2016 mayıs tüp bebek

Canım Rabbim en güzel sonuçlarla mükafatlandırsın inşallah. çektiklerine karşı bebişlerini tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh güzel haberler alalım senden de

Kızlar 7 . Gunumdeyım idrar testi yapayım mı ya bide bendr lekelenme falan hiç birsey yok sadece göğüslerim şiş ya belirti neden yok ki

Kızlar 7 . Gunumdeyım idrar testi yapayım mı ya bide bendr lekelenme falan hiç birsey yok sadece göğüslerim şiş ya belirti neden yok ki
İdrar testi yapma gününü bekle ben iki gün sonra beş haftalık olucam ve hala belirti yok olması gerekmiyor yani içini rahat tut canım

Kızar 10.gün sonucum 326 idi bugün tekrarladık testi 12.gün 566 nasıl sizce?

Tam ikiye katlanmamis ama benimde en son yaptirdigim testte tam ikiye katlanmamisti korkup hemen dr'ye mesaj attim hemen gel bakalm

Hayirlisi olsun.Insallah tutunurlar simsiki...

Kizlar ben nisanda tup bebek tedavisine basladim ve mayisin 5 i test gunumdu malesefki negatif sonuc aldim . Doktorum tedaviden sonra kendiliginden hamile kalan yani dogal yola hamile kalınabilecegini ve boyle bi cok hastasi oldugunu soyledi .Varmi gercekden boyle birsey

Selam bayanlar benimde 2 haziran test gunum dayanamadim iki gundur idrar testi yaptim tabiki negatif ve tutmadigina inaniyorum. Bel ve sirtimda agrilarim cok bazen makata ve rahime dogru vuruyo. Yazismalarinizi okuyorum gunlerdir bende paylasmak istedim cunku bugun moralim cok bozuk sanki her an regl olucam. nasip tabi versede vermesede elhamdulillah.

Var cnm benim hikayem cok karisik aslinda iki cocgum var ikinci olmadigi icin denemistik olmadi rabbim kendiliginden nasip etti hala mucize der doktorum benim gebe kalmam sagligim acisindan onemli oyuzden bikez daha sansimizi denedik bes yil sonra dondurulmuslarla.

Eğer sebebsiz infertiliteyse kendiliğinden hamile kalma şansı var ama sperm azlığı sperm sorunu varsa öyle bir ihtimal yok ben 5 senelik evliyim eşimde sorun var sayı çok az değil ama normal yolla hamilelik için doktorlar sapanla uçak vurmak gibi birşey olur diyolar. 5 senedir tüp bebek dışında bitkisel olarak tedavi uygulayıp normal yolla gebe kalamadım tabi herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…