2016 mayıs tüp bebek

Tatlım hayırlı olsun süper:))

canim benim naptin aldin mi sonuclarini?
Edacik82 aldım canım fsh, LH , e2 için girmiştim yarın muayenem var. Ama e2 yine 25 çıkmış yine düşük. Bakalım yarın ne diyecek tedaviye başlayabilecek miyim görcem canım.

Şimdi geçmiş sonuçlarıma baktım lucrine başlamadan önce 23 müş benim
Valla bende anlamadım canım Mayıs başında e2 düşük dedi yasmin verdi bitince lucrin e başlattı perşembe başladım adet de oldum olmadım arasıyım yarın bi gidicem bakalım canım. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin

Amin Canım benim, umarım istediği değerlerdir doktorunun allah yardımcımız olsun, hayırlısını nasip etsin

Hayırlısı olsun.İnsallah hamilesindir.

EsrRam benim de e2 25 miş tedaviden önce ama transfere yakın yüksek olmadı gerekiyordur belki de.

edacik82 eşin beni güldürdü :) biz panikle ne yaptığımızı bilmiyoruz eşler de gazla rahat geliyor ama bazen rahatlık iyidir

A afratafra canım maşallah çok sevindim artık farklı bi heyecan başladı dimi :) Allah tamamına erdirsin arkadasım:)

Oleyyyyyyy :)) cok sevindimmmm,allah tamamına erdirsin.Soyleme kalp atısını duyana kadar kimseye sonra uzuluyor insan.

Canım benim e2 70 miş tedaviye başladığımda bu senin içini rahatlatır mı..

Kızlar bu hamilelik haberi ailelere ne zaman söylenir. Yani pozitifi görüp hamile olduğumuz tam olarak ne zaman kesinleşiyor?
Önce kese göreceksiniz ama en önemlisi kalp atısı :)) insallah duymak da nasip olur.Ben kalp atısını duyana kadar soylememekte karalıyım.

Reçetede 3 tane ilac vardi dikkat etmedim ama isimlerine recetede esimde aksam bakayim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…