Insallah canm bi yanm cok mutlu bi yanimda tedrgn iste tahmin edersin rabbim hayirlisini versin insallahZuzucum hamilelik homonu var sonucta vucudunda olmasa 5'in altinda cikardi.Hep soyledigmiz gibi onemli olan katlanmasi insallah da katlanacak ) 2 gun sonra aksam ustu yap bu sefer testini.Hic kafani takma deger kucuk falan diye daha onuncu gun normalde dr ler 15.gun istiyor biliyorsun.
Bende hibor 3500 kullaniyorum ama coraspin kullanmiyorum.. Onuda kullanmaliyim acaba bu yeterli miki?Var Canım dün aldım sonucumu hibor 3500 kullanıyorum transferden beri, birde coraspirin
Yok canm amaBir sor istersen canım, bu iğne beze oluşturmaya başladı artık ben de, sende de böyle bir durum var mı tatlım
Canim iki kati artmasi bekleniyor normalde ama bir doktoruna sor bence artisin var ama tam iki kat degilKızar 10.gün sonucum 326 idi bugün tekrarladık testi 12.gün 566 nasıl sizce?
Canım eğer iğneden dolayı şişlik varsa pamuğa kolonya dök canım iğne yerlerini ovalardan bana hemşire öyle söylemişti ama sakın sıcak kompres yapma dediler çünkü sıcak uygula şişi iner diyen de oluyor.Bir sor istersen canım, bu iğne beze oluşturmaya başladı artık ben de, sende de böyle bir durum var mı tatlım
Hülya aynı durumdayız. Bende hybor kullanıyorum coraspirin folik asit d vitamini ve jel.Kizlar coraspinim bir zarari olmaz tup bebekten sonra herkese geriyolar coraspin ya fa igne siz bir sure sonra birakcaksiniz muhtemelen.. Bendede pihtilasma var ben igne killaniyom hep kullancam doguma kadar.
Teşekkür ederim canım çok sağol, valla iğne batıracak yer kalmadı göbeğimdeCanım
Canım eğer iğneden dolayı şişlik varsa pamuğa kolonya dök canım iğne yerlerini ovalardan bana hemşire öyle söylemişti ama sakın sıcak kompres yapma dediler çünkü sıcak uygula şişi iner diyen de oluyor.
Evet ama benden sadece progesteron istemişti tarnsferimin 5. Günü 25.9 çıkmıştı aynen devam demişti ilaçlara. Aslında iyi gibi sonucun ama demekki yetersiz gördü destek için vermiştir canım hayırlısı olsun hakkındaGünaydınlar bugün transferin 5. Günü e2 ve progesteron testi istedi doktorum e2 270 progesteron 13 çıktı destekleyici iğne verdi sizlerden istenildimi sonuçlarınız nedir?
Canım hibor u vururken birden enjekte etme yavas yavaş sık bir de enjektörü çıkarınca kolonyali pamukla bastır 1 dk kadar. Ne morarma ne şişlik hicbir şey olmuyor :)Bir sor istersen canım, bu iğne beze oluşturmaya başladı artık ben de, sende de böyle bir durum var mı tatlım
Hiç bir şey hissetmiyorsun uyuyorsun mışıl mışıl korkmana gerek yokKızlar bugün doktora gittik baktı ve pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak bugün çatlatma iğnesini vuracağım çok heyecanlıyım ve biraz da korku var tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyor çok ağrılı birşey mi bu işlem yanımda ailemden kimse de yok gurbetteyim normal yaşamıma devam edebiliyor muyum bu işlemden sonra
Doktora sormadan içme bence...aslında bizim keseyi yada kalp atışlarını görür görmez bu konuda uzman bi dr gitmemiz gerek bence...iğnelerin dozu çok önemli..zaten gebelik hormonu kanı pıhtılaştırıyor,birde bizde olunca ekstra dikkate ihtiyaç var...Ankara'da Lütfü önderoğlunu duydum..haftaya ondan randevu almayı planlıyorum...Bende hibor 3500 kullaniyorum ama coraspin kullanmiyorum.. Onuda kullanmaliyim acaba bu yeterli miki?
Günaydınlar bugün transferin 5. Günü e2 ve progesteron testi istedi doktorum e2 270 progesteron 13 çıktı destekleyici iğne verdi sizlerden istenildimi sonuçlarınız nedir?
Canım benim aynı telaş bendede var 9. Gün 18.1 çıktı bugün 11. Gün akşam bende gidicem tekrar tahlile dr değerin katlanması lazım dedi takipteyiz anlıcan ...Kizlaar 10.gunm 20.10 ckmis degerim ptesi tekrarlicm testi yukselir insallah sevinmekte erkenmi bilemedim yaa.deger dusukmu aklm takildi
Bi arastirayim bende canimDoktora sormadan içme bence...aslında bizim keseyi yada kalp atışlarını görür görmez bu konuda uzman bi dr gitmemiz gerek bence...iğnelerin dozu çok önemli..zaten gebelik hormonu kanı pıhtılaştırıyor,birde bizde olunca ekstra dikkate ihtiyaç var...Ankara'da Lütfü önderoğlunu duydum..haftaya ondan randevu almayı planlıyorum...
Hayırlısı olsun arkadaşım, neticede seni bekleyen evlatların var İnşallah onlar tutunur...Kızlar bugün test günümdü maalesef olumsuz sonuçlandın ilk denemeydi hayırlısı olsun diyorum bu yazı atlatayım son baharda 7 tane donmuş embriyom daha var onları denicem artık hakkımızda hayırlısını versin Rabbim
Doktorum gayet iyi dedi pazartesi tekrarlıcaz dediCanim iki kati artmasi bekleniyor normalde ama bir doktoruna sor bence artisin var ama tam iki kat degil
Benim doktor daha çok e2 değeri üzerine yoğunlaştı inşallah güzel sonuçlar olur herkes içinde benim içinde sağolun cevap içinEvet ama benden sadece progesteron istemişti tarnsferimin 5. Günü 25.9 çıkmıştı aynen devam demişti ilaçlara. Aslında iyi gibi sonucun ama demekki yetersiz gördü destek için vermiştir canım hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?