28 normal değer canım. Olması gereken.Benim e2 de 28 di tedaviye basladigimizda canim
Hiç bilmiyorum canım bakalım ne dicekEsrRam benim de e2 25 miş tedaviden önce ama transfere yakın yüksek olmadı gerekiyordur belki de.
@edacik82 eşin beni güldürdü :) biz panikle ne yaptığımızı bilmiyoruz eşler de gazla rahat geliyor ama bazen rahatlık iyidir
@afratafra canım maşallah çok sevindim artık farklı bi heyecan başladı dimi :) Allah tamamına erdirsin arkadasım:)
Ben de sabah gebelik testi yaptigimda tek çizgiyi gördüm ama aksam kan verdiğimde bhcg 122.3 çıkmıştı. Kan testi yaptirinHayırlısı olsun.İnsallah hamilesindir.
Aynı ağrılar bendede var 9.günüm bende bugün idrarda negatifi gördüm.pişman oldum bi daha test mest yok banaAdet olucam sanki o derece normaldede adet zamanımdada böyle ağrılarım oluyordu korkuyorum şimdi bazılarında yerleşme kanı falan oluyormuş olmadı bende birde 9. Gün test yapim dedim normalde beklerim ama negatif çıktı azıcık üzüldüm ama kanda belli oluyor kesin dediler inşallah rabbim hayırlısını verir
Çatlatma iğnesimi vurmuştunuz? Onun etkisi olabilirKızlar son değer 1.1 Nasıl düştü bukadar anlamadım.. Heveslenmiştim belki yükselir die.ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım..
9
Git bir de kan da baktır o zaman kan kesin sonuç.
Canım benim silik bişeyler görürüm belki umut olur diye yapmıştım.pişman oldum.hayallerimin yıkılmasına hazır değilim 4 günüm kaldı sabredicem umut etmeye devam...9
Git bir de kan da baktır o zaman kan kesin sonuç.
Çok sevindim bende test günümü bekliyorum gözün aydın olsun darısı başımızaBen de sabah gebelik testi yaptigimda tek çizgiyi gördüm ama aksam kan verdiğimde bhcg 122.3 çıkmıştı. Kan testi yaptirin
Evet maşallah darısı başımıza...Çok sevindim bende test günümü bekliyorum gözün aydın olsun darısı başımıza
Artık kanda belli olucak hayırlısı neyse o olsun artık takdir RabbiminAynı ağrılar bendede var 9.günüm bende bugün idrarda negatifi gördüm.pişman oldum bi daha test mest yok bana
beni de alirmusinuz listeye arkadaşlar. yas 31 sorun.pko 2 deneme. ama 3 transfer olucak. dogum kontrol hapi bitti adetimi bekliyorum. iynelere baslicak. izmir medikal park ta tedavi oluyorumtup bebek kardesligi
jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran
melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran
meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor
edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran
azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, persembe doktora gidip ignelere baslicak.
bebek_dostuu: 39 yaşındayım, Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis
duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
326 çıktı canım benim bugün cumartesi ikinci testi yapıcaz dedi doktor ikiye katlamışmı diyeBenim cumartesi test günüm 12. Gün yaptır dedi doktoroum hadi hayırlısı sonucun ne çıktı merak ettim
Ooo süper baya yüksek çıkmış ikiz olabilir canım hadi hayırlı olsun326 çıktı canım benim bugün cumartesi ikinci testi yapıcaz dedi doktor ikiye katlamışmı diye
Yok kuzum dr düşük deyip duruo yaa ondan şeeettim yoksa bana sorsan normal derimCanım benim e2 70 miş tedaviye başladığımda bu senin içini rahatlatır mı..
Edacik82 ye özelden yaz canım o düzenliyor listeyi. Burda kaybolur gider.beni de alirmusinuz listeye arkadaşlar. yas 31 sorun.pko 2 deneme. ama 3 transfer olucak. dogum kontrol hapi bitti adetimi bekliyorum. iynelere baslicak. izmir medikal park ta tedavi oluyorum
İdrari sabah ilk idrarla yapmak mantikli erken bir zaman oldugu icin o sekilde cikma ihtimali daha yuksek.. Ben 9. Gun sabah idrarda cikmisti.eve gidince idrar testi yapmaya karar verdm dayanamıcm artık eşimde çok ısrar edio
Bence yapmayın kaçıncı gününüz kan testini bekleyin derim bende yaptım dün negatif çıktı cumartesi kan testim inşallah hamileyizdireve gidince idrar testi yapmaya karar verdm dayanamıcm artık eşimde çok ısrar edio
Sanırım 1.5 ay :))Yani kalp atışını duyunca bebek kaç aylık oluyor canım
Hayırlısı olsun bebiş olsun :))Aynen bendede kasık ağrıları batmaları belde ağrı baş ağrısı çok var birde artık bakalım hayırlısı cumartesi sonucu öğrenicem
Reçetede 3 tane ilac vardi dikkat etmedim ama isimlerine recetede esimde aksam bakayim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?