Tatlım hayırlı olsun süper:))J jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy J jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız
Edacik82 aldım canım fsh, LH , e2 için girmiştim yarın muayenem var. Ama e2 yine 25 çıkmış yine düşük. Bakalım yarın ne diyecek tedaviye başlayabilecek miyim görcem canım.canim benim naptin aldin mi sonuclarini?
Canım e2 zaten düşük olması gerekiyorEdacik82 aldım canım fsh, LH , e2 için girmiştim yarın muayenem var. Ama e2 yine 25 çıkmış yine düşük. Bakalım yarın ne diyecek tedaviye başlayabilecek miyim görcem canım.
Geçen Mayıs başında e2 düşük die tedavimi başlatmadı dr canım.Canım e2 zaten düşük olması gerekiyor
Şimdi geçmiş sonuçlarıma baktım lucrine başlamadan önce 23 müş benimGeçen Mayıs başında e2 düşük die tedavimi başlatmadı dr canım.
Valla bende anlamadım canım Mayıs başında e2 düşük dedi yasmin verdi bitince lucrin e başlattı perşembe başladım adet de oldum olmadım arasıyım yarın bi gidicem bakalım canım. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versinŞimdi geçmiş sonuçlarıma baktım lucrine başlamadan önce 23 müş benim
Benim e2 de 28 di tedaviye basladigimizda canimGeçen Mayıs başında e2 düşük die tedavimi başlatmadı dr canım.
Adet olucam sanki o derece normaldede adet zamanımdada böyle ağrılarım oluyordu korkuyorum şimdi bazılarında yerleşme kanı falan oluyormuş olmadı bende birde 9. Gün test yapim dedim normalde beklerim ama negatif çıktı azıcık üzüldüm ama kanda belli oluyor kesin dediler inşallah rabbim hayırlısını verir
J jelibon3434 çıkmışşşşşşş 211.51 uyuyakalmışım iyimi şimdi mala bağladım oyyy Allah yardımcımız olsun çok heycanlı nolur devamıda güzel olsun Dr a yazdım gebesin iki gün sonra tekrarlayalım yazdı ben çok tuhafım bu topiği sizleri çok seviyorum inşallah Allah İn izniyle dolacak kucaklar umarım sıkıntı çıkmaz ayyyy J jelibon3434 tutamıyorum kendimi hala titremem geçmedi hiç kimse bilmiyor kız kardesim hariç bi sizler varsınız
Canım benim e2 70 miş tedaviye başladığımda bu senin içini rahatlatır mı..Valla bende anlamadım canım Mayıs başında e2 düşük dedi yasmin verdi bitince lucrin e başlattı perşembe başladım adet de oldum olmadım arasıyım yarın bi gidicem bakalım canım. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin
Önce kese göreceksiniz ama en önemlisi kalp atısı :)) insallah duymak da nasip olur.Ben kalp atısını duyana kadar soylememekte karalıyım.Kızlar bu hamilelik haberi ailelere ne zaman söylenir. Yani pozitifi görüp hamile olduğumuz tam olarak ne zaman kesinleşiyor?
İnş canım.sende transferde ne gibi belirtiler oldu acabaHayırlısı olsun.İnsallah hamilesindir.
Vitamin kullanıyormusun ?Kizlar bir sorum daha olacak dra pek soramadım unuttumda gonal f disinda bisey vermedi birde inofolic ic dedi size ekstra biseyler verilmisiydi
İnş canım.sende transferde ne gibi belirtiler oldu acaba
Yani kalp atışını duyunca bebek kaç aylık oluyor canımÖnce kese göreceksiniz ama en önemlisi kalp atısı :)) insallah duymak da nasip olur.Ben kalp atısını duyana kadar soylememekte karalıyım.
Aynen bendede kasık ağrıları batmaları belde ağrı baş ağrısı çok var birde artık bakalım hayırlısı cumartesi sonucu öğrenicemBenim ilk gunden itibaren karın ve kasık agrım oldu bir de arada halsizlik.Baska belirtim olmadı.
Yok bisey kullanmiyorum cnm aslinda bi recete yazdi tedavi boyunca kullanacakların dedi 1100 lira tuttuyo yarin alicaz cmt basla dedi 5 gün sonra kontrole gidicem sonra daha sık cagiricam dediVitamin kullanıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?