2016 mayıs tüp bebek

Kızlar tek embriyo transferiyle gebelik şansı çok düşük mü? Tutan duydunuz mu hiç?

Transferden sonra dinlendim ama yatmadım yemek bulaşık ütü yaptım ağır temizlik yapmadım ananas çiğ kabak çekirdeği yedim ve çok çok çok çok dua ettim hala ediyorum hergün Yasin okudum hala okuyorum. Yasin'i ne niyetle okursanız kabul olurmuş. Allah hayırlısı ile versin amin.

Kizlar az once aradilar dun 17 yumurta toplandi 15 i dollendi 9 gelismesi normal dendi nasil sizce cok uzuldum ben nasil 6 tanesi gitti diye sizce nasil sayi falan

Kizlar az once aradilar dun 17 yumurta toplandi 15 i dollendi 9 gelismesi normal dendi nasil sizce cok uzuldum ben nasil 6 tanesi gitti diye sizce nasil sayi falan
Maşallah daha ne olsun? Allah devamınıda böyle getirsin inşallah.. Tez Zaman'da kucağına alısın inş..

Merhabalar kizlar bgn dra gittim 3.gunu fsh ve e2 tahlili aldi ignelerimi yazdi cmt basla dedi 5.gun baslicam yani ben pkolu oldugum icin sanirim varmı boyle 5.gun baslayan

gbbc cnm rabbim oğluna ins sağlıklı uzun hayirli omurler versin belki kafana takmayacagin ivin önümüzdeki bikac aya kendiliğinden olur bellimi olur

Merhabalar kizlar bgn dra gittim 3.gunu fsh ve e2 tahlili aldi ignelerimi yazdi cmt basla dedi 5.gun baslicam yani ben pkolu oldugum icin sanirim varmı boyle 5.gun baslayan
Canim ben 2 gunu baslamisdim. Ama dr o degerler gore baslatio zaten

Şuan transferimin 4. Günü evimden uzak otel odasında yatıyorum (tedavim Ankara'da yapıldı ) doktor 1 gün dinlen ertesi gün yola çıkabilirsin dedi ama çıkmadım bol bol kivi yiyorum günde 1 muz yiyorum ananas sadece kabız olmamak için kullanıldığını düşündüğüm için ve kabızlık sorunum olmadığı için yemiyorum ayrıca ananas gebelikte zararlı diye okumuştum internette.. Kabak çekirdeği günde 2 avuç yiyorum fazlası zararlı. Transferden sonra her Öğlen et yada tavuk Akşamları somon yiyorum bıktım ama sonuç alana kadar böyle yicem çünkü protein ve omega 3 embriyo yerleşmesi için çok önemli protein fazlalılığı tutunmayı sağlıyor karbonhidrat fazlalığı düşüğe neden oluyor

Cok yatmana gerek yok, sadece normal hayatımıza gore bir parca daha dikkatli olmak gerekiyor.Zaten bana göre yatmak, kurmak sürekli hamileliği düşünmek demek.Calışıyorsak işimize ev hanımıysak arkadaşlarımıza, alışverişe ne bilim bişeylere vermek lazım kendimizi )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…