2016 mayıs tüp bebek

Benim de ilk denemem cnm 8 gündür iğne kullanıyorum ilk olarak puregon verdi 175 de bir tık fazla vuruyorum onu başladıktan 4 gün sonra da ona ek olarak birde cetrotide diye bir iğne var onu da vurmaya başladım birde çatlatma iğnesi verdi onu en son uygulayacağız dedi doktor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce gelir bebişlerimiz

Hayırlı olsun.. İnşallah güzel gider herşey ve bebişini kucağına alırsın..

Yok kuzum yaa keşke ilk olsaydı benim 4. Tedavim geçen hafta opu oldu 4 embriyo donduruldu transfer ramazandan sonra inşallah
Hadi yaa çok üzüldüm cnm sendeki sebep neydi bizde eşimin sperm sayısı az o yüzden aşılama bile denemedik bu sayıyla aşılama tutmaz direk tup bebek olması gerek dedi Turgut bey bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım beklemek zor geliyor hepimiz için hayırlısı diyelim

Bugün test yapacak arkadaşlara bol şans
Arkadaşlar bi sorum olcak bende kan pıhtılaşması var ve bu konuda uzman (riskli gebelik) uzmanına gitmek istiyorum
Özellikle Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bi dr varmı

Arkadaşlar bi sorum olcak bende kan pıhtılaşması var ve bu konuda uzman (riskli gebelik) uzmanına gitmek istiyorum
Bendede kan pihtilasmasi var ama bu konu fa gitmen gerekn bolum hemotoloji uzmani olmali canim

Sen de su anda gebelik var miydi canm hatirlayamadim tam

Günaydın kızçeler bugün kim ne istiyorsa Allah gönlüne göre versin :)

Kızlar bu kan pıhtılaşması testini bana yapmadılar ben de isteyeyim bari neden bakmadılar bu teste ya belki de boşu boşuna coraspin alıyorum ya da herkese mi veriyorlar bu coraspini yahu hep kendi doktorumuz olduk he :)

coraspin ben de kullaniyorum estrofem progestan ve coraspin dr ne dediyse yapiyoruz valla

coraspin ben de kullaniyorum estrofem progestan ve coraspin dr ne dediyse yapiyoruz valla
Yapıyoruz ama belki de gerek yok mesela benim tedavi öncesi her zaman progesteronum çok iyi seviyedeydi zaten hiç hormon sorunum olmadı gerçi bi sorun da yoktu biz de :) ama fazladan ilaç kullanmak niye kafamda deli sorular :) merak ediyorum pıhtılaşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…