- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Olur bazen, hepimiz cok hassasiz bu donemlerdeAynen canım ya orası oyle ben adet oldum olucam arası bi durumdayım duygusallık tavan yaptı bugun ya hep ondannn :)
bilgilerini ozelden mesaj olarak atarsan eklerim canimBeni de ekler misiniz :)
ay o hormon kokteyli beni yerden yere vurdu yaİnşallah canım inşallah hep güzel düşün o ilaçlar biraz duygusal yapıyor buna hazırlıklı ol ve çok üzülüp sinirlendiğinde bunu aklına getireşini de uyar ben uyarmıştım nolur alttan al diye :)) sonuçta bir kadının bir senede aldığı hormonu yaklaşık 15 günde alıyoruz edacik82 ın dediği gibi güzel bir hormon kokteyli seni bekliyor
Tebrik ederim Tüm hamileleritup bebek kardesligi
jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapildi, test 22 Mayis, Hamiiisss
Ayyysss: 32, başkent hastanesi, ikinci deneme, sebepsiz infertilite, 3. gun 2 adet embriyo transferi yapildi, 10. gun kan testi 54, Hamiiisss
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
pnraskin86: 30, bahçelievler medicalpark hastahanesi prof.ULUN ULUĞ, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
sns1: 34, ataşehir memorial, ikinci deneme, rezerv sorunu var, 5. gün tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis.
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs
elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran
edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran
meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi yapildi, test 3 Haziran
melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran
azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, 28 Mayis ignelere basliyor, 1 haziran ilk ultrason
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, cumartesi ignelere baslicak.
bebek_dostuu: 39 , Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak
sevde-044: 32, Malatya dogu fertil, sperm harekey azligi ve pko, 3. deneme, 31 Mayista rahim agzina bakilicak
benim bebixsxim: 31, Izmir medikal park, pko, 2. deneme, dogum kontrol hapi bitti, adeti bekliyor, ignelere baslicak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis
duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor
UlkuAcr: kayseri acıbadem, ilk deneme, sperm sayısı azlığı,8 gün önce iğnelere başladı, haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
Cnm biz eşimle embriyologla konuşmuştuk transfer öncesinde. Normal şartlarda ilişki yasak değil dedi. Ama tüp bebek yaptıranlar her şeyi bi nedene bağlamak istediklerinden yapmayın diyebiliyo doktorlar dedi. Htta transfer sonrası yatmaya da gerek yok çin e gitmediğin ve bungee jumping yapmafıgın sürece sıkıntı yok demişti. Kendini normal yollardan hamile kalanlar gibi düşün, onlar bizim kadar erken öğrenemiyolar gebeliklerini ve gayet de ilişkiye girebiliyolar. Ayrıca bi milimetre bile olmayan bi hücreye çok çok zorlasan da zarar veremezsn. Yeter ki Rabbim nasip etsin bak nasıl görürsün o pozitifi :) dert etme kendine boş yere :*
Bnmde ilk kontrolüm 1 haziran :))Merhaba kizlar
Listeye geri donup bakmak isterseniz listenin son hali 333. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
@EsrRam hadi canim gozun aydin tedaviye basliyorsun. Insallah kadinin yaptigi da ise yarar.
Benim kan degerleri sonucum da geldi. Hemsire cumartesi baslayabilirsin dedi. Cumartesi basliyorum 1 haziran da ilk ultrasonum var. Haydi yumuslar buyuyun
Oleyy bende listedeyim.çok teşekkür ederim.tup bebek kardesligi
jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapildi, test 22 Mayis, Hamiiisss
Ayyysss: 32, başkent hastanesi, ikinci deneme, sebepsiz infertilite, 3. gun 2 adet embriyo transferi yapildi, 10. gun kan testi 54, Hamiiisss
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
pnraskin86: 30, bahçelievler medicalpark hastahanesi prof.ULUN ULUĞ, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
sns1: 34, ataşehir memorial, ikinci deneme, rezerv sorunu var, 5. gün tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis.
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs
gipsyy: sebepsiz infertilite, ilk deneme, 2 tane 1.kalite 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapildi, test 30 mayıs
elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran
edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran
meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi yapildi, test 3 Haziran
melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran
azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, 28 Mayis ignelere basliyor, 1 haziran ilk ultrason
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, cumartesi ignelere baslicak.
bebek_dostuu: 39 , Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak
sevde-044: 32, Malatya dogu fertil, sperm harekey azligi ve pko, 3. deneme, 31 Mayista rahim agzina bakilicak
benim bebixsxim: 31, Izmir medikal park, pko, 2. deneme, dogum kontrol hapi bitti, adeti bekliyor, ignelere baslicak
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis
duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor
UlkuAcr: kayseri acıbadem, ilk deneme, sperm sayısı azlığı,8 gün önce iğnelere başladı, haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
Geçer geçer bu da geçeray o hormon kokteyli beni yerden yere vurdu yaresmen bipolar oldum
Merhaba arkadaşlar
Siteyi çok takip ediyorum aslında ama pek bişey yazmıyordum.
Sanırım bir hata yaptım fikirkerinizi almak istiyorum.
4 gün önce transferim yapıldı. Haataneden çıkarken gerekli uyarıları yaptılar fakat cinsellikle ilgili hiç bir şey söylemediler. Biz de açıkcası pek önemsemedik dün gece olan oldu.
Ama sonra içime bir kurt düştü.
İnternette bir araştırdım ki çoğu yerde cinsellik yasak olduğu yazıyor. Çok moralim bozuldu. Bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.
Bizi bu konuda uyarmadılar. Ben de kafama takmiyim diye hiç araştırma yapmıyordum. Sizce bi sorun olur mu?
Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Canm hayirlii olsunn.. Cok guzell olacakk tadini cikar o anin bebislerini gorceksinn ne guzelKizlaaar iyi aksamlar
Hamislerimizin hepsini kutluyorum. Güzel bi hamilelik gecirin insallah
Darisida bizeee insallah. Sizden ricam bu cuma aksami hürmetine dua edermisiniz banada. Yarin sabah 9:45 transferim. Cok heycanliyim. Ama bi yandanda cok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimci olsun
Kizlaaar iyi aksamlar
Darisida bizeee insallah. Sizden ricam bu cuma aksami hürmetine dua edermisiniz banada. Yarin sabah 9:45 transferim. Cok heycanliyim. Ama bi yandanda cok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimci olsun
Kızlar benim Çarşamba opu yaptılar ya" karnım çok ağrıyor anitibiyotik ve ağrı kesici var ama tuvaletim sırasında Can'ımdan can çıkıyor. Dr 10 gün rapor verdi bana dinlen dedi önereceğiniz bir şey var mı çok acı cekiyorum
Ismin neydi canım ismen edelimKizlaaar iyi aksamlar
Saıl tatlım bakayım neymiş bu masaj:)))bircok kez yazdim ama cok benzerini yasadim birincisi kesinlikle kabiz olma sebze suyu ic bol bol en az 1 kez buyuk wcye cikman lazim ikincisi karin masajlari var internette onlari izleyerek masaj yaparsan kendine dolasim bosaltim rahatliyor
Ayse Nur Cobanoglu canimmmIsmin neydi canım ismen edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?