersiniz ...

Transferi yapılan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz günlük yaşantınıza devam ettiniz mi dinlendiniz mi nelere yediniz lütfen yardımmmm
İlk 3 gün ev istirahati dedi dr um ağır kaldırmak uzanmak ıkınmak yaramazlık yapmak yok dedi ananas ye su iç kabız olma en önemlisi dua et , hayırlı oşsun şimdiden

Kızlar bugün benim 9. Günüm yarın tahlilim var ama adet olcakmışım gibi belim ağrıyooo napıcam
Bende de olmuştu okuduğum bi çok insanda da olmuşum adetim geliyo sanıp okadar üzülmüştüm ama sadece belirti doktorum takılma gelmez demişti bana.. Olurmuş yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…