- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
eve gidince idrar testi yapmaya karar verdm dayanamıcm artık eşimde çok ısrar edio
Aynen bende 3 aydır vitamin kullanıyorum balık yağı elevit bide q enzim diye onu bıraktık şimdi ama vitaminlerde önemliiBak çünkü benim bütün arkadaşlarım vitamin kullandı.Ben tedavinin ilk gününden beri balık yağı ve elevit kullanıyorum.
İnşallah Rabbimden dileğimHayırlısı olsun bebiş olsun :))
Gözünüz aydın :)) bir hamişimiz daha olduMerhaba arkadaşlar, bende test gününü bekleyemedim bugun 13. Günüm tahlil yaptirdim 491 cikti ☺
:)) zor bi bekleyiş olcak deseneSanırım 1.5 ay :))
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)Merhaba arkadaşlar, bende test gününü bekleyemedim bugun 13. Günüm tahlil yaptirdim 491 cikti ☺
Canım yarın tekrar kan testin var dimiİdrari sabah ilk idrarla yapmak mantikli erken bir zaman oldugu icin o sekilde cikma ihtimali daha yuksek.. Ben 9. Gun sabah idrarda cikmisti.
Canim naptin tekrar test verdin mi sen ne zaman verceksin. Hulusi hocayla gorustun mu birsey dedi mi:)) zor bi bekleyiş olcak desene
:)) zor bi bekleyiş olcak desene
Ayni anda atmisiz :) evet 14. Gun yarin insallah kan verecegimCanım yarın tekrar kan testin var dimi
Ay canm sen keseleri gordun cok sukur biz daha keseleride goremedik :)) cok heyecanliyim.. Sen kacinci gun gormustun keseyiBenim haftaya bugün, gecmiyor ki gunler bi duysam kalp atışını ya da atışlarını :)) aklım hep orda.
Atışlarını duycaksın ikizlerin :)Benim haftaya bugün, gecmiyor ki gunler bi duysam kalp atışını ya da atışlarını :)) aklım hep orda.
Bende vercem 12. Gün. Senden 2 gün gerideyim :)Ayni anda atmisiz :) evet 14. Gun yarin insallah kan verecegim
Hadi hayirlisi insallah guzel guzel artisli bir gun olsun yarin:)Bende vercem 12. Gün. Senden 2 gün gerideyim :)
İnşallah. Korkuyorum düşerse diye. Ama idrar testi yaptım az önce pozitif görünüyor iki çizgiyi net gördüm :)Hadi hayirlisi insallah guzel guzel artisli bir gun olsun yarin:)
Hulusi hoca 10.gün 54 çıkınca herşeyi normal dedi. 12. Gün tekrar dedi ilaçlara devam işte.Canim naptin tekrar test verdin mi sen ne zaman verceksin. Hulusi hocayla gorustun mu birsey dedi mi
Balik yagi alayim o zmn bende gec kalmadim dimi elevite gerek varmi inofolic kullaniyorum yaBak çünkü benim bütün arkadaşlarım vitamin kullandı.Ben tedavinin ilk gününden beri balık yağı ve elevit kullanıyorum.
Kaçıncı gün ?yapma bence ben yaptım bütün gün moralsizdim.eve gidince idrar testi yapmaya karar verdm dayanamıcm artık eşimde çok ısrar edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?