- 21 Ocak 2016
- 49
- 29
- 3
- 44
Hiç duymamıştım böyle bişey çok ilginç. Ned2n böyle yaptılar birşey dedi mi doktorun hiç merak ettim?
Bence çok mantıklıArdisik embriyo transferi yapildi. Normalde 5.gune kadar bekletmek riskli ya o yüzden en iyi iki tanesini 3. Gün transfer ettiler geriye kalanlari 5. Güne kadar beklettiler kaliteli bir tane daha transfer ettiler gebelik şansını arttiriyormus bu uygulama
Ardisik embriyo transferi yapildi. Normalde 5.gune kadar bekletmek riskli ya o yüzden en iyi iki tanesini 3. Gün transfer ettiler geriye kalanlari 5. Güne kadar beklettiler kaliteli bir tane daha transfer ettiler gebelik şansını arttiriyormus bu uygulama
Canım sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildiyse o kadar günlük olur transfer gününde. Hiç canını sıkma şimdiden en azından test gününe kadar hamileyim de kendi kendine ben öyle düşündüm ve test gününe kadar ne kan ne idrar testi yaptım. Yatın kese ya da keseleri görmeye gideceğim inşallah ve hiç belirtim yok göğüsler acır ama o da progestorondan canımIcim icimi yiyor ya tutmazsa diye kendimi simdi mi alistirsam acaba diye dusunuyorun
Yarın gideceğim nasipse canım inşallah görürüm yavruşları sen nasılsın ne Zaman çağırdı drCanim keseye ne zaman gidiyorsun?
Hamile olabilirsin neden kendini boş yere üzüyorsun yapmaSelam bayanlar benimde 2 haziran test gunum dayanamadim iki gundur idrar testi yaptim tabiki negatif ve tutmadigina inaniyorum. Bel ve sirtimda agrilarim cok bazen makata ve rahime dogru vuruyo. Yazismalarinizi okuyorum gunlerdir bende paylasmak istedim cunku bugun moralim cok bozuk sanki her an regl olucam. nasip tabi versede vermesede elhamdulillah.
Selam bayanlar benimde 2 haziran test gunum dayanamadim iki gundur idrar testi yaptim tabiki negatif ve tutmadigina inaniyorum. Bel ve sirtimda agrilarim cok bazen makata ve rahime dogru vuruyo. Yazismalarinizi okuyorum gunlerdir bende paylasmak istedim cunku bugun moralim cok bozuk sanki her an regl olucam. nasip tabi versede vermesede elhamdulillah.
Canm henuz konusmadik bugun 15. Gunum benm bir defa daha kan vermemi istedi doktorum pztsi tekrar vercem sonra bakalim ne zaman cagirirsa artikHamile olabilirsin neden kendini boş yere üzüyorsun yapma
Tebrik ediyorum canimm kac cikti degerinKizlar test sonucumu aldim pozitif. Heyecandan agladim. Sadece karnim agriyodu adet olacak gibi. Tutmayacak diye cok korkmuştum. Hepinize cok dua edicem Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Canım yarın kan vermen gerekmiyormu seninCanm henuz konusmadik bugun 15. Gunum benm bir defa daha kan vermemi istedi doktorum pztsi tekrar vercem sonra bakalim ne zaman cagirirsa artik
Canım sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildiyse o kadar günlük olur transfer gününde. Hiç canını sıkma şimdiden en azından test gününe kadar hamileyim de kendi kendine ben öyle düşündüm ve test gününe kadar ne kan ne idrar testi yaptım. Yatın kese ya da keseleri görmeye gideceğim inşallah ve hiç belirtim yok göğüsler acır ama o da progestorondan canım
Hamilesin Can'ım inşallah geçen sene benimde 7. Gün idrarda silik çıktı aynı senin gibi düşündüm ama 12. Gün kanda çok yüksek bir sonuç almıştım.. İnşallah hamilesin bence :))Eki Görüntüle 1839147 Kızlar dayanamayıp 7 . Gunde idrar testi yaptım ikinci cizgi çok silik görünüyo ama ilaçlardan mı bilemedim ya umutlandım biraz
İnşallah öyledir canım şimdi bile sevinçten ağlayabilirim 2 haziranı dört gözle bkliyorumHamilesin Can'ım inşallah geçen sene benimde 7. Gün idrarda silik çıktı aynı senin gibi düşündüm ama 12. Gün kanda çok yüksek bir sonuç almıştım.. İnşallah hamilesin bence :))
Teşekkürler CanımDondurulmusta transfere +15 ekliyorsun.
Yarin pzar ya canim nerde verebilirim? Merkz kapali oluyomus oyuzden pazar vereyim dedimCanım yarın kan vermen gerekmiyormu senin
Maşallah hadi Allah tamamına erdirsinKizlar test sonucumu aldim pozitif. Heyecandan agladim. Sadece karnim agriyodu adet olacak gibi. Tutmayacak diye cok korkmuştum. Hepinize cok dua edicem Rabbim hepimize nasip etsin insallah
benmki 3. Gun embriyosuydu 9. Gun sabah aynen boyle cikmisti canim.. Sennki 5. Gun embriyosuyda ayni anda yapmis gbi oluyoruz. Bence kan testi verebilirsinİnşallah öyledir canım şimdi bile sevinçten ağlayabilirim 2 haziranı dört gözle bkliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?