2016 mayıs tüp bebek

Benim 12 yumurtadan 6 sı kaldı 5. Gune diğer sefer yine 12 yumurtadan 5 i 5. Gune gidebilmişti.Bak şimdi hamileyim allah nasip ederse :))) darısı hepinizin başına.
Amin canim insallah hamislerin duasi kabul olur dua et bize ne olursun

Ayyy iyice psikopata bagladık :)) dunya kadar insan var tek embriyo ile hamile kalan.Hem tek embriyo her zaman daha saglıklı.
Eh işte napim.. Doktor ikincide de tek koyma taraftarı da bilemedim.. İkiside iyi kaliteymiş dondurulanların. Bize sorun yaratır içerde bölünmeleri diyo.. Kafam karıştı napim?

Tatlim dun topla di 17.bugun aradilar 9 tane kaldi. 3 gune korkuyom kalmazsa
canım 9 gayet iyi sayı daha ne istiyosun tek yumurtası kalan bile var ilk gün çoğunun gitmesi normal geriye sağlamlar kalıyor. benim 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 3. güne 4 tanesi kaldı buna da şükür

canım 9 gayet iyi sayı daha ne istiyosun tek yumurtası kalan bile var ilk gün çoğunun gitmesi normal geriye sağlamlar kalıyor. benim 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 3. güne 4 tanesi kaldı buna da şükür
canim saol elhamdulillah ama icim buruk cok...

Ananas tutunmayı kolaylaştırıyor zaten yiyince bile ağız yapış yapış kamaşıo bi değişik oluo , var demek ki bi etkisi benim dr um daha tedavim başlamadan başlattı ananas a. Kabızlık için kayısı veriyorlar canım ananas değil

Eh işte napim.. Doktor ikincide de tek koyma taraftarı da bilemedim.. İkiside iyi kaliteymiş dondurulanların. Bize sorun yaratır içerde bölünmeleri diyo.. Kafam karıştı napim?
canım benimde senin gibiydi ilk transferim kimyasal oldu.ilkinde doktor iki tane koyalım demişti ben o an korktum bir koydu sonra.şimdi ikinciye eeee artık iki koyarız diyor.ama doktorun ne derse onu dinle bence.o embriyoları biliyor çünkü kalitesi bölünmesi önemli

Valla kızlar ben ananas felan bilmiyorum ama ben tranfer ince ishal oldum mide bulantısı felan ilaç aldım reflor neyse tranfer günü biraz durdu ishal ilacı bıraktım tabi transferden sonra eve geldim şu içtim patates haslamasi bide muz yedim 3 gün valla hamileyim çok şükür

Ben ilk iki denememde tek koydurdum.ucuncu de dr iki koyalım dedi zor bir karar ama öyle yaptık sonuçta dr de biz de hep tektan yanaydık ama mecbur kaldık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…