2016 mayıs tüp bebek

Zor ve meşakkatli eminim tabiki ama tek cocuk da bencillik bence anne baba allah korusun göçup gttkten sonra o cocuk tek basina kalıcak belki ve bunun gibi bicok negatiflik var..ve bahsettgm kisi gercekten sevdigim biri oldugu icin fikrini degstrmeye calistm ama degistrmedi ona üzuldum ben..yoksa ben de bazen diyorum biz de kolayca elde etseydik şöyle şoyle davranır mıydık evet garantisi yok davranabilirdik bunun bilincindeyim canım :)

canim benim tup bebekte standart bir tedavi yok ki. herkesin derdine gore tedavisi farkli oluyor. O yuzden bunun az ilaci cok ilaci yok. Doktorun oncesinde sana test yapiyor durumunu belirliyor ona gore tedavini iyi etkileyecek ilaclari yaziyordur. sen icini rahat tut doktorunun yazdigi tum ilaclari saatine gore al. Saglikli beslen sonrasi Allah'a kalmis :)

ama ornek vermek gerekirse ben gonal-f 250, luveris 75 ve suprefact 0.2 ignelerini yapicam yani gunde 3 igne. Ayni zaman da demir, folik asit, d vitamini ve b12 takviyesi aliyorum.
yani azi cogu yok doktoruna guven icini ferah tut :)

Selam, ilacların normal gozukuyor endişelenicek bir durm yok.Aynı saatlerde kullan hergün.

Benim de ilk denemem ve aşılama istemedik biz de...bana puregon 150lik igne ve folik asit verdi sadece digerleri ne icin anlamadım cnm..

Amannn bize ne milletten di mi biz kendi bebişlerimize bakalım, yerim onları ben

hadi bakalım biz de burada çok bekledik hala da bekliyoruz kimimiz kalp atışını kimimiz keseyi kimimiz testini kimimiz de transfer gününü kısaca hoşgeldin :) inşallah güzelce tutunur yavruların annesine :)

Hoşbuldum. Herkes evladına kavuşsun inşallah. Benim işk denemem negatifti bu sefer gönlümüze göre olur umarım :)

Ciddi misin. Ay çok rahatladım şimdi. İyi ki sormuşum. Daha rahat bekliycem artık.

tup bebek kardesligi

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapildi, test 22 Mayis, Hamiiisss

Ayyysss: 32, başkent hastanesi, ikinci deneme, sebepsiz infertilite, 3. gun 2 adet embriyo transferi yapildi, 10. gun kan testi 54, Hamiiisss

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis

pnraskin86: 30, bahçelievler medicalpark hastahanesi prof.ULUN ULUĞ, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

sns1: 34, ataşehir memorial, ikinci deneme, rezerv sorunu var, 5. gün tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis.
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

gipsyy: sebepsiz infertilite, ilk deneme, 2 tane 1.kalite 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapildi, test 30 mayıs

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran

edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi yapildi, test 3 Haziran

melismina
: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran

azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, 28 Mayis ignelere basliyor, 1 haziran ilk ultrason

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, cumartesi ignelere baslicak.

bebek_dostuu: 39 , Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak

sevde-044: 32, Malatya dogu fertil, sperm harekey azligi ve pko, 3. deneme, 31 Mayista rahim agzina bakilicak

benim bebixsxim: 31, Izmir medikal park, pko, 2. deneme, dogum kontrol hapi bitti, adeti bekliyor, ignelere baslicak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor

UlkuAcr: kayseri acıbadem, ilk deneme, sperm sayısı azlığı,8 gün önce iğnelere başladı, haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

Sağ olun kızlar içim biraz rahatladı. Yaşım 30 Doktorum benim değerlerimde(yumurta rezervi,hormonlar vs.) her hangi bir sıkıntı olmadığını söylemişti bunun üzerine ilaçları aldım. Daha önce tüp bebek yaptıran bir arkadaşımda ben sadece 1 ilaç kullndım sana neden bu kadar yazdı gibi yorumlarda bulununca acaba dedim? bir sorun mu var yada Doktor benimle tam olarak ilgilenmedi mi ? Zaten hassas bir dönemdeyim iyice kafamda kurmaya başladım. Dediğiniz gibi Doktormuş ilaçmış vesile Rabbimiz hepimize sağlıkla hayırlı zamanda güzel evlatla nasip etsin inşallah

Hayır canım senin ilaçların gayet normal bence o arkadaşınınki biraz anormalmiş :) hayırlı olsun tedavin düzenli kullan canım bana hep aynı saatte yap ve mümkünse akşam altıdan sonra yap iğneleri demişlerdi

Evet araştırınca ben de rastladım bu bilgilere. Ama yinede insanın içi rahat etmiyo. İlla 3. Birinden duymak istiyor sanırım. Çok teşekkürler ilgine

Bana da aynısını söylediler akşam 7'de yapacağım yemekten sonra :) inşallah bende sizler gibi güzel haberi alırım..

Listci geldi haanimmm

listenin son hali 336. sayfada
! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.

kizlar 28 mayis test yapicaklarin vakti geliyor dualarimiz sizinle

Beni de ekler misiniz :)

Bana da aynısını söylediler akşam 7'de yapacağım yemekten sonra :) inşallah bende sizler gibi güzel haberi alırım..
İnşallah canım inşallah hep güzel düşün o ilaçlar biraz duygusal yapıyor buna hazırlıklı ol ve çok üzülüp sinirlendiğinde bunu aklına getir eşini de uyar ben uyarmıştım nolur alttan al diye :)) sonuçta bir kadının bir senede aldığı hormonu yaklaşık 15 günde alıyoruz edacik82 ın dediği gibi güzel bir hormon kokteyli seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…