2016 mayıs tüp bebek

ay o hormon kokteyli beni yerden yere vurdu ya resmen bipolar oldum

Tebrik ederim Tüm hamileleri
Bekleyenlere de bol şans. Karınları bebiş dolsun.

Nedendir bilmiyorum doktor görünce kafam boşalıyor. Aklıma soracak hiç bişey gelmiyor. Korktuğumdan falan da değil aslında. Hep evde hatırlıyorum,eşim de kızıyor.
Allahtan sizin gibi akıllı insanlara ulaşabildim

Bnmde ilk kontrolüm 1 haziran :))

Oleyy bende listedeyim.çok teşekkür ederim.

Kizlaaar iyi aksamlar
Hamislerimizin hepsini kutluyorum. Güzel bi hamilelik gecirin insallah
Darisida bizeee insallah. Sizden ricam bu cuma aksami hürmetine dua edermisiniz banada. Yarin sabah 9:45 transferim. Cok heycanliyim. Ama bi yandanda cok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimci olsun

beni doktor hemsire hastanede herkes uyardi bence bi arastir ama uzme kendini meraktan uykusuz kalacagina ogrenmek daha rahatlatir insani

Canm hayirlii olsunn.. Cok guzell olacakk tadini cikar o anin bebislerini gorceksinn ne guzel

amin amin aminnn transferin coook guzel gecsin insallah yumurtalar tam dogru noktayi bulsunlar hemen:))

bircok kez yazdim ama cok benzerini yasadim birincisi kesinlikle kabiz olma sebze suyu ic bol bol en az 1 kez buyuk wcye cikman lazim ikincisi karin masajlari var internette onlari izleyerek masaj yaparsan kendine dolasim bosaltim rahatliyor

Ismin neydi canım ismen edelim

tup bebek kardesligi

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapildi, test 22 Mayis, Hamiiisss

Ayyysss: 32, başkent hastanesi, ikinci deneme, sebepsiz infertilite, 3. gun 2 adet embriyo transferi yapildi, 10. gun kan testi 54, 10. gun kan degeri 154 Hamiiisss

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis

pnraskin86: 30, bahçelievler medicalpark hastahanesi prof.ULUN ULUĞ, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

sns1: 34, ataşehir memorial, ikinci deneme, rezerv sorunu var, 5. gün tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis.
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

gipsyy: sebepsiz infertilite, ilk deneme, 2 tane 1.kalite 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapildi, test 30 mayıs

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran

edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, 5. gun embriyolarindan 2 iyi kalite 1 orta kalite olmak uzere toplam 3 embriyo transferi yapildi, test 3 Haziran

melismina
: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran

azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, 28 Mayis ignelere basliyor, 1 haziran ilk ultrason

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, cumartesi ignelere baslicak.

bebek_dostuu: 39 , Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak

sevde-044: 32, Malatya dogu fertil, sperm harekey azligi ve pko, 3. deneme, 31 Mayista rahim agzina bakilicak

benim bebixsxim: 31, Izmir medikal park, pko, 2. deneme, dogum kontrol hapi bitti, adeti bekliyor, ignelere baslicak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor

UlkuAcr: kayseri acıbadem, ilk deneme, sperm sayısı azlığı,8 gün önce iğnelere başladı, haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

betul61: 31, Trabzon medikal park, ilk deneme, sperm hareketsizliği, embriyolar dondurulacak transfer Temmuza

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

Merhaba kizlar
Listeye geri donup bakmak isterseniz listenin son hali 338. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.

A ANUR0052 canim dualarimiz seninle :) kac tane trasnfer edilicek insallah?

2 tane canimm insallah rabbim bizede o güzel duyguyu nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…