9 ay boyunca her aşamada kafayı takacak bişey olacak heralde annelik zor iş vesselam..Kafayı iyice sıyırdım, şimdi de yolk sac kesesine taktım kafayı
Yok ayol fark etmez git yaptır ))Kızlar akşam test yaptırcam kan tahlili 11. Gün çıkarmı 1 gün farkedermi ?
Aynen olsunda yeterki. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBen hic sormadim canm cunku cok okudum buralarda degeri dusuk olup da cift olan fln.. ikiz cok istiyorum ben olsun ama hayirlisi insallah
Gerilimli dakikar gecmiyor saatlerBende pazartesi gidicem var mı yok mu kese onu bile bilmiyorum
Annelik değil tüp annelik9 ay boyunca her aşamada kafayı takacak bişey olacak heralde annelik zor iş vesselam..
Hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldin :)SELAM HANIMLAR, BENDE ARANIZA KATILDIM 19 MAYISTA 1 TANE DONDURULMUS 5. GUN BLASTOKIS EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI VE BEN 5. GUNDEN BU YANA İDRARDA POZİTİF SONUÇ ALIYORUM, DÜN TRANSFER SONRASI 7. GÜNÜMDÜ VE YARAMAZLIK YAPIP KAN TESTI YAPTIRDIM 7. GUNU BHCG SONUCUM 76.33 CIKTI , YARIN YİNE TEKRARLICAM UMARIM BU SEFER OLUMLU SONUÇLANIR TEDAVİM....
Yap canm bende yapmıştımKızlar akşam test yaptırcam kan tahlili 11. Gün çıkarmı 1 gün farkedermi ?
Teşekkür ederim...Hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldin :)
Benim merak ettiğim birşey var tüp bebekte gebe kalınca normal gebelikle aynı olmuyormu. Değer neden düşüyorki normal hamileliktede bu sorunlar varmıdır??
Heycanlandım bakalım hayırlı sonuçlar alırım inşallahYap canm bende yapmıştım
Canım stres yapma. Allahın izniyle hamilesin. Tutunmaya calisiyor sana. İnşallah değerin katlanarak artar. Sizdeki sorun neydi bakmadım ama sonuçta hamile kalabiliyor olmak büyük bir artı. İstirahat et. Protein ağırlıklı beslen. Çok sıcak suyla duş yapma. İnşallah Rabbim sana bağışlar.Kızlar hatırlarsanız dün tahlil yaptırmıştım 18.1 çıkmıştı, bugün dr unla konuştum hamilelik var fakat değer düşük cumartesi tekrarlıcaz dedi ama stres yaptım heralde başım çatlıcak yarın ola hayrola bakalım öpüyorum hepinizi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?