2016 mayıs tüp bebek

Benim transferin 7. Günü oldu ohss bhcg hormonu salgılanmaya başlayınca tetiklemiş çok zahmetli inş kötü bişey olmaz insan endişe ediyor

Kizlar cetrilde mi ne oyle bir ignede yazmis doktor o ne olaki bugun aldim ilaclari gonalf yi tarif etti koldan esim yapacak bide ovitrelle catlatma iğnesi var
Bende kullandim ikisini ama ben hep göbekten kendim vurdum iğneyi koldan daha çok acımaz mı :/

Kizlar cetrilde mi ne oyle bir ignede yazmis doktor o ne olaki bugun aldim ilaclari gonalf yi tarif etti koldan esim yapacak bide ovitrelle catlatma iğnesi var
Canim dr bana ovitrelleyi catlatma ignesinden 3 gun once verdi yani ilk basta kullanmadim ve ganalf den bir saat sonra vuruyodum karindan

Bende kullandim ikisini ama ben hep göbekten kendim vurdum iğneyi koldan daha çok acımaz mı :/
İgnenin ucu kucucukmus ben kendime daha öncede koldan igne vurdum aciyacagini oek sanmıyorum ama acirsada napalim bebis icin katlanicaz
Niye yumurta catlamasin istemiyoruz ama onu anlamadım yani su cetroide ignesini niye yapiyoruzki
Bide kizlar genele bir sorum daha olcak progestan yazmamis bana dr ne zmn kullaniliyo protestan

Olusan yimurtalrin kendiliginden catlamamasi icin kullaniyorsun.. Doktorun planladigi zamanda catlasin duye yapiyot yumurtalarin yeterli olgunluga ulasinca catlatma ignesini yapcan.progestani transferden sonra veriyorlar

Olusan yimurtalrin kendiliginden catlamamasi icin kullaniyorsun.. Doktorun planladigi zamanda catlasin duye yapiyot yumurtalarin yeterli olgunluga ulasinca catlatma ignesini yapcan.progestani transferden sonra veriyorlar
Canim ya cok tesekkur ederim vala kafam rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…