2016 mayıs tüp bebek

Eleviti dr yaziyor mu yoksa parayla mi aliyoruz kizlar alayim iceyim bende vitaminin zarari olmaz sanirim

Edacik82 aldım canım fsh, LH , e2 için girmiştim yarın muayenem var. Ama e2 yine 25 çıkmış yine düşük. Bakalım yarın ne diyecek tedaviye başlayabilecek miyim görcem canım.
hadi hayirlisi canim benim insallah baslarsin. BEn de yarin kan vericem sanirim ayni degerlere bakicaklar benim de ona gore buyuk ihtimal cumartesi baslicam hayirlisi artik :)

tup bebek kardesligi

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran

melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor

edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran

azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, persembe doktora gidip ignelere baslicak.

bebek_dostuu: 39 , Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak

sevde-044: 32, Malatya dogu fertil, sperm harekey azligi ve pko, 3. deneme, 31 Mayista rahim agzina bakilicak

benim bebixsxim: 31, Izmir medikal park, pko, 2. deneme, dogum kontrol hapi bitti, adeti bekliyor, ignelere baslicak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

kizlar listeye @benim bebixsxim ve sevde-044 de eklendi. Durumunda gelisme olanlar ya da listeye eklenmek isteyenler bana ozelden mesaj atabilir.

Yarin kan vericem ve insallah ignelere baslicam. Suanda 1 tane yumurta baskilayici igne yapiyorum (suprefact), ama sonrasiunda luveris, gonal-f ve suprefact ignelerini yapacagim. OPU haziranin 2. haftasi falan olucak insallah :)

Hadi insallah )

Kızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicem nolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
Allahım her test haberinde kendi heyecanım gibi heyecanlanıyorum hayırlısı ile pozitif olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…