Oyle mi diyosun insallah olsun yavrularim. Esim diyoku celibon ne yazmis ne dioOrtalama yarısı gidiyor zaten üzülecek birsey yok.Az olsun sağlıklı olsun.
Oyle mi diyosun insallah olsun yavrularim. Esim diyoku celibon ne yazmis ne dio
Amin canim insallah hamislerin duasi kabul olur dua et bize ne olursunBenim 12 yumurtadan 6 sı kaldı 5. Gune diğer sefer yine 12 yumurtadan 5 i 5. Gune gidebilmişti.Bak şimdi hamileyim allah nasip ederse :))) darısı hepinizin başına.
canım benmde 24 yumurta toplandı 12si döllendi 5.güne geldiler 2si transfer edildi 6sı dondurulduOyle mi diyosun insallah olsun yavrularim. Esim diyoku celibon ne yazmis ne dio
Tatlim dun topla di 17.bugun aradilar 9 tane kaldi. 3 gune korkuyom kalmazsacanım benmde 24 yumurta toplandı 12si döllendi 5.güne geldiler 2si transfer edildi 6sı donduruldu
Eh işte napim.. Doktor ikincide de tek koyma taraftarı da bilemedim.. İkiside iyi kaliteymiş dondurulanların. Bize sorun yaratır içerde bölünmeleri diyo.. Kafam karıştı napim?Ayyy iyice psikopata bagladık :)) dunya kadar insan var tek embriyo ile hamile kalan.Hem tek embriyo her zaman daha saglıklı.
canım 9 gayet iyi sayı daha ne istiyosun tek yumurtası kalan bile var ilk gün çoğunun gitmesi normal geriye sağlamlar kalıyor. benim 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 3. güne 4 tanesi kaldı buna da şükürTatlim dun topla di 17.bugun aradilar 9 tane kaldi. 3 gune korkuyom kalmazsa
Sen içini ferah tut en kaliteli olanlar kalcaktır merak etme bol bol duat canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Tatlim dun topla di 17.bugun aradilar 9 tane kaldi. 3 gune korkuyom kalmazsa
Kizlar allah razi olsun yazdiklarinizi esimle beraber okuyoruz allah razi olsun hepinizden ne olur birbirimize dua edelimSen içini ferah tut en kaliteli olanlar kalcaktır merak etme bol bol duat canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
canim saol elhamdulillah ama icim buruk cok...canım 9 gayet iyi sayı daha ne istiyosun tek yumurtası kalan bile var ilk gün çoğunun gitmesi normal geriye sağlamlar kalıyor. benim 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 3. güne 4 tanesi kaldı buna da şükür
Ananas tutunmayı kolaylaştırıyor zaten yiyince bile ağız yapış yapış kamaşıo bi değişik oluo , var demek ki bi etkisi benim dr um daha tedavim başlamadan başlattı ananas a. Kabızlık için kayısı veriyorlar canım ananas değilŞuan transferimin 4. Günü evimden uzak otel odasında yatıyorum (tedavim Ankara'da yapıldı ) doktor 1 gün dinlen ertesi gün yola çıkabilirsin dedi ama çıkmadım bol bol kivi yiyorum günde 1 muz yiyorum ananas sadece kabız olmamak için kullanıldığını düşündüğüm için ve kabızlık sorunum olmadığı için yemiyorum ayrıca ananas gebelikte zararlı diye okumuştum internette.. Kabak çekirdeği günde 2 avuç yiyorum fazlası zararlı. Transferden sonra her Öğlen et yada tavuk Akşamları somon yiyorum bıktım ama sonuç alana kadar böyle yicem çünkü protein ve omega 3 embriyo yerleşmesi için çok önemli protein fazlalılığı tutunmayı sağlıyor karbonhidrat fazlalığı düşüğe neden oluyor
canım gayet güzel benimde 17 toplandı 11 i döllendi deiler sonra 6 tane 3.gün dondurulmuştu biri transfer oldu negatif kaldı 5 tanecik :)Tatlim dun topla di 17.bugun aradilar 9 tane kaldi. 3 gune korkuyom kalmazsa
canım benimde senin gibiydi ilk transferim kimyasal oldu.ilkinde doktor iki tane koyalım demişti ben o an korktum bir koydu sonra.şimdi ikinciye eeee artık iki koyarız diyor.ama doktorun ne derse onu dinle bence.o embriyoları biliyor çünkü kalitesi bölünmesi önemliEh işte napim.. Doktor ikincide de tek koyma taraftarı da bilemedim.. İkiside iyi kaliteymiş dondurulanların. Bize sorun yaratır içerde bölünmeleri diyo.. Kafam karıştı napim?
Bende bundan istiyorum nasıl yapcamKızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim tez vakitte hepimize güzel haberler getirsin inşallah :*
Tatlım profil sayfanda kişisel bilgiler bölümüne gir orda görcen . Ay çok heycanlıııBende bundan istiyorum nasıl yapcam
Ben ilk iki denememde tek koydurdum.ucuncu de dr iki koyalım dedi zor bir karar ama öyle yaptık sonuçta dr de biz de hep tektan yanaydık ama mecbur kaldık )Eh işte napim.. Doktor ikincide de tek koyma taraftarı da bilemedim.. İkiside iyi kaliteymiş dondurulanların. Bize sorun yaratır içerde bölünmeleri diyo.. Kafam karıştı napim?
aynen canm dualarımızda birlikteyiz rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda hepimizi hayırlısyla bebişlerimize kavuştursunKizlar allah razi olsun yazdiklarinizi esimle beraber okuyoruz allah razi olsun hepinizden ne olur birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?