Aman dikkat elinden bi kaza çıkmasınCanım yorgunluktan ölüyorum gittik sabah 6 buçukta yola çıktık. Herşey normal başlayalım dedi dr tedaviye. Zaten marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıodum onlar devam.lucrin e devam. Cyclo-progynova başladı. 12 si gibi transfer olacak bir aksilik olmazsa. Ama bu arada yaşlı bir kadına gittim daha önce yazmıştım rahimim çok kaymış aşağı dedi 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz 3 gün il dışına kadına gitcem Rahimi kaldırsın diye. Bugün yaptı bişeyler bakalım herşey Allah'tan canım.
Insallah canım ya insallah...kendi bebegimiz icin birseyler almak hayali bile çok guzel..bir de bugun şuna sinir oldum arkadasim cocuk cok sevmiyo ikinciyi de istemiyo bir cocugu var ve istemeden olmus onu cok yordugundan fln bahsetti...ben de dedimki ya alınma da istemeyene veriyo isteyeni vermeyerek sınıyo rabbim vardr bi bildigi evet tabiki ama bu ne bencillik arkadas insanlardaki ya...yok maddi olarak da zor olur diyo biz ne harcamaları goze alıyoruz....insallah meyvelerini alırız bugünlerin ya insallahCanimm benimm yaa kiyamam sana moralini hep yuksek tutmaya calis canm bak yuzdun yuzdun sonuna geldin insallahh.. Seni cokkk iyi anliyorum ben 2 yil ne umutlarla bekledim. Ameliyat olmam gereken durumlar oldu anlatmistim faha once biliyorsun hic bu asamaya gelebilcemi hayal etmemistim. Hep sabit dedim insallah olacak. Cok sukur bugunleri gordum. Sen de kendini uzme nolur cok az kaldi insallah bizde evlatlarimiza birseyler alacagiz
Cnm biz eşimle embriyologla konuşmuştuk transfer öncesinde. Normal şartlarda ilişki yasak değil dedi. Ama tüp bebek yaptıranlar her şeyi bi nedene bağlamak istediklerinden yapmayın diyebiliyo doktorlar dedi. Htta transfer sonrası yatmaya da gerek yok çin e gitmediğin ve bungee jumping yapmafıgın sürece sıkıntı yok demişti. Kendini normal yollardan hamile kalanlar gibi düşün, onlar bizim kadar erken öğrenemiyolar gebeliklerini ve gayet de ilişkiye girebiliyolar. Ayrıca bi milimetre bile olmayan bi hücreye çok çok zorlasan da zarar veremezsn. Yeter ki Rabbim nasip etsin bak nasıl görürsün o pozitifi :) dert etme kendine boş yere :*Ben de öyle düşünüyorum aslında ama yinede tedbirli olmam gerekirdi.
Hakkımızda hayırlısı
Çok teşekkür ederim ilgine. Moralim düzeldi
Aynen canm bizim su tedavi icin harcadimiz paralarin yarisini bile harcamiyolar.. Rabbim iste bazisini evladiyla imtihan ediyo bazisinida evlatsizlikla.. Sukretmek lazim o yuzden. Zor da olda hayirli olani istemek lazim neyin bizim icin hayirli oldugunu allah bilir sadece en dogru zamanda evlatlarimiza kavusturcak bizi insallahInsallah canım ya insallah...kendi bebegimiz icin birseyler almak hayali bile çok guzel..bir de bugun şuna sinir oldum arkadasim cocuk cok sevmiyo ikinciyi de istemiyo bir cocugu var ve istemeden olmus onu cok yordugundan fln bahsetti...ben de dedimki ya alınma da istemeyene veriyo isteyeni vermeyerek sınıyo rabbim vardr bi bildigi evet tabiki ama bu ne bencillik arkadas insanlardaki ya...yok maddi olarak da zor olur diyo biz ne harcamaları goze alıyoruz....insallah meyvelerini alırız bugünlerin ya insallah
Amin Can'ım... Buradaki herkes için öyle dua ediyorum ki.... Maddi manevi zor bi süreçmiş. Ben evliliğin ikinci yılındayım ilk yıl vajinusmusdum ilişkiye giremedim sonra eşimde varikosel şimdi tüp bebek rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın.Insallah canım ya insallah...kendi bebegimiz icin birseyler almak hayali bile çok guzel..bir de bugun şuna sinir oldum arkadasim cocuk cok sevmiyo ikinciyi de istemiyo bir cocugu var ve istemeden olmus onu cok yordugundan fln bahsetti...ben de dedimki ya alınma da istemeyene veriyo isteyeni vermeyerek sınıyo rabbim vardr bi bildigi evet tabiki ama bu ne bencillik arkadas insanlardaki ya...yok maddi olarak da zor olur diyo biz ne harcamaları goze alıyoruz....insallah meyvelerini alırız bugünlerin ya insallah
Ama belki bizlerde kolayca sahip olsak içimizden öyle hisseden olmazmıydı belki de cok zor oldugu için bu kadar kıymetli çok da haksızlık etmeyelim bence.Cocuk yetiştirmek gercekten cok zor ve mesakatli bir iş.Oyle dusunuyolar diye yadırgamayalım bence, allah hepimizin gönlüne göre versin.Insallah canım ya insallah...kendi bebegimiz icin birseyler almak hayali bile çok guzel..bir de bugun şuna sinir oldum arkadasim cocuk cok sevmiyo ikinciyi de istemiyo bir cocugu var ve istemeden olmus onu cok yordugundan fln bahsetti...ben de dedimki ya alınma da istemeyene veriyo isteyeni vermeyerek sınıyo rabbim vardr bi bildigi evet tabiki ama bu ne bencillik arkadas insanlardaki ya...yok maddi olarak da zor olur diyo biz ne harcamaları goze alıyoruz....insallah meyvelerini alırız bugünlerin ya insallah
Çok sevindim, gozun aydın ))Kızlar 9 günü 60 olan değerim 11 günü 242 çıktı çok şükür
Allah herkese nasip etsin...site gerçekten uğurlu haberiniz olsun...
Yükselir muhakkak...sen pozitif düşünKızlar hatırlarsanız dün tahlil yaptırmıştım 18.1 çıkmıştı, bugün dr unla konuştum hamilelik var fakat değer düşük cumartesi tekrarlıcaz dedi ama stres yaptım heralde başım çatlıcak yarın ola hayrola bakalım öpüyorum hepinizi ...
MaşşşalllaaahhhhhSelam kızlar...
Bugün benim de transferim yapıldı. 2 tane minik transfer edildi. Test tarihim 8 haziran. Bekleyiş başladı :)
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok güzel bi değer mutluluğun daim olsun :)Kızlar 9 günü 60 olan değerim 11 günü 242 çıktı çok şükür
Allah herkese nasip etsin...site gerçekten uğurlu haberiniz olsun...
Listede seninde ismini hamile olarak görmeyi çok istiyorum.İnsallah katılacaksın hamileler kervanınaMerhaba kizlar
Listeye geri donup bakmak isterseniz listenin son hali 333. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
EsrRam hadi canim gozun aydin tedaviye basliyorsun. Insallah kadinin yaptigi da ise yarar.
Benim kan degerleri sonucum da geldi. Hemsire cumartesi baslayabilirsin dedi. Cumartesi basliyorum 1 haziran da ilk ultrasonum var. Haydi yumuslar buyuyun
Bu tarz yazıları gidin başka forumlarda paylaşın Allah aşkına..Dondurulmus transferim olacak insallah 3-5 gün icinde. Icimde hic bir heves heyecan yok. Hatta bebek istegi bile kalmadi. Bu zamanda evlat yetistirmek zaten cok zor..
olmasa bile uzulmeyecegim.. hatta zaman zaman olmamasini geciriyorum icimden.. :) 2 melek annesi oldugumdan galiba cok katilastim belki de psikolojik travma yasiyorumdur... allah saglik huzur versin yeter....evlat olmasa da hayat devam ediyor...
Hayırlı olsun ikisi de tutsun :)))Selam kızlar...
Bugün benim de transferim yapıldı. 2 tane minik transfer edildi. Test tarihim 8 haziran. Bekleyiş başladı :)
hadi bakalım biz de burada çok bekledik hala da bekliyoruz kimimiz kalp atışını kimimiz keseyi kimimiz testini kimimiz de transfer gününü kısaca hoşgeldin :) inşallah güzelce tutunur yavruların annesine :)Selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?