Evet canım, adım Hilal.Ederiz canım hilal galiba senin adın :)
İnsallah bol ve sağlıklı embriyolarin olur canim sonraada sana sımsıkı tutunurlarKızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
Haydi, zorlu bekleyişte 1 günü daha geçirdik. Yarın ola hayrola...
Dualarımız seninle canımKızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
İnşallah canım inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile kucağını doldursun cümlemizinValla pert oldum desem daha doğru olur bastırarak bastırarak karnıma Rahimi yukarı çekiomuş sanırım bağırdım yani kadın yaparkenAyy yarın bi daha gitcem hatta öbür günde. Perişan durum valla yolculuk da cabası. İnşallahhhhhhh Rabbim nasip eder bunca çektiğimiz şey için.
Allahım gönlünden geçeni en güzeliyle ve hayırlısı ile nasip etsin arkadaşım artık bişey yiyip içme söylemişlerdir zaten sanaKızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
Cümlemizin inşallah canımİnşallah canım inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile kucağını doldursun cümlemizin
Teşekkür ederim canım, söylediler. Akşamdan sonra yemedim zaten. İnşaallah her birimiz sonuna ulaştırırız inşaallah.Allahım gönlünden geçeni en güzeliyle ve hayırlısı ile nasip etsin arkadaşım artık bişey yiyip içme söylemişlerdir zaten sana
Al gel bebisleri hayirlisiyla dualar sninle )Kızlaaar, selam! Yarın sabah saat 10:00'da OPU var. Yumuşçuklar toplanacak inşaallah. Rica etsem bana da dua eder misiniz? Hayırlısıyla döllensinler, kaliteli embriyolar olsunlar inşaallah.
Hadi ins bu sefer olur canim imkanin varsa dene tabikikızlar acaba jelden kaynaklımı bilmiyorum ama afedersiniz benim vajinanın iç tarafında aşırı derece bi kaşıntı var sizdede olmuşmuydu acaba bu arada ben bu ay uygun olursa ikinci denemeye başlamak istiyorum
eşime söyledim bu ay tekrar deneyelim die bi kahkaha attı dedim noldu hani ilk ve son denemendi artık doktora dahi gitmicektin dedi dedim o anki psikoloji ile öyle konuştum gerçekten ama insan o anda vazgeçiyo herşeyden ama sonra değişiyo :)))Hadi ins bu sefer olur canim imkanin varsa dene tabiki
Canım o kaşıntı bende de var delirtiyo beni çok fena bişey nasıl geçecek bilmemeşime söyledim bu ay tekrar deneyelim die bi kahkaha attı dedim noldu hani ilk ve son denemendi artık doktora dahi gitmicektin dedi dedim o anki psikoloji ile öyle konuştum gerçekten ama insan o anda vazgeçiyo herşeyden ama sonra değişiyo :)))
Çok normal canım benim inşallah bu kez pozitifi görürsün , alırsın evlatlarını kucağına.eşime söyledim bu ay tekrar deneyelim die bi kahkaha attı dedim noldu hani ilk ve son denemendi artık doktora dahi gitmicektin dedi dedim o anki psikoloji ile öyle konuştum gerçekten ama insan o anda vazgeçiyo herşeyden ama sonra değişiyo :)))
Kızlar hergün çamaşır değiştiriosunuz demi jelden bi iki saat sonra falan. Ben öyle yapıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım tedavilerimde.Canım o kaşıntı bende de var delirtiyo beni çok fena bişey nasıl geçecek bilmem
Her adet oldugumda bende öyle hissediyordum cnm aman tamam artik ugrasmicam vazgectim ikinciden diye karar aliyordum o şoku atlatinca hemen tekrardan umut doluyordu icime ama tüp bebek tutmazsa ne hissederim nasil düşünürüm bilemiyorum kötüyü hic düşünmek bile istemiyorumeşime söyledim bu ay tekrar deneyelim die bi kahkaha attı dedim noldu hani ilk ve son denemendi artık doktora dahi gitmicektin dedi dedim o anki psikoloji ile öyle konuştum gerçekten ama insan o anda vazgeçiyo herşeyden ama sonra değişiyo :)))
Evet canım hergün degistiriyorum ama heran şu gibi akıntı geliyo tuvaletten çıkmıyorum soğuk suyla yikayinca rahatlıyorum benKızlar hergün çamaşır değiştiriosunuz demi jelden bi iki saat sonra falan. Ben öyle yapıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım tedavilerimde.
Yok kuzum yaa keşke ilk olsaydı benim 4. Tedavim geçen hafta opu oldu 4 embriyo donduruldu transfer ramazandan sonra inşallahİnşallah cnm benim ya senin de ilk mi ne zaman gidiyorsun muayeneye belki karşılaşabiliriz
Sonra güzelce kurulan canım ıslak kalma hiç. Düzelir inşallahEvet canım hergün degistiriyorum ama heran şu gibi akıntı geliyo tuvaletten çıkmıyorum soğuk suyla yikayinca rahatlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?