2016 mayıs tüp bebek

Bana da yapmarilar, butun tedavilerimde coraspin kullandim dediginiz gibi belkide gerek yok yaptisak mi test bir de olmadigi halde kullaniyorsak sakincasi var mi acaba.Gervi ben tedaviye ilk basladigimda benden kan testi istemislerdi acaba onda varmiydi bununla ilgili birsey kafama takildi.Siz kan esti aptirdiniz mi?

Günaydın canlarım, benim oluşan önce yapılmıştı dna testi gibi birşey tam adına bakarım isterseniz orda kan pıhtılaşması çıktı o yüzden ben coraspin yanında clexan iğne yapıyorum her gün kan sulandırıcı

Hahaha ay aynı ben. Bnm eşim doktora gitmeden liste hazırlıyo cnm.şunu sorcaz bunu sorcaz diye. Tek tek soruyo ben de dinliyorum. Heyecandan mıdır bilmiyorum konuşulanların bi kısmını unutabiliyorum.tekrar dönüp sorduğumuz çok oldu

Kizlar coraspinim bir zarari olmaz tup bebekten sonra herkese geriyolar coraspin ya fa igne siz bir sure sonra birakcaksiniz muhtemelen.. Bendede pihtilasma var ben igne killaniyom hep kullancam doguma kadar.

Canim ben hibor dye bir igne kullaniyom sadece coraspin vermedi bana yaninda dojtoruma bir sorayim ya onuda kullanmam mi gerek acaba

Yok canım ben de yaptırmadım bu testi ve bu coraspin gebelikte kullanılmayan bişey fakat kar zarar hesabı yapılıyor kan pıhtılaşması olanlar mecbur kullanıyor hatta kan sulandırıcı iğne de kullanıyorlar ama biz pıhtılaşma olup olmadığını bilmediğimizden kullanıyoruz işte ben yarın dr a gidicem ve isticem bu testi gerek yok derse de kendim yaptırıcam ne gerek var boş yere ilaca. Sen de bi sor bakalım testi yapmışlar mı ama pıhtılaşma olsa söylemezler miydi sana?

Kizlar coraspinim bir zarari olmaz tup bebekten sonra herkese geriyolar coraspin ya fa igne siz bir sure sonra birakcaksiniz muhtemelen.. Bendede pihtilasma var ben igne killaniyom hep kullancam doguma kadar.
Prospektüste gebelikte kullanılmaz diyor ama :) pimpirik oldum :)

Canim ben hibor dye bir igne kullaniyom sadece coraspin vermedi bana yaninda dojtoruma bir sorayim ya onuda kullanmam mi gerek acaba
Bir sor istersen canım, bu iğne beze oluşturmaya başladı artık ben de, sende de böyle bir durum var mı tatlım

Soylemeleri gerekirdi tabi, persembe randevum var ben de sorayim bi.

Kizlaar 10.gunm 20.10 ckmis degerim ptesi tekrarlicm testi yukselir insallah sevinmekte erkenmi bilemedim yaa.deger dusukmu aklm takildi
Zuzucum hamilelik homonu var sonucta vucudunda olmasa 5'in altinda cikardi.Hep soyledigmiz gibi onemli olan katlanmasi insallah da katlanacak ) 2 gun sonra aksam ustu yap bu sefer testini.Hic kafani takma deger kucuk falan diye daha onuncu gun normalde dr ler 15.gun istiyor biliyorsun.

Kızlar bugün test günümdü maalesef olumsuz sonuçlandın ilk denemeydi hayırlısı olsun diyorum bu yazı atlatayım son baharda 7 tane donmuş embriyom daha var onları denicem artık hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…