2016 mayıs tüp bebek

Kizlar bana dr 300luk gonal f yazmis cok yuksek degil mi sizinkiler nasildi pkolu olanlar ozellikle

Bana sağolsun doktorum beslenmeyle alakalı hiç birşey söylemedi hep kendim netten bakıp ve teyzem tüp bebek hemşiresi ondan duyduklarımı uyguluyorum bende ananas yiyeyim o Zaman bugün alayım hemen geç kaldım ama olsun :)

Merhaba arkadaşlar bende bu ay transf er oldum 16 mayıs ilk denemem 2 embriyo transfer edildi kasıklarımda adet olucakmış gibi ağrılarım var 10. Günümm bugün normalmi anormal bir durummu anlamadım inşallah tutmuştut bebişlerim

Normal normal :)))
Adet olucam sanki o derece normaldede adet zamanımdada böyle ağrılarım oluyordu korkuyorum şimdi bazılarında yerleşme kanı falan oluyormuş olmadı bende birde 9. Gün test yapim dedim normalde beklerim ama negatif çıktı azıcık üzüldüm ama kanda belli oluyor kesin dediler inşallah rabbim hayırlısını verir

Ayyy hadi cıkmadı mı :)))
J jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy J jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız

çok sevindim rabbim tamamına erdirsin darısı biz bekleyenlere olsun inşallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…