hadi hayirlisi canim benim insallah baslarsin. BEn de yarin kan vericem sanirim ayni degerlere bakicaklar benim de ona gore buyuk ihtimal cumartesi baslicam hayirlisi artik :)Edacik82 aldım canım fsh, LH , e2 için girmiştim yarın muayenem var. Ama e2 yine 25 çıkmış yine düşük. Bakalım yarın ne diyecek tedaviye başlayabilecek miyim görcem canım.
Hakkımızda hayırlısı canımhadi hayirlisi canim benim insallah baslarsin. BEn de yarin kan vericem sanirim ayni degerlere bakicaklar benim de ona gore buyuk ihtimal cumartesi baslicam hayirlisi artik :)
18.gun gordum.Ay canm sen keseleri gordun cok sukur biz daha keseleride goremedik :)) cok heyecanliyim.. Sen kacinci gun gormustun keseyi
Hadi insallah )kizlar listeye @benim bebixsxim vesevde-044 de eklendi. Durumunda gelisme olanlar ya da listeye eklenmek isteyenler bana ozelden mesaj atabilir.
Yarin kan vericem ve insallah ignelere baslicam. Suanda 1 tane yumurta baskilayici igne yapiyorum (suprefact), ama sonrasiunda luveris, gonal-f ve suprefact ignelerini yapacagim. OPU haziranin 2. haftasi falan olucak insallah :)
Aaaa 18 cok erken degil mi amaa 5 haftalik amcak olmus oluyor18.gun gordum.
Insallahhh :))Atışlarını duycaksın ikizlerin :)
Yok maalesef ozel onlar yazmiyorlar.Eleviti dr yaziyor mu yoksa parayla mi aliyoruz kizlar alayim iceyim bende vitaminin zarari olmaz sanirim
Aaaa 18 cok erken degil mi amaa 5 haftalik amcak olmus oluyor
Evet canın verdim yarın hastaneye gidebilirim artık e2 yine düşük çıktı ama bakalım ne diyecek drEsrRam ne yaptn sen, kan verebildin mi ?
Hayırlı haberlerle gel dualarımız senleKızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicemnolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
Hayirlii haberlerle gel insallalhh canimm merakla bekliyoruzzKızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicemnolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
B bsbirkin canim naptin ignelere basladin mi sen?
meraklibekleyis canim fertilite raporunu aldin mi? Transferin ne zaman yapilicak?
D dolunayk84 ay hadi bakalim listeye bir hamis daha gelicek insallah
Allahım her test haberinde kendi heyecanım gibi heyecanlanıyorum hayırlısı ile pozitif olsun inşallah canımKızlar dua edin birazdan hastaneye gidicem eşimle beta hcg baktırcam yarın sabahı bekleyemicemnolur dua edin kan verdikten sonra 2 saate sonuç çıkar sanırım
Evet canın verdim yarın hastaneye gidebilirim artık e2 yine düşük çıktı ama bakalım ne diyecek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?