Bana da aynısını söylediler akşam 7'de yapacağım yemekten sonra :) inşallah bende sizler gibi güzel haberi alırım..
Ayyyy bu masaj ne güzel geldi afedersin günlerden çıkmayan gaz çıktı bunu ne sıklıkla yapsam çok yapsak zararı olur mu ki. Çok saol.bircok kez yazdim ama cok benzerini yasadim birincisi kesinlikle kabiz olma sebze suyu ic bol bol en az 1 kez buyuk wcye cikman lazim ikincisi karin masajlari var internette onlari izleyerek masaj yaparsan kendine dolasim bosaltim rahatliyor
Hemen catlamasin ki iyice büyüsün hepsi diye yapılıyor ayni zamanda büyüsün diye :) progestan yumurta toplamadan sonra kullanılıyor onun yerine crionie jel var onu da verebiliyorlarİgnenin ucu kucucukmus ben kendime daha öncede koldan igne vurdum aciyacagini oek sanmıyorum ama acirsada napalim bebis icin katlanicaz
Niye yumurta catlamasin istemiyoruz ama onu anlamadım yani su cetroide ignesini niye yapiyoruzki
Bide kizlar genele bir sorum daha olcak progestan yazmamis bana dr ne zmn kullaniliyo protestan
Yok canım benim bu göbekten masajla yapılıo. Seninki sırtta oluşan boşluklar kapansın diye yapılıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim canım yapılanlar vesile şifa Allah'tanEsracım çok güzel haber maşallah az kaldı şafak saymaya hadi inşallah canım çok çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sabahtan beri senden haber bekledim akşam yemeği derken ancak şimdi girebildim forumao bel çektirme olayından bahsediyorsun galiba ben de hemen yaz gitmiştim bi teyzeye kupa çekti belime belim mosmor oldu :) çok fena durumdasın demişti :) şifa allahtan sen de bi dene bakalım kuzum ama yine de dikkat et benim canım baya yanmıştı
Ayyyy canım ne güzel dedin öyle yaa ağzın bal yesin inşallahEsrRam az kaldi canim insallah senin isminin yaninada hamis resmi koycaz cok az kaldi:))
Hayirli olsun.Insallah hersey yolunda gidecek.Kizlaaar iyi aksamlar
Hamislerimizin hepsini kutluyorum. Güzel bi hamilelik gecirin insallah
Darisida bizeee insallah. Sizden ricam bu cuma aksami hürmetine dua edermisiniz banada. Yarin sabah 9:45 transferim. Cok heycanliyim. Ama bi yandanda cok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimci olsun
Bende herkes progestan kullaniyo bana niye vermediki dedim allam boyle yarim yamalak bilgide cok kötüHemen catlamasin ki iyice büyüsün hepsi diye yapılıyor ayni zamanda büyüsün diye :) progestan yumurta toplamadan sonra kullanılıyor onun yerine crionie jel var onu da verebiliyorlar
Bende ayni sorunları yaşadım hem de 3 yıl cok zor gerçekten yasamayan bilemez, bizi en iyi biz anlarız canım. Allahım çektiğimiz cefaların mükafatını verecektir insallahAmin Can'ım... Buradaki herkes için öyle dua ediyorum ki.... Maddi manevi zor bi süreçmiş. Ben evliliğin ikinci yılındayım ilk yıl vajinusmusdum ilişkiye giremedim sonra eşimde varikosel şimdi tüp bebek rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın.
Stres yok herşey yolunda sen de yarından itibaren hamile sayılırsın canımKizlaaar iyi aksamlar
Hamislerimizin hepsini kutluyorum. Güzel bi hamilelik gecirin insallah
Darisida bizeee insallah. Sizden ricam bu cuma aksami hürmetine dua edermisiniz banada. Yarin sabah 9:45 transferim. Cok heycanliyim. Ama bi yandanda cok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardimci olsun
Aynen canım benimki öyleydi seninki iyiymiş hiç değilse rahatlatır masaj ben çok fena olmuştum ama Bebek için neler yapmadık yahu :)Yok canım benim bu göbekten masajla yapılıo. Seninki sırtta oluşan boşluklar kapansın diye yapılıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim canım yapılanlar vesile şifa Allah'tan
Ayyyy bu masaj ne güzel geldi afedersin günlerden çıkmayan gaz çıktı bunu ne sıklıkla yapsam çok yapsak zararı olur mu ki. Çok saol.meraklibekleyis
Valla pert oldum desem daha doğru olur bastırarak bastırarak karnıma Rahimi yukarı çekiomuş sanırım bağırdım yani kadın yaparkenAynen canım benimki öyleydi seninki iyiymiş hiç değilse rahatlatır masaj ben çok fena olmuştum ama Bebek için neler yapmadık yahu :)
Haydi inşallah sağlıkla olsun herşeyKızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
Haydi, zorlu bekleyişte 1 günü daha geçirdik. Yarın ola hayrola...
Ayy icime güzel şeyler doğdu senle ilgili kuzumValla pert oldum desem daha doğru olur bastırarak bastırarak karnıma Rahimi yukarı çekiomuş sanırım bağırdım yani kadın yaparkenAyy yarın bi daha gitcem hatta öbür günde. Perişan durum valla yolculuk da cabası. İnşallahhhhhhh Rabbim nasip eder bunca çektiğimiz şey için.
Ederiz canım hilal galiba senin adın :)Kızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
Kızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
İnşallahhhhhhh canım inşallahhhhhhh Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip eder iyiki varsınız moral depoluyorum resmen seviom hepiniziAyy icime güzel şeyler doğdu senle ilgili kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?