2016 mayıs tüp bebek

İnsallah bol ve sağlıklı embriyolarin olur canim sonraada sana sımsıkı tutunurlar

Dualarımız seninle canım

İnşallah canım inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile kucağını doldursun cümlemizin

Allahım gönlünden geçeni en güzeliyle ve hayırlısı ile nasip etsin arkadaşım artık bişey yiyip içme söylemişlerdir zaten sana

Allahım gönlünden geçeni en güzeliyle ve hayırlısı ile nasip etsin arkadaşım artık bişey yiyip içme söylemişlerdir zaten sana
Teşekkür ederim canım, söylediler. Akşamdan sonra yemedim zaten. İnşaallah her birimiz sonuna ulaştırırız inşaallah.
Rabbi yessir vela tuassir. Rabbi temmim bil hayr.

kızlar acaba jelden kaynaklımı bilmiyorum ama afedersiniz benim vajinanın iç tarafında aşırı derece bi kaşıntı var sizdede olmuşmuydu acaba bu arada ben bu ay uygun olursa ikinci denemeye başlamak istiyorum

Al gel bebisleri hayirlisiyla dualar sninle )

kızlar acaba jelden kaynaklımı bilmiyorum ama afedersiniz benim vajinanın iç tarafında aşırı derece bi kaşıntı var sizdede olmuşmuydu acaba bu arada ben bu ay uygun olursa ikinci denemeye başlamak istiyorum
Hadi ins bu sefer olur canim imkanin varsa dene tabiki

Hadi ins bu sefer olur canim imkanin varsa dene tabiki
eşime söyledim bu ay tekrar deneyelim die bi kahkaha attı dedim noldu hani ilk ve son denemendi artık doktora dahi gitmicektin dedi dedim o anki psikoloji ile öyle konuştum gerçekten ama insan o anda vazgeçiyo herşeyden ama sonra değişiyo :)))

Canım o kaşıntı bende de var delirtiyo beni çok fena bişey nasıl geçecek bilmem

Çok normal canım benim inşallah bu kez pozitifi görürsün , alırsın evlatlarını kucağına.

Canım o kaşıntı bende de var delirtiyo beni çok fena bişey nasıl geçecek bilmem
Kızlar hergün çamaşır değiştiriosunuz demi jelden bi iki saat sonra falan. Ben öyle yapıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım tedavilerimde.

Her adet oldugumda bende öyle hissediyordum cnm aman tamam artik ugrasmicam vazgectim ikinciden diye karar aliyordum o şoku atlatinca hemen tekrardan umut doluyordu icime ama tüp bebek tutmazsa ne hissederim nasil düşünürüm bilemiyorum kötüyü hic düşünmek bile istemiyorum

Kızlar bise sorabilirmiyim. Lutinus progestrronum var bas edemiorum. Ayıptır sölemesi hani tam girmio az bise. Beceremiorum aynı durumda olan varmı

Kızlar hergün çamaşır değiştiriosunuz demi jelden bi iki saat sonra falan. Ben öyle yapıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım tedavilerimde.
Evet canım hergün degistiriyorum ama heran şu gibi akıntı geliyo tuvaletten çıkmıyorum soğuk suyla yikayinca rahatlıyorum ben

İnşallah canım test için sabirsizlaniyorum yarın 6.gün idrarda test yapsam sonuç doğru cikarmi aceba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…