Gecmis olsun cnmKızlar benim Çarşamba opu yaptılar ya" karnım çok ağrıyor anitibiyotik ve ağrı kesici var ama tuvaletim sırasında Can'ımdan can çıkıyor. Dr 10 gün rapor verdi bana dinlen dedi önereceğiniz bir şey var mı çok acı cekiyorum
Bu konuda banada uyari yaomadilar canm ama biz tedbir amacli birsey yapmadik.. Ama bu konuyla ilgili kesin bir cizgi oldugunu dusunmuyorum ben arastrmalarm sonucu bu kaniya kapilmstmMerhaba arkadaşlar
Siteyi çok takip ediyorum aslında ama pek bişey yazmıyordum.
Sanırım bir hata yaptım fikirkerinizi almak istiyorum.
4 gün önce transferim yapıldı. Haataneden çıkarken gerekli uyarıları yaptılar fakat cinsellikle ilgili hiç bir şey söylemediler. Biz de açıkcası pek önemsemedik dün gece olan oldu.
Ama sonra içime bir kurt düştü.
İnternette bir araştırdım ki çoğu yerde cinsellik yasak olduğu yazıyor. Çok moralim bozuldu. Bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.
Bizi bu konuda uyarmadılar. Ben de kafama takmiyim diye hiç araştırma yapmıyordum. Sizce bi sorun olur mu?
Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Evet Can'ım ilk LPG'li denememizKaç yumurta topladılar ve ilk tüp mü olacak canım.
Çok mu bilmem ama 17 tane topladılarÖncelikle hayırlı olsun canım kaç yumurtan toplandı fazla yumurta toplanınca oluyor bu tür sorunlar
Saol tatlım inşallah gecerGecmis olsun cnm
Yumurtalar büyüdügü için izin vermiyorlar.Transferden sonrada rahimde kasılma olmasın diye yasaklıyorlar.Benim dr bana bir kağıt verdi igne tedavisinde yapılmasi gerekenler diye igne tedavisinin 5.gününden itibarrn cinsel iliski yasak 8.gün iliski olmadan esiniz bosalsin yaziyor
Benden 31 topladılar canımÇok mu bilmem ama 17 tane topladılar
Ya amin Can'ım ...ya bende okudum şimdi ohss mi neymiş dr bana öle demedi ama Allah korusun... Maşşalah sana 31 tane ... Çekme zaten bu acıyı offfff fena...Benden 31 topladılar canım))) ama bende hiç böle olmadı hafif karnım şişti ve gerildi doktorum uyardı böle böle bir durum olursa panik yapma iki üç gün sıkıntı çekersin geçicek dedi çok şükür yaşamadım çok korkmuştum hastahanelik olan bile var yani ama geçer canım çok toplanınca oluyormuş genelde hayırlı olsun bebişin olsun inşallah
Bence böle şeyler yazmamalısın. evlat hasreti o kokuyu çekmek için neler feda insanlar var burada yani biraz tuhaf olmuş ifaden ama Allah gönlüne göre versin ne diyeyim.Dondurulmus transferim olacak insallah 3-5 gün icinde. Icimde hic bir heves heyecan yok. Hatta bebek istegi bile kalmadi. Bu zamanda evlat yetistirmek zaten cok zor..
olmasa bile uzulmeyecegim.. hatta zaman zaman olmamasini geciriyorum icimden.. :) 2 melek annesi oldugumdan galiba cok katilastim belki de psikolojik travma yasiyorumdur... allah saglik huzur versin yeter....evlat olmasa da hayat devam ediyor...
ÇCanım bize transferden sonra 3 gün yasak dediler bence no problema
İnşallah cnm benim ya senin de ilk mi ne zaman gidiyorsun muayeneye belki karşılaşabilirizcanım hayırlı olsun tedavin ben de Turgut beyde tedavi görüyorum. akıntı şişkinlik vs normal korkma. inşallah ilk denemede kavuşursun bebeğine
Bu konuda banada uyari yaomadilar canm ama biz tedbir amacli birsey yapmadik.. Ama bu konuyla ilgili kesin bir cizgi oldugunu dusunmuyorum ben arastrmalarm sonucu bu kaniya kapilmstm
Esracım çok güzel haber maşallah az kaldı şafak saymaya hadi inşallah canım çok çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sabahtan beri senden haber bekledim akşam yemeği derken ancak şimdi girebildim forumaCanım yorgunluktan ölüyorum gittik sabah 6 buçukta yola çıktık. Herşey normal başlayalım dedi dr tedaviye. Zaten marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıodum onlar devam.lucrin e devam. Cyclo-progynova başladı. 12 si gibi transfer olacak bir aksilik olmazsa. Ama bu arada yaşlı bir kadına gittim daha önce yazmıştım rahimim çok kaymış aşağı dedi 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz 3 gün il dışına kadına gitcem Rahimi kaldırsın diye. Bugün yaptı bişeyler bakalım herşey Allah'tan canım.
rahat ol canım. Bir problem olmaz. Bide aynısını yapmıştık. Birşey olmadı. Olacağı varsa herturlu oluyor. Merak etme. İlk 2 gün sıkıntılı diye biliyorum. Ki emin ol birşey olmaz.Merhaba arkadaşlar
4 gün önce transferim yapıldı. Haataneden çıkarken gerekli uyarıları yaptılar fakat cinsellikle ilgili hiç bir şey söylemediler. Biz de açıkcası pek önemsemedik dün gece olan oldu.
İnternette bir araştırdım ki çoğu yerde cinsellik yasak olduğu yazıyor. Çok moralim bozuldu. Bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.
Bizi bu konuda uyarmadılar. Ben de kafama takmiyim diye hiç araştırma yapmıyordum. Sizce bi sorun olur mu?
gayet güzel bir değer. 45 ile hamileliğim devam etti. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba benimde bugün 11. Günüm degerim 47 çıktı ne düşüneceğimi bilemedim 5. Gün 2 emb. Transferi yapılmıştı yükselirmi acaba
canım benim dr yasaklamadı; normal yaşantına devam et dedi. Sonra araştırdım; araştırma sonuçlarına göre cinsellik olan ve olmayan tüp bebek denemeleri arasında bebeğin tutunması açısından fark saptanmamış. hatta bazı son yapılan çalışmalarda sperm sıvısının bebeğin atılmasını sağlayan bağışıklık faktörlerini baskılayarak bebeğin tutunması yönünde olumlu etki gösterdiği saptanmış. Yani işin özü sen kendini zorlamayacak şekilde cinselliğini yaşayabilirsinMerhaba arkadaşlar
İki tane evladin var yanlis anlamadiysam.. Burdaki insanlar umutla bakiyolar kavinci tedavileri olan var bence yazdigin sey hic normal birsey degol. Evlatsizlik cok kotu birsey.. senin gibi dondurulmusu olamayan bile bir suru insan var bence haline sukretmelisin..Dondurulmus transferim olacak insallah 3-5 gün icinde. Icimde hic bir heves heyecan yok. Hatta bebek istegi bile kalmadi. Bu zamanda evlat yetistirmek zaten cok zor..
olmasa bile uzulmeyecegim.. hatta zaman zaman olmamasini geciriyorum icimden.. :) 2 melek annesi oldugumdan galiba cok katilastim belki de psikolojik travma yasiyorumdur... allah saglik huzur versin yeter....evlat olmasa da hayat devam ediyor...
Insallah canım isteyen herkese nasip olurrYaaa Kıyamam ben sana kuzum yaa inşallah Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine kendi yanında hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?