Benim transferin 7. Günü oldu ohss bhcg hormonu salgılanmaya başlayınca tetiklemişgeçmiş olsun canim. ben her tedavimde ohss oluyorum ve tedavi iptal ediliyo. geçen tup bebek deneme de yine oldum iptal ediver dediler ben istemedim. imza verdim öyle opu yapıldı ve transfer olmadı donduruldu. bende 5 gün hastanede yattım. senin nasıl transferim oldu anlamadim
Himm anladim cnm bunu yaninda getir kontrollerde dedi hemsireCetrotide yumurtaların catlamasini önlemek için kullanılıyor cnm.
Ben hic sormadim canm cunku cok okudum buralarda degeri dusuk olup da cift olan fln.. ikiz cok istiyorum ben olsun ama hayirlisi insallahBen sordum ama :) sizce değer nedir diye. Tahminim tek senin gebeliğin dedi
Bende kullandim ikisini ama ben hep göbekten kendim vurdum iğneyi koldan daha çok acımaz mı :/Kizlar cetrilde mi ne oyle bir ignede yazmis doktor o ne olaki bugun aldim ilaclari gonalf yi tarif etti koldan esim yapacak bide ovitrelle catlatma iğnesi var
. Kızlar benim transferin 7. Günü oldu ohss inş bebeğe zararı olmaz Ağrı Çekmeye razıyımbenim ohssnin en hafif duzeyiydi kendi kendime karnima masaj yapa yapa gecti
seninki gibi degildir o hafiftir ondan yapmistir doktor benim de oldu transferim
Kizlar cetrilde mi ne oyle bir ignede yazmis doktor o ne olaki bugun aldim ilaclari gonalf yi tarif etti koldan esim yapacak bide ovitrelle catlatma iğnesi var
Himm anladim cnm bunu yaninda getir kontrollerde dedi hemsire
inşallah canım. yumurta rezervim çok düşük ama ondan elimi çabuk tutmam lazımoo normal bile var seninki olur merak etme inş
Evet canim kiloluyum o yüzden de ignenin etkisi az olur göbekten dedi drumkoldan ben de ilk kez duydum kilolu musun acaba?
Canim dr bana ovitrelleyi catlatma ignesinden 3 gun once verdi yani ilk basta kullanmadim ve ganalf den bir saat sonra vuruyodum karindanKizlar cetrilde mi ne oyle bir ignede yazmis doktor o ne olaki bugun aldim ilaclari gonalf yi tarif etti koldan esim yapacak bide ovitrelle catlatma iğnesi var
İgnenin ucu kucucukmus ben kendime daha öncede koldan igne vurdum aciyacagini oek sanmıyorum ama acirsada napalim bebis icin katlanicazBende kullandim ikisini ama ben hep göbekten kendim vurdum iğneyi koldan daha çok acımaz mı :/
Olusan yimurtalrin kendiliginden catlamamasi icin kullaniyorsun.. Doktorun planladigi zamanda catlasin duye yapiyot yumurtalarin yeterli olgunluga ulasinca catlatma ignesini yapcan.progestani transferden sonra veriyorlarİgnenin ucu kucucukmus ben kendime daha öncede koldan igne vurdum aciyacagini oek sanmıyorum ama acirsada napalim bebis icin katlanicaz
Niye yumurta catlamasin istemiyoruz ama onu anlamadım yani su cetroide ignesini niye yapiyoruzki
Bide kizlar genele bir sorum daha olcak progestan yazmamis bana dr ne zmn kullaniliyo protestan
Canim ya cok tesekkur ederim vala kafam rahatladıOlusan yimurtalrin kendiliginden catlamamasi icin kullaniyorsun.. Doktorun planladigi zamanda catlasin duye yapiyot yumurtalarin yeterli olgunluga ulasinca catlatma ignesini yapcan.progestani transferden sonra veriyorlar
Cok erken canm 6. Gun yaniltabilir seni bence yapma
Bende pazartesi gidicem var mı yok mu kese onu bile bilmiyorumKafayı iyice sıyırdım, şimdi de yolk sac kesesine taktım kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?