2016 mayıs tüp bebek

Benim 150 likti gonolf kişden kişiye değişiyor canım sanırım benden 31 yumurta topladılar mesela 23 ü döllendi 9 sağlıklı embriyom oluştu 2 ay bekledi çok yumurta toplandığı için 2 gün sonra kan testi yaptırcam 10. Günüm bugün hakkımızda hayırlıaı yumoşların büyüsünde bebiş olsun inşallah

Ayyyy bi muhteşem haber daha inşallahhhhhhh tez zamanda keseyi görüp, kalp atışlarını dinlemeyi, bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Darısı hepimize inşallahhhhhhh

Çok çok sevindim canım bizlere moral oluyorsunuz rabbim devamını da sağlasın inşallah tebrik ederim

Kızlar bu hamilelik haberi ailelere ne zaman söylenir. Yani pozitifi görüp hamile olduğumuz tam olarak ne zaman kesinleşiyor?

Aynı gün transferimiz yapılmış ben bugün sonucumu öğrendim canım test günümdü bugün senin ne zaman dedi doktor ?

canim cok sevindim allah tamamına erdirsin

Kizlar bir sorum daha olacak dra pek soramadım unuttumda gonal f disinda bisey vermedi birde inofolic ic dedi size ekstra biseyler verilmisiydi

edacik82 canım siyah ise eski bi kanamadır o içerde kalmış şimdi atılıyor olabilir ilaçlar işe yaramıştır neden yaramasın içini ferah tut herşey güzel olacak inşallah
ay canim benim cok sagol. ya dun biraz kanama artinca ben panik oldum sonra kocam sagolsun arastirdi biraz yani aslinda gayet normalmis. cunku ilaclar sadece yumurtl;amayi onluyor onun disinda ki hersey normal seyrinde gidiyormus. haliyle rahmin incelmesi gerek boylece parcalar atiliyor. hemsire bana seni kisa bir sure menapoza sokucaz diyince ben hic kanama olmicak sandim ondan panikledim aslinda. ama cok sukur hersey yolunda zaten yarin da kan testi vericem.
ay yalniz ne guldum kendi kendime. ben aylardir her buldugum seyi okuyorum o mu bu mu su mu diye, hatta kocama kiziyodum ya sen hic okumuyosun diye. adam tak diye iki dakika da buldu acikladi rahatlatti. ay ben bosa okumusum dedim kendi kendime :)

canim benim naptin aldin mi sonuclarini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…