Canım Rabbim en güzel sonuçlarla mükafatlandırsın inşallah. çektiklerine karşı bebişlerini tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh güzel haberler alalım senden deKızlar trasferdrn geldim simdi. Allah nasip ederse 13 haziran test günüm.. Valla busefer cok heycanlıydım hatta dayanamadım transferden sora agladım. Hele ki ikizlerimi gösterdiklerinde.. İnsalllah hersey istedigimiz gibi olur
Ben tam anlamadım. Bir kaç gün arayla iki kez transfer mi oldun, nasıl?
İdrar testi yapma gününü bekle ben iki gün sonra beş haftalık olucam ve hala belirti yok olması gerekmiyor yani içini rahat tut canımKızlar 7 . Gunumdeyım idrar testi yapayım mı ya bide bendr lekelenme falan hiç birsey yok sadece göğüslerim şiş ya belirti neden yok ki
Canım bence 10. güne kadar bekle, boşuna moralini bozarsın daha belli olmayabilirKızlar 7 . Gunumdeyım idrar testi yapayım mı ya bide bendr lekelenme falan hiç birsey yok sadece göğüslerim şiş ya belirti neden yok ki
canım peki transfer günü kaç günlük oluyor bebişimizİdrar testi yapma gününü bekle ben iki gün sonra beş haftalık olucam ve hala belirti yok olması gerekmiyor yani içini rahat tut canım
İdrar testi yapma gününü bekle ben iki gün sonra beş haftalık olucam ve hala belirti yok olması gerekmiyor yani içini rahat tut canım
Son adet tarihinle hesapliyosun.. Ordan saymaya basliyonCanım bence 10. güne kadar bekle, boşuna moralini bozarsın daha belli olmayabilir
Canim keseye ne zaman gidiyorsun?İdrar testi yapma gününü bekle ben iki gün sonra beş haftalık olucam ve hala belirti yok olması gerekmiyor yani içini rahat tut canım
canım benim dondurulmuş, onda da aynı mıdır acaba?Son adet tarihinle hesapliyosun.. Ordan saymaya basliyon
Kızar 10.gün sonucum 326 idi bugün tekrarladık testi 12.gün 566 nasıl sizce?
Kızlar trasferdrn geldim simdi. Allah nasip ederse 13 haziran test günüm.. Valla busefer cok heycanlıydım hatta dayanamadım transferden sora agladım. Hele ki ikizlerimi gösterdiklerinde.. İnsalllah hersey istedigimiz gibi olur
Dondurulmusta transfere +15 ekliyorsun.canım benim dondurulmuş, onda da aynı mıdır acaba?
Cikti mi ?Kizlar kan verdim ben de 2 saate falan cikar. Cok gergin hissediyorum. Rabbim hakkimizda hayirlisini etsin, dualarinizi eksik etmeyin
Tam ikiye katlanmamis ama benimde en son yaptirdigim testte tam ikiye katlanmamisti korkup hemen dr'ye mesaj attim hemen gel bakalm
Ne dedi doktorun peki canım?
Var cnm benim hikayem cok karisik aslinda iki cocgum var ikinci olmadigi icin denemistik olmadi rabbim kendiliginden nasip etti hala mucize der doktorum benim gebe kalmam sagligim acisindan onemli oyuzden bikez daha sansimizi denedik bes yil sonra dondurulmuslarla.Kizlar ben nisanda tup bebek tedavisine basladim ve mayisin 5 i test gunumdu malesefki negatif sonuc aldim . Doktorum tedaviden sonra kendiliginden hamile kalan yani dogal yola hamile kalınabilecegini ve boyle bi cok hastasi oldugunu soyledi .Varmi gercekden boyle birsey
Eğer sebebsiz infertiliteyse kendiliğinden hamile kalma şansı var ama sperm azlığı sperm sorunu varsa öyle bir ihtimal yok ben 5 senelik evliyim eşimde sorun var sayı çok az değil ama normal yolla hamilelik için doktorlar sapanla uçak vurmak gibi birşey olur diyolar. 5 senedir tüp bebek dışında bitkisel olarak tedavi uygulayıp normal yolla gebe kalamadım tabi herşey nasipKizlar ben nisanda tup bebek tedavisine basladim ve mayisin 5 i test gunumdu malesefki negatif sonuc aldim . Doktorum tedaviden sonra kendiliginden hamile kalan yani dogal yola hamile kalınabilecegini ve boyle bi cok hastasi oldugunu soyledi .Varmi gercekden boyle birsey
Evet canim 2 Gün arayla transfer yapildi iki defa
Sanirim ayni donem sonuc alicaz yapma test ben yaptim yapmaz olaydimKızlar 7 . Gunumdeyım idrar testi yapayım mı ya bide bendr lekelenme falan hiç birsey yok sadece göğüslerim şiş ya belirti neden yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?