Teşekkürler tatlım, benimki clexan kan sulandırıcı ama aynıdır diye düşünüyorum, bir de öyle deneyeyim göbişim mosmorCanım hibor u vururken birden enjekte etme yavas yavaş sık bir de enjektörü çıkarınca kolonyali pamukla bastır 1 dk kadar. Ne morarma ne şişlik hicbir şey olmuyor :)
inşallah yükselmiştr canm senn değerinde bende ptesiyi beklicm inşallah güzel haberlerımzn devamını alırzCanım benim aynı telaş bendede var 9. Gün 18.1 çıktı bugün 11. Gün akşam bende gidicem tekrar tahlile dr değerin katlanması lazım dedi takipteyiz anlıcan ...
Çok sağol cnm içimi ferahlattın vallahi korkuyordum ama çaktırmadan :)Hiç bir şey hissetmiyorsun uyuyorsun mışıl mışıl korkmana gerek yokeve gelince ilk gün adet ağrısına benzer hafif ağrın oluyor wc de zorlanıyorsun biraz. Kabiz olmamaya çalış bol su iç
Cnm insallah hayırlısyla 13ünde senin pozitifinle seviniriz hayirlısyla bebişlerine kavuşursun ben kalktm tam dualarimı ettim okudum ismen sana da bi saat sonra adet oldum sanslisin kuzu bence pozitif olcak yupppiii :))))Kızlar trasferdrn geldim simdi. Allah nasip ederse 13 haziran test günüm.. Valla busefer cok heycanlıydım hatta dayanamadım transferden sora agladım. Hele ki ikizlerimi gösterdiklerinde.. İnsalllah hersey istedigimiz gibi olur
Hadi hayırlısı bakalım geçmiş olsun darısı bekleyen herkesin başına şu işlemler bir bitse bende o aşamaya gelebilsem çok sevinicem benimde yumurta toplama yapılacak pazartesi günü dua edelim birbirimize :)Kızlar trasferdrn geldim simdi. Allah nasip ederse 13 haziran test günüm.. Valla busefer cok heycanlıydım hatta dayanamadım transferden sora agladım. Hele ki ikizlerimi gösterdiklerinde.. İnsalllah hersey istedigimiz gibi olur
Cnm insallah hayırlısyla 13ünde senin pozitifinle seviniriz hayirlısyla bebişlerine kavuşursun ben kalktm tam dualarimı ettim okudum ismen sana da bi saat sonra adet oldum sanslisin kuzu bence pozitif olcak yupppiii :))))
Hadi hayırlısı bakalım geçmiş olsun darısı bekleyen herkesin başına şu işlemler bir bitse bende o aşamaya gelebilsem çok sevinicem benimde yumurta toplama yapılacak pazartesi günü dua edelim birbirimize :)
Kizlaaar ben de OPUdan geldim. 7 yumurta toplandi. Yarin embriyolog arayip durumu soyleyecek. Duanizi eksik etmezseniz cok sevinirim. Insaallah olgun yumurtalardir. Sagliklu embriyolar olur. Insaaaalllaaah hepimizin kucagi bebislerle dolar.Hadi hayırlısı bakalım geçmiş olsun darısı bekleyen herkesin başına şu işlemler bir bitse bende o aşamaya gelebilsem çok sevinicem benimde yumurta toplama yapılacak pazartesi günü dua edelim birbirimize :)
Kizlaaar ben de OPUdan geldim. 7 yumurta toplandi. Yarin embriyolog arayip durumu soyleyecek. Duanizi eksik etmezseniz cok sevinirim. Insaallah olgun yumurtalardir. Sagliklu embriyolar olur. Insaaaalllaaah hepimizin kucagi bebislerle dolar.
Canim hadi insallah kaliteli embriyolarin olusur.Kizlaaar ben de OPUdan geldim. 7 yumurta toplandi. Yarin embriyolog arayip durumu soyleyecek. Duanizi eksik etmezseniz cok sevinirim. Insaallah olgun yumurtalardir. Sagliklu embriyolar olur. Insaaaalllaaah hepimizin kucagi bebislerle dolar.
Ben yerimde duramayan biriyim canım. Bir de çok ameliyat geçirince alışkınım da yarım saat sonra çıktım. Tabii çok fazla yumurtam olmadığı için de biraz kolay geçmiş olabilir. Hiç tedirgin olacak bir şey yok. Şimdi yemek hazırlayıp hepimiz için bir şeyler okuyacağım. Bu topiktekiler yani hepimiz için bir hatim okuyorum. Bu hafta bitecek inşaallah.Canim hadi insallah kaliteli embriyolarin olusur.
Opudan sonra hemen mi cikiliyor hastaneden
Çok teşekkür ederim duaların için canım. Çok rahat geçti dualarınız sayesinde OPUm.Günaydın kızlarr erken kalkıp transferi ya da opusu olan arkadaslara dua ettim bi tek haftasonu vakit oluyo insallahhh kimsenin kucagı boş kalmaz :)
Hiç telaşlanma canım. Gayet rahat geçiyor ve kısa sürede günlük performansına kavuşuyorsun. İnşaallah yumuşlarını son 2 günde daha iyi besle, biraz şımart onları.Kızlar bugün doktora gittik baktı ve pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak bugün çatlatma iğnesini vuracağım çok heyecanlıyım ve biraz da korku var tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyor çok ağrılı birşey mi bu işlem yanımda ailemden kimse de yok gurbetteyim normal yaşamıma devam edebiliyor muyum bu işlemden sonra
Arkadaslar perşembe günü 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 8 hücreli. Bugün de bir tane blast embriyo transfer edildi Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bizlere de nasip etsin inşallah hayirli evlatlar
Ne demek canımmm insallah diger asamlarin da bu sekilde ilerler ve pozitif sonucu gorürsün cnm bnmÇok teşekkür ederim duaların için canım. Çok rahat geçti dualarınız sayesinde OPUm.
Evet canım aynıdır ikisi de kan sulandırıcı :]Teşekkürler tatlım, benimki clexan kan sulandırıcı ama aynıdır diye düşünüyorum, bir de öyle deneyeyim göbişim mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?