2016 mayıs tüp bebek

Canım hibor u vururken birden enjekte etme yavas yavaş sık bir de enjektörü çıkarınca kolonyali pamukla bastır 1 dk kadar. Ne morarma ne şişlik hicbir şey olmuyor :)
Teşekkürler tatlım, benimki clexan kan sulandırıcı ama aynıdır diye düşünüyorum, bir de öyle deneyeyim göbişim mosmor

Canım benim aynı telaş bendede var 9. Gün 18.1 çıktı bugün 11. Gün akşam bende gidicem tekrar tahlile dr değerin katlanması lazım dedi takipteyiz anlıcan ...
inşallah yükselmiştr canm senn değerinde bende ptesiyi beklicm inşallah güzel haberlerımzn devamını alırz

Hiç bir şey hissetmiyorsun uyuyorsun mışıl mışıl korkmana gerek yok eve gelince ilk gün adet ağrısına benzer hafif ağrın oluyor wc de zorlanıyorsun biraz. Kabiz olmamaya çalış bol su iç
Çok sağol cnm içimi ferahlattın vallahi korkuyordum ama çaktırmadan :)

Cnm insallah hayırlısyla 13ünde senin pozitifinle seviniriz hayirlısyla bebişlerine kavuşursun ben kalktm tam dualarimı ettim okudum ismen sana da bi saat sonra adet oldum sanslisin kuzu bence pozitif olcak yupppiii :))))

Hadi hayırlısı bakalım geçmiş olsun darısı bekleyen herkesin başına şu işlemler bir bitse bende o aşamaya gelebilsem çok sevinicem benimde yumurta toplama yapılacak pazartesi günü dua edelim birbirimize :)

Cnm insallah hayırlısyla 13ünde senin pozitifinle seviniriz hayirlısyla bebişlerine kavuşursun ben kalktm tam dualarimı ettim okudum ismen sana da bi saat sonra adet oldum sanslisin kuzu bence pozitif olcak yupppiii :))))

Ayy coook saol, Allah razı olsun canımm. Valla bu yolda mücadele eden herkesin yardımcı olsun rabbim. İnsallah seninde günlerini sayıcaz. Hepbirlikte mutlu olalım.

İnsallah canımmm rabbim yardımcın olsun. Pazartesiye az kaldı, aramızda bir hafta var :) gecen pazarteside benim toplanmıstı. Dualarımdasınız.

Kizlaaar ben de OPUdan geldim. 7 yumurta toplandi. Yarin embriyolog arayip durumu soyleyecek. Duanizi eksik etmezseniz cok sevinirim. Insaallah olgun yumurtalardir. Sagliklu embriyolar olur. Insaaaalllaaah hepimizin kucagi bebislerle dolar.

Kizlaaar ben de OPUdan geldim. 7 yumurta toplandi. Yarin embriyolog arayip durumu soyleyecek. Duanizi eksik etmezseniz cok sevinirim. Insaallah olgun yumurtalardir. Sagliklu embriyolar olur. Insaaaalllaaah hepimizin kucagi bebislerle dolar.

İnşallah hepsi kaliteli olur canim

Canim hadi insallah kaliteli embriyolarin olusur.
Opudan sonra hemen mi cikiliyor hastaneden

Canim hadi insallah kaliteli embriyolarin olusur.
Opudan sonra hemen mi cikiliyor hastaneden
Ben yerimde duramayan biriyim canım. Bir de çok ameliyat geçirince alışkınım da yarım saat sonra çıktım. Tabii çok fazla yumurtam olmadığı için de biraz kolay geçmiş olabilir. Hiç tedirgin olacak bir şey yok. Şimdi yemek hazırlayıp hepimiz için bir şeyler okuyacağım. Bu topiktekiler yani hepimiz için bir hatim okuyorum. Bu hafta bitecek inşaallah.

Hiç telaşlanma canım. Gayet rahat geçiyor ve kısa sürede günlük performansına kavuşuyorsun. İnşaallah yumuşlarını son 2 günde daha iyi besle, biraz şımart onları. Sonrası kolay.

Arkadaslar perşembe günü 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 8 hücreli. Bugün de bir tane blast embriyo transfer edildi Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bizlere de nasip etsin inşallah hayirli evlatlar

Ben tam anlamadım. Bir kaç gün arayla iki kez transfer mi oldun, nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…