2016 mayıs tüp bebek

Bana da aynısını söylediler akşam 7'de yapacağım yemekten sonra :) inşallah bende sizler gibi güzel haberi alırım..

ben sabah 9-11 arasi yaptim hep o sekilde uyuyordu bana hic sikinti yasamadim sadece yakin saatlerde yapmaya ozen goster

bir de bence en onemli konu hasta doktoruna guvenmeli suphe biz kadinlari yiyor bitiriyor neyseki burada ben hep kizlardan destek gordum iyiki varsiniz kizlar

bircok kez yazdim ama cok benzerini yasadim birincisi kesinlikle kabiz olma sebze suyu ic bol bol en az 1 kez buyuk wcye cikman lazim ikincisi karin masajlari var internette onlari izleyerek masaj yaparsan kendine dolasim bosaltim rahatliyor
Ayyyy bu masaj ne güzel geldi afedersin günlerden çıkmayan gaz çıktı bunu ne sıklıkla yapsam çok yapsak zararı olur mu ki. Çok saol. meraklibekleyis

Hemen catlamasin ki iyice büyüsün hepsi diye yapılıyor ayni zamanda büyüsün diye :) progestan yumurta toplamadan sonra kullanılıyor onun yerine crionie jel var onu da verebiliyorlar

Yok canım benim bu göbekten masajla yapılıo. Seninki sırtta oluşan boşluklar kapansın diye yapılıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim canım yapılanlar vesile şifa Allah'tan

Hayirli olsun.Insallah hersey yolunda gidecek.

Hemen catlamasin ki iyice büyüsün hepsi diye yapılıyor ayni zamanda büyüsün diye :) progestan yumurta toplamadan sonra kullanılıyor onun yerine crionie jel var onu da verebiliyorlar
Bende herkes progestan kullaniyo bana niye vermediki dedim allam boyle yarim yamalak bilgide cok kötü

Bende ayni sorunları yaşadım hem de 3 yıl cok zor gerçekten yasamayan bilemez, bizi en iyi biz anlarız canım. Allahım çektiğimiz cefaların mükafatını verecektir insallah

Stres yok herşey yolunda sen de yarından itibaren hamile sayılırsın canım

Yok canım benim bu göbekten masajla yapılıo. Seninki sırtta oluşan boşluklar kapansın diye yapılıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim canım yapılanlar vesile şifa Allah'tan
Aynen canım benimki öyleydi seninki iyiymiş hiç değilse rahatlatır masaj ben çok fena olmuştum ama Bebek için neler yapmadık yahu :)

Ayyyy bu masaj ne güzel geldi afedersin günlerden çıkmayan gaz çıktı bunu ne sıklıkla yapsam çok yapsak zararı olur mu ki. Çok saol. meraklibekleyis

hergun yarim saat yaptim ben kendi kendime yaptigim icin baskiyi kendim ayarladim zaten direk rahmin uzeri degil bagirsaklara baski uyguluyorsun ben doktoruma sormadim ama bana cok iyi geldi ben de ne gaz biriktirmisim icimde dedim inan :)) icin rahat etmezse doktora sormadan yapma zaten 3 gun yaptim sonra gerek kalmadi allaha sukur

Aynen canım benimki öyleydi seninki iyiymiş hiç değilse rahatlatır masaj ben çok fena olmuştum ama Bebek için neler yapmadık yahu :)
Valla pert oldum desem daha doğru olur bastırarak bastırarak karnıma Rahimi yukarı çekiomuş sanırım bağırdım yani kadın yaparken Ayy yarın bi daha gitcem hatta öbür günde. Perişan durum valla yolculuk da cabası. İnşallahhhhhhh Rabbim nasip eder bunca çektiğimiz şey için.

Kızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
Haydi, zorlu bekleyişte 1 günü daha geçirdik. Yarın ola hayrola...

Haydi inşallah sağlıkla olsun herşey

Ayy icime güzel şeyler doğdu senle ilgili kuzum

Ederiz canım hilal galiba senin adın :)

Rabbim herseyi gönlüne göre versin canım. Hersey istedigin gibi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…