- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Canim b3nim gonalf de 225 likdi...bi de menagon vardi ilk haftaKizlar bana dr 300luk gonal f yazmis cok yuksek degil mi sizinkiler nasildi pkolu olanlar ozellikle
Ayyyy bi muhteşem haber daha inşallahhhhhhh tez zamanda keseyi görüp, kalp atışlarını dinlemeyi, bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Darısı hepimize inşallahhhhhhh@jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy @jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız
Çok çok sevindim canım bizlere moral oluyorsunuz rabbim devamını da sağlasın inşallah tebrik ederim@jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy @jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız
Ayy insallah yaaÇok sevindim cnm ne güzel ben artık çok umutluyum buradaki tum arkadaşlar pozitifi görecek.masallah cnm dua et bize.
Aynı gün transferimiz yapılmış ben bugün sonucumu öğrendim canım test günümdü bugün senin ne zaman dedi doktor ?Merhaba arkadaşlar bende bu ay transf er oldum 16 mayıs ilk denemem 2 embriyo transfer edildi kasıklarımda adet olucakmış gibi ağrılarım var 10. Günümm bugün normalmi anormal bir durummu anlamadım inşallah tutmuştut bebişlerim
Amin canım benim hepimizin inşallahAyyyy bi muhteşem haber daha inşallahhhhhhh tez zamanda keseyi görüp, kalp atışlarını dinlemeyi, bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Darısı hepimize inşallahhhhhhh
canim cok sevindim allah tamamına erdirsin@jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy @jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız
Amin canım hepimizin inşallahcanim cok sevindim allah tamamına erdirsin
ay canim benim cok sagol. ya dun biraz kanama artinca ben panik oldum sonra kocam sagolsun arastirdi biraz yani aslinda gayet normalmis. cunku ilaclar sadece yumurtl;amayi onluyor onun disinda ki hersey normal seyrinde gidiyormus. haliyle rahmin incelmesi gerek boylece parcalar atiliyor. hemsire bana seni kisa bir sure menapoza sokucaz diyince ben hic kanama olmicak sandim ondan panikledim aslinda. ama cok sukur hersey yolunda zaten yarin da kan testi vericem.edacik82 canım siyah ise eski bi kanamadır o içerde kalmış şimdi atılıyor olabilir ilaçlar işe yaramıştır neden yaramasın içini ferah tut herşey güzel olacak inşallah
Benim cumartesi test günüm 12. Gün yaptır dedi doktoroum hadi hayırlısı sonucun ne çıktı merak ettimAynı gün transferimiz yapılmış ben bugün sonucumu öğrendim canım test günümdü bugün senin ne zaman dedi doktor ?
canim benim naptin aldin mi sonuclarini?Günaydın kızlar
Adet olmak için bekledim durdum 3 gündür adet desem yoğun değil leke desem o da değil bi saçma bişey oldu. Hastaneyi aradım şimdi aile hekimime gidiyorum fsh, LH, e2 baktıracam yarın da Malatya'ya muayeneye gitcem ya stres midir nedir günlerim şaştı resmen. Adet gibi karın şişliğim yok , göğüs hassasiyeti yok. Oyyy oyyy bunalıma gircem resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?