Bence bekle varsa ve idrarda çıkmazsa moral biter yapmamak en iyisiİnşallah canım test için sabirsizlaniyorum yarın 6.gün idrarda test yapsam sonuç doğru cikarmi aceba yaa
İki gün daha beklemek en mantıklısı canım heraldeBence bekle varsa ve idrarda çıkmazsa moral biter yapmamak en iyisi
İdrarda bhcg 50 60 üstüne çıkmadan gözükmüyormuş. Yapıpta moralini bozma derim ben.. Arkadaşım 12. Gün bile negatif gördü hep kan verdiğinde 47 çıktı çünkü..İki gün daha beklemek en mantıklısı canım heralde
kızlar acaba jelden kaynaklımı bilmiyorum ama afedersiniz benim vajinanın iç tarafında aşırı derece bi kaşıntı var sizdede olmuşmuydu acaba bu arada ben bu ay uygun olursa ikinci denemeye başlamak istiyorum[/QUOTEsirkeli su ve zeytinyağı rahatlatıyor canım.özellikle zeytinyağı, o ıslaklığın cilt ile teması kesiliyor.önce sirke su karışımı ile hafif yıkayıp zeytinyağı ile silebilirsin.doğal olduğu için bi zararı olmaz diye düşünüyorum.az miktarda olursa daha iyi tabi
Benim de ilk denemem cnm 8 gündür iğne kullanıyorum ilk olarak puregon verdi 175 de bir tık fazla vuruyorum onu başladıktan 4 gün sonra da ona ek olarak birde cetrotide diye bir iğne var onu da vurmaya başladım birde çatlatma iğnesi verdi onu en son uygulayacağız dedi doktor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce gelir bebişlerimizKızlar pazar günü ilaçlara başlıyorum ama içimde bir sıkıntı soru sorabilceğim kimse yok maalesef sizler tecrübeli olduğunuz için sizlere sormak istedim..
İlk tüp bebek denemem daha önce aşılama yaptırmadım
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
+ folik asit verdi Doktorum
5 gün sonrada kontrole çağırdı.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi de sizde durum nasıl? merak ettim.
Hayırlı olsun.. İnşallah güzel gider herşey ve bebişini kucağına alırsın..Benim de ilk denemem cnm 8 gündür iğne kullanıyorum ilk olarak puregon verdi 175 de bir tık fazla vuruyorum onu başladıktan 4 gün sonra da ona ek olarak birde cetrotide diye bir iğne var onu da vurmaya başladım birde çatlatma iğnesi verdi onu en son uygulayacağız dedi doktor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce gelir bebişlerimiz
Hadi yaa çok üzüldüm cnm sendeki sebep neydi bizde eşimin sperm sayısı az o yüzden aşılama bile denemedik bu sayıyla aşılama tutmaz direk tup bebek olması gerek dedi Turgut bey bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım beklemek zor geliyor hepimiz için hayırlısı diyelimYok kuzum yaa keşke ilk olsaydı benim 4. Tedavim geçen hafta opu oldu 4 embriyo donduruldu transfer ramazandan sonra inşallah
Amin hepimiz için çekilen acıların sonu güzel olur inşallah :)Hayırlı olsun.. İnşallah güzel gider herşey ve bebişini kucağına alırsın..
İki gün daha beklemek en mantıklısı canım heralde
Bendede kan pihtilasmasi var ama bu konu fa gitmen gerekn bolum hemotoloji uzmani olmali canimBugün test yapacak arkadaşlara bol şans
Arkadaşlar bi sorum olcak bende kan pıhtılaşması var ve bu konuda uzman (riskli gebelik) uzmanına gitmek istiyorum
Özellikle Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bi dr varmı
Sen de su anda gebelik var miydi canm hatirlayamadim tamBugün test yapacak arkadaşlara bol şans
Arkadaşlar bi sorum olcak bende kan pıhtılaşması var ve bu konuda uzman (riskli gebelik) uzmanına gitmek istiyorum
Özellikle Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bi dr varmı
Dualarımız seninle canımKizlarr dua edin banadaa hastaneye gidiorumm
Günaydın kızçeler bugün kim ne istiyorsa Allah gönlüne göre versin :)
Kızlar bu kan pıhtılaşması testini bana yapmadılar ben de isteyeyim bari neden bakmadılar bu teste ya belki de boşu boşuna coraspin alıyorum ya da herkese mi veriyorlar bu coraspini yahu hep kendi doktorumuz olduk he :)
Yapıyoruz ama belki de gerek yok mesela benim tedavi öncesi her zaman progesteronum çok iyi seviyedeydi zaten hiç hormon sorunum olmadı gerçi bi sorun da yoktu biz de :) ama fazladan ilaç kullanmak niye kafamda deli sorular :) merak ediyorum pıhtılaşmayıcoraspin ben de kullaniyorum estrofem progestan ve coraspin dr ne dediyse yapiyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?