ay canim benim ne kadar guzel bir dilek buListede seninde ismini hamile olarak görmeyi çok istiyorum.İnsallah katılacaksın hamileler kervanına
Amin cnm bnm..Amin Can'ım... Buradaki herkes için öyle dua ediyorum ki.... Maddi manevi zor bi süreçmiş. Ben evliliğin ikinci yılındayım ilk yıl vajinusmusdum ilişkiye giremedim sonra eşimde varikosel şimdi tüp bebek rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın.
Zor ve meşakkatli eminim tabiki ama tek cocuk da bencillik bence anne baba allah korusun göçup gttkten sonra o cocuk tek basina kalıcak belki ve bunun gibi bicok negatiflik var..ve bahsettgm kisi gercekten sevdigim biri oldugu icin fikrini degstrmeye calistm ama degistrmedi ona üzuldum ben..yoksa ben de bazen diyorum biz de kolayca elde etseydik şöyle şoyle davranır mıydık evet garantisi yok davranabilirdik bunun bilincindeyim canım :)Ama belki bizlerde kolayca sahip olsak içimizden öyle hisseden olmazmıydı belki de cok zor oldugu için bu kadar kıymetli çok da haksızlık etmeyelim bence.Cocuk yetiştirmek gercekten cok zor ve mesakatli bir iş.Oyle dusunuyolar diye yadırgamayalım bence, allah hepimizin gönlüne göre versin.
canim benim tup bebekte standart bir tedavi yok ki. herkesin derdine gore tedavisi farkli oluyor. O yuzden bunun az ilaci cok ilaci yok. Doktorun oncesinde sana test yapiyor durumunu belirliyor ona gore tedavini iyi etkileyecek ilaclari yaziyordur. sen icini rahat tut doktorunun yazdigi tum ilaclari saatine gore al. Saglikli beslen sonrasi Allah'a kalmis :)Kızlar pazar günü ilaçlara başlıyorum ama içimde bir sıkıntı soru sorabilceğim kimse yok maalesef sizler tecrübeli olduğunuz için sizlere sormak istedim..
İlk tüp bebek denemem daha önce aşılama yaptırmadım
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
+ folik asit verdi Doktorum
5 gün sonrada kontrole çağırdı.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi de sizde durum nasıl? merak ettim.
Selam, ilacların normal gozukuyor endişelenicek bir durm yok.Aynı saatlerde kullan hergün.Kızlar pazar günü ilaçlara başlıyorum ama içimde bir sıkıntı soru sorabilceğim kimse yok maalesef sizler tecrübeli olduğunuz için sizlere sormak istedim..
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi de sizde durum nasıl? merak ettim.
Benim de ilk denemem ve aşılama istemedik biz de...bana puregon 150lik igne ve folik asit verdi sadece digerleri ne icin anlamadım cnm..Kızlar pazar günü ilaçlara başlıyorum ama içimde bir sıkıntı soru sorabilceğim kimse yok maalesef sizler tecrübeli olduğunuz için sizlere sormak istedim..
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
Zor ve meşakkatli eminim tabiki ama tek cocuk da bencillik bence anne baba allah korusun göçup gttkten sonra o cocuk tek basina kalıcak belki ve bunun gibi bicok negatiflik var..ve bahsettgm kisi gercekten sevdigim biri oldugu icin fikrini degstrmeye calistm ama degistrmedi ona üzuldum ben..yoksa ben de bazen diyorum biz de kolayca elde etseydik şöyle şoyle davranır mıydık evet garantisi yok davranabilirdik bunun bilincindeyim canım :)
hadi bakalım biz de burada çok bekledik hala da bekliyoruz kimimiz kalp atışını kimimiz keseyi kimimiz testini kimimiz de transfer gününü kısaca hoşgeldin :) inşallah güzelce tutunur yavruların annesine :)
Ciddi misin. Ay çok rahatladım şimdi. İyi ki sormuşum. Daha rahat bekliycem artık.rahat ol canım. Bir problem olmaz. Bide aynısını yapmıştık. Birşey olmadı. Olacağı varsa herturlu oluyor. Merak etme. İlk 2 gün sıkıntılı diye biliyorum. Ki emin ol birşey olmaz.
gayet güzel bir değer. 45 ile hamileliğim devam etti. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım ya orası oyle ben adet oldum olucam arası bi durumdayım duygusallık tavan yaptı bugun ya hep ondannn :)Amannn bize ne milletten di mi biz kendi bebişlerimize bakalım, yerim onları ben
Hayır canım senin ilaçların gayet normal bence o arkadaşınınki biraz anormalmiş :) hayırlı olsun tedavin düzenli kullan canım bana hep aynı saatte yap ve mümkünse akşam altıdan sonra yap iğneleri demişlerdiSağ olun kızlar içim biraz rahatladı. Yaşım 30 Doktorum benim değerlerimde(yumurta rezervi,hormonlar vs.) her hangi bir sıkıntı olmadığını söylemişti bunun üzerine ilaçları aldım. Daha önce tüp bebek yaptıran bir arkadaşımda ben sadece 1 ilaç kullndım sana neden bu kadar yazdı gibi yorumlarda bulununca acaba dedim? bir sorun mu var yada Doktor benimle tam olarak ilgilenmedi mi ? Zaten hassas bir dönemdeyim iyice kafamda kurmaya başladım. Dediğiniz gibi Doktormuş ilaçmış vesile Rabbimiz hepimize sağlıkla hayırlı zamanda güzel evlatla nasip etsin inşallah
canım benim dr yasaklamadı; normal yaşantına devam et dedi. Sonra araştırdım; araştırma sonuçlarına göre cinsellik olan ve olmayan tüp bebek denemeleri arasında bebeğin tutunması açısından fark saptanmamış. hatta bazı son yapılan çalışmalarda sperm sıvısının bebeğin atılmasını sağlayan bağışıklık faktörlerini baskılayarak bebeğin tutunması yönünde olumlu etki gösterdiği saptanmış. Yani işin özü sen kendini zorlamayacak şekilde cinselliğini yaşayabilirsin
Ben varimmmmmmmmmmNe kalabalık bir listeyiz maşallah bize
Var mısınız herkes hamiş olup bebeğini doğurana kadar burada dertleşmeye
Bana da aynısını söylediler akşam 7'de yapacağım yemekten sonra :) inşallah bende sizler gibi güzel haberi alırım..Hayır canım senin ilaçların gayet normal bence o arkadaşınınki biraz anormalmiş :) hayırlı olsun tedavin düzenli kullan canım bana hep aynı saatte yap ve mümkünse akşam altıdan sonra yap iğneleri demişlerdi
Listci geldi haanimmm
listenin son hali 336. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
kizlar 28 mayis test yapicaklarin vakti geliyor dualarimiz sizinle
İnşallah canım inşallah hep güzel düşün o ilaçlar biraz duygusal yapıyor buna hazırlıklı ol ve çok üzülüp sinirlendiğinde bunu aklına getirBana da aynısını söylediler akşam 7'de yapacağım yemekten sonra :) inşallah bende sizler gibi güzel haberi alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?