- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Kızlar hatırlarsanız dün tahlil yaptırmıştım 18.1 çıkmıştı, bugün dr unla konuştum hamilelik var fakat değer düşük cumartesi tekrarlıcaz dedi ama stres yaptım heralde başım çatlıcak yarın ola hayrola bakalım öpüyorum hepinizi ...
Canım yorgunluktan ölüyorum gittik sabah 6 buçukta yola çıktık. Herşey normal başlayalım dedi dr tedaviye. Zaten marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıodum onlar devam.lucrin e devam. Cyclo-progynova başladı. 12 si gibi transfer olacak bir aksilik olmazsa. Ama bu arada yaşlı bir kadına gittim daha önce yazmıştım rahimim çok kaymış aşağı dedi 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz 3 gün il dışına kadına gitcem Rahimi kaldırsın diye. Bugün yaptı bişeyler bakalım herşey Allah'tan canım.EsrRam ne oldu sonuçlar bi ses ver.
Uyarmaları lazımdı benim doktorum 12 gün boyunca cinsel ilişki yok dedi.karamsar olma Rabbim ona yediricek ekmeği varsa olur zaten öyle düşün olan olmuş sonuçta ferah tut kalbini.inşallah güzel haber alırsınMerhaba arkadaşlar
Siteyi çok takip ediyorum aslında ama pek bişey yazmıyordum.
Sanırım bir hata yaptım fikirkerinizi almak istiyorum.
4 gün önce transferim yapıldı. Haataneden çıkarken gerekli uyarıları yaptılar fakat cinsellikle ilgili hiç bir şey söylemediler. Biz de açıkcası pek önemsemedik dün gece olan oldu.
Ama sonra içime bir kurt düştü.
İnternette bir araştırdım ki çoğu yerde cinsellik yasak olduğu yazıyor. Çok moralim bozuldu. Bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.
Bizi bu konuda uyarmadılar. Ben de kafama takmiyim diye hiç araştırma yapmıyordum. Sizce bi sorun olur mu?
Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Haydi hayırlısı o zaman.Hersey yolunda gider insallah.Canım yorgunluktan ölüyorum gittik sabah 6 buçukta yola çıktık. Herşey normal başlayalım dedi dr tedaviye. Zaten marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıodum onlar devam.lucrin e devam. Cyclo-progynova başladı. 12 si gibi transfer olacak bir aksilik olmazsa. Ama bu arada yaşlı bir kadına gittim daha önce yazmıştım rahimim çok kaymış aşağı dedi 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz 3 gün il dışına kadına gitcem Rahimi kaldırsın diye. Bugün yaptı bişeyler bakalım herşey Allah'tan canım.
Merhaba arkadaşlar
4 gün önce transferim yapıldı. Haataneden çıkarken gerekli uyarıları yaptılar fakat cinsellikle ilgili hiç bir şey söylemediler. Biz de açıkcası pek önemsemedik dün gece olan oldu.
İnternette bir araştırdım ki çoğu yerde cinsellik yasak olduğu yazıyor. Çok moralim bozuldu. Bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.
Bizi bu konuda uyarmadılar. Ben de kafama takmiyim diye hiç araştırma yapmıyordum. Sizce bi sorun olur mu?
Stres yapma lutfennnnnnnKızlar hatırlarsanız dün tahlil yaptırmıştım 18.1 çıkmıştı, bugün dr unla konuştum hamilelik var fakat değer düşük cumartesi tekrarlıcaz dedi ama stres yaptım heralde başım çatlıcak yarın ola hayrola bakalım öpüyorum hepinizi ...
Hersey yolunda gider insallah canım. O kadının yaptıgı sey nasıl bir islem merak ettimCanım yorgunluktan ölüyorum gittik sabah 6 buçukta yola çıktık. Herşey normal başlayalım dedi dr tedaviye. Zaten marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıodum onlar devam.lucrin e devam. Cyclo-progynova başladı. 12 si gibi transfer olacak bir aksilik olmazsa. Ama bu arada yaşlı bir kadına gittim daha önce yazmıştım rahimim çok kaymış aşağı dedi 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz 3 gün il dışına kadına gitcem Rahimi kaldırsın diye. Bugün yaptı bişeyler bakalım herşey Allah'tan canım.
Yukselir cnm gayet normal stres yapma senArkadaşlar merhaba benimde bugün 11. Günüm degerim 47 çıktı ne düşüneceğimi bilemedim 5. Gün 2 emb. Transferi yapılmıştı yükselirmi acaba
Amin canım inşallahhhhhhh hepimizinkiHaydi hayırlısı o zaman.Hersey yolunda gider insallah.
Yaaa Kıyamam ben sana kuzum yaa inşallah Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine kendi yanında hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Kızlar bugun cok duygusaldim aglamamak icin zor duruyorum yaa yagmurlu bu cuma gunu lutfen hamileler dua etsin yeri geliyor en yakin arkadasimiz anlamıyor zor bir durum bir de bugun bi bebek kıyafeti almam lazımdı alisveriste zor tuttum kendimi off offff
Canım bize transferden sonra 3 gün yasak dediler bence no problemaMerhaba arkadaşlar
Canım benimde çok ağrım olmuştu.tuvalete gidicem diye ödüm kopuyodu.bol su içmeye çalış.bir iki güne geçer diye umuyorum.Kızlar benim Çarşamba opu yaptılar ya" karnım çok ağrıyor anitibiyotik ve ağrı kesici var ama tuvaletim sırasında Can'ımdan can çıkıyor. Dr 10 gün rapor verdi bana dinlen dedi önereceğiniz bir şey var mı çok acı cekiyorum
Kaç yumurta topladılar ve ilk tüp mü olacak canım.Canım benimde çok ağrım olmuştu.tuvalete gidicem diye ödüm kopuyodu.bol su içmeye çalış.bir iki güne geçer diye umuyorum.
Öncelikle hayırlı olsun canım kaç yumurtan toplandı fazla yumurta toplanınca oluyor bu tür sorunlarKızlar benim Çarşamba opu yaptılar ya" karnım çok ağrıyor anitibiyotik ve ağrı kesici var ama tuvaletim sırasında Can'ımdan can çıkıyor. Dr 10 gün rapor verdi bana dinlen dedi önereceğiniz bir şey var mı çok acı cekiyorum
Canimm benimm yaa kiyamam sana moralini hep yuksek tutmaya calis canm bak yuzdun yuzdun sonuna geldin insallahh.. Seni cokkk iyi anliyorum ben 2 yil ne umutlarla bekledim. Ameliyat olmam gereken durumlar oldu anlatmistim faha once biliyorsun hic bu asamaya gelebilcemi hayal etmemistim. Hep sabit dedim insallah olacak. Cok sukur bugunleri gordum. Sen de kendini uzme nolur cok az kaldi insallah bizde evlatlarimiza birseyler alacagizKızlar bugun cok duygusaldim aglamamak icin zor duruyorum yaa yagmurlu bu cuma gunu lutfen hamileler dua etsin yeri geliyor en yakin arkadasimiz anlamıyor zor bir durum bir de bugun bi bebek kıyafeti almam lazımdı alisveriste zor tuttum kendimi off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?