2016 mayıs tüp bebek

Benim dr bana bir kağıt verdi igne tedavisinde yapılmasi gerekenler diye igne tedavisinin 5.gününden itibarrn cinsel iliski yasak 8.gün iliski olmadan esiniz bosalsin yaziyor

Gecmis olsun cnm

Bu konuda banada uyari yaomadilar canm ama biz tedbir amacli birsey yapmadik.. Ama bu konuyla ilgili kesin bir cizgi oldugunu dusunmuyorum ben arastrmalarm sonucu bu kaniya kapilmstm

Kaç yumurta topladılar ve ilk tüp mü olacak canım.
Evet Can'ım ilk LPG'li denememiz17 yumurta topladılar. Dr opu öncesi o. Gün işe gitmezsin dedi sonra10 gün dinlen dedi ama böle bi ağrı yok afedersin idrarımı yaparken Can'ım çıkıyor

Benim dr bana bir kağıt verdi igne tedavisinde yapılmasi gerekenler diye igne tedavisinin 5.gününden itibarrn cinsel iliski yasak 8.gün iliski olmadan esiniz bosalsin yaziyor
Yumurtalar büyüdügü için izin vermiyorlar.Transferden sonrada rahimde kasılma olmasın diye yasaklıyorlar.

Çok mu bilmem ama 17 tane topladılar
Benden 31 topladılar canım ))) ama bende hiç böle olmadı hafif karnım şişti ve gerildi doktorum uyardı böle böle bir durum olursa panik yapma iki üç gün sıkıntı çekersin geçicek dedi çok şükür yaşamadım çok korkmuştum hastahanelik olan bile var yani ama geçer canım çok toplanınca oluyormuş genelde hayırlı olsun bebişin olsun inşallah

Dondurulmus transferim olacak insallah 3-5 gün icinde. Icimde hic bir heves heyecan yok. Hatta bebek istegi bile kalmadi. Bu zamanda evlat yetistirmek zaten cok zor..
olmasa bile uzulmeyecegim.. hatta zaman zaman olmamasini geciriyorum icimden.. :) 2 melek annesi oldugumdan galiba cok katilastim belki de psikolojik travma yasiyorumdur... allah saglik huzur versin yeter....evlat olmasa da hayat devam ediyor...

Ya amin Can'ım ...ya bende okudum şimdi ohss mi neymiş dr bana öle demedi ama Allah korusun... Maşşalah sana 31 tane ... Çekme zaten bu acıyı offfff fena...

Bence böle şeyler yazmamalısın. evlat hasreti o kokuyu çekmek için neler feda insanlar var burada yani biraz tuhaf olmuş ifaden ama Allah gönlüne göre versin ne diyeyim.

canım hayırlı olsun tedavin ben de Turgut beyde tedavi görüyorum. akıntı şişkinlik vs normal korkma. inşallah ilk denemede kavuşursun bebeğine
İnşallah cnm benim ya senin de ilk mi ne zaman gidiyorsun muayeneye belki karşılaşabiliriz

Bu konuda banada uyari yaomadilar canm ama biz tedbir amacli birsey yapmadik.. Ama bu konuyla ilgili kesin bir cizgi oldugunu dusunmuyorum ben arastrmalarm sonucu bu kaniya kapilmstm

Ben de öyle düşünüyorum aslında ama yinede tedbirli olmam gerekirdi.
Hakkımızda hayırlısı
Çok teşekkür ederim ilgine. Moralim düzeldi

Esracım çok güzel haber maşallah az kaldı şafak saymaya hadi inşallah canım çok çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sabahtan beri senden haber bekledim akşam yemeği derken ancak şimdi girebildim foruma o bel çektirme olayından bahsediyorsun galiba ben de hemen yaz gitmiştim bi teyzeye kupa çekti belime belim mosmor oldu :) çok fena durumdasın demişti :) şifa allahtan sen de bi dene bakalım kuzum ama yine de dikkat et benim canım baya yanmıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
rahat ol canım. Bir problem olmaz. Bide aynısını yapmıştık. Birşey olmadı. Olacağı varsa herturlu oluyor. Merak etme. İlk 2 gün sıkıntılı diye biliyorum. Ki emin ol birşey olmaz.

Arkadaşlar merhaba benimde bugün 11. Günüm degerim 47 çıktı ne düşüneceğimi bilemedim 5. Gün 2 emb. Transferi yapılmıştı yükselirmi acaba
gayet güzel bir değer. 45 ile hamileliğim devam etti. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim dr yasaklamadı; normal yaşantına devam et dedi. Sonra araştırdım; araştırma sonuçlarına göre cinsellik olan ve olmayan tüp bebek denemeleri arasında bebeğin tutunması açısından fark saptanmamış. hatta bazı son yapılan çalışmalarda sperm sıvısının bebeğin atılmasını sağlayan bağışıklık faktörlerini baskılayarak bebeğin tutunması yönünde olumlu etki gösterdiği saptanmış. Yani işin özü sen kendini zorlamayacak şekilde cinselliğini yaşayabilirsin

İki tane evladin var yanlis anlamadiysam.. Burdaki insanlar umutla bakiyolar kavinci tedavileri olan var bence yazdigin sey hic normal birsey degol. Evlatsizlik cok kotu birsey.. senin gibi dondurulmusu olamayan bile bir suru insan var bence haline sukretmelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…