- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Maşallah daha ne olsun? Allah devamınıda böyle getirsin inşallah.. Tez Zaman'da kucağına alısın inş..Kizlar az once aradilar dun 17 yumurta toplandi 15 i dollendi 9 gelismesi normal dendi nasil sizce cok uzuldum ben nasil 6 tanesi gitti diye sizce nasil sayi falan
Canim ben 2 gunu baslamisdim. Ama dr o degerler gore baslatio zatenMerhabalar kizlar bgn dra gittim 3.gunu fsh ve e2 tahlili aldi ignelerimi yazdi cmt basla dedi 5.gun baslicam yani ben pkolu oldugum icin sanirim varmı boyle 5.gun baslayan
Ben klomene de 5.gun basliyordum gerçiCanim ben 2 gunu baslamisdim. Ama dr o degerler gore baslatio zaten
Insallah ama ne bileyim her gun 6 tane giderse ... bide dun topladilar bugun 2 gun mu oluyor 1 gun mu acabaMaşallah daha ne olsun? Allah devamınıda böyle getirsin inşallah.. Tez Zaman'da kucağına alısın inş..
Kızlar tek embriyo transferiyle gebelik şansı çok düşük mü? Tutan duydunuz mu hiç?
Şuan transferimin 4. Günü evimden uzak otel odasında yatıyorum (tedavim Ankara'da yapıldı ) doktor 1 gün dinlen ertesi gün yola çıkabilirsin dedi ama çıkmadım bol bol kivi yiyorum günde 1 muz yiyorum ananas sadece kabız olmamak için kullanıldığını düşündüğüm için ve kabızlık sorunum olmadığı için yemiyorum ayrıca ananas gebelikte zararlı diye okumuştum internette.. Kabak çekirdeği günde 2 avuç yiyorum fazlası zararlı. Transferden sonra her Öğlen et yada tavuk Akşamları somon yiyorum bıktım ama sonuç alana kadar böyle yicem çünkü protein ve omega 3 embriyo yerleşmesi için çok önemli protein fazlalılığı tutunmayı sağlıyor karbonhidrat fazlalığı düşüğe neden oluyor
Kizlar az once aradilar dun 17 yumurta toplandi 15 i dollendi 9 gelismesi normal dendi nasil sizce cok uzuldum ben nasil 6 tanesi gitti diye sizce nasil sayi falan
canım bende adetin 5. günü başlamıştımMerhabalar kizlar bgn dra gittim 3.gunu fsh ve e2 tahlili aldi ignelerimi yazdi cmt basla dedi 5.gun baslicam yani ben pkolu oldugum icin sanirim varmı boyle 5.gun baslayan
Son iğne mi yaptırdım kanda aldırdım biliyorum çok erken ama duramadım bir buçuk saate netten bakabilicem sonuca banada dua edin nolur idrarda var çizgi ama daha öncede vardı bu sefer gol olsun :)
Kızlar bugün benim 9. Günüm yarın tahlilim var ama adet olcakmışım gibi belim ağrıyooonapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?