2016 mayıs tüp bebek

Hiç duymamıştım böyle bişey çok ilginç. Ned2n böyle yaptılar birşey dedi mi doktorun hiç merak ettim?

Ardisik embriyo transferi yapildi. Normalde 5.gune kadar bekletmek riskli ya o yüzden en iyi iki tanesini 3. Gün transfer ettiler geriye kalanlari 5. Güne kadar beklettiler kaliteli bir tane daha transfer ettiler gebelik şansını arttiriyormus bu uygulama

Bence çok mantıklı

Vayy çok ilginç gerçekten. Mantıklı görünüyor umarım güzel neticeler alırsın .

Icim icimi yiyor ya tutmazsa diye kendimi simdi mi alistirsam acaba diye dusunuyorun
Canım sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildiyse o kadar günlük olur transfer gününde. Hiç canını sıkma şimdiden en azından test gününe kadar hamileyim de kendi kendine ben öyle düşündüm ve test gününe kadar ne kan ne idrar testi yaptım. Yatın kese ya da keseleri görmeye gideceğim inşallah ve hiç belirtim yok göğüsler acır ama o da progestorondan canım

Hamile olabilirsin neden kendini boş yere üzüyorsun yapma

öncelikle merhaba arkadaşlar benim kız kardeşim bu bahsetiğiniz bütün tedavileri oldu tüp bebek haricinde
bitane doktor ona dediki senin çocuğun olmaz tüp bebekte yapsak zor 5 yıl tedavi gördükten sonra bunu söyledi
ve kardeşim okadar büyük hayal kırıklığı yaşadı anlatamam tabi onunla birlikte bizde ama yüce allahım öyle büyük ki
o dokhtor bunu söyledikten 3 ay sonra kardeşim kendiliğinden hamile kaldı ve bir oğlu oldu şunu söhylemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin allah öyle büyük onun gücünün yetemeyeceği hiç bir şey yok isteyen bütün herkese versin rabbim

Testi erken yapmissin.Seni umutlandurmak istemem ama benimde rahimde ve makatta dedigin baskilar oldu.Hala da cok nadir oluyor bence testini gununde dene bir daha.

Kizlar test sonucumu aldim pozitif. Heyecandan agladim. Sadece karnim agriyodu adet olacak gibi. Tutmayacak diye cok korkmuştum. Hepinize cok dua edicem Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Tebrik ediyorum canimm kac cikti degerin

Canım beşinci gün oldu transferim yaptım tedti çok sikil çıktı ikinci cizgi ama ilaçlardan olabilir mi

Eki Görüntüle 1839147 Kızlar dayanamayıp 7 . Gunde idrar testi yaptım ikinci cizgi çok silik görünüyo ama ilaçlardan mı bilemedim ya umutlandım biraz
Hamilesin Can'ım inşallah geçen sene benimde 7. Gün idrarda silik çıktı aynı senin gibi düşündüm ama 12. Gün kanda çok yüksek bir sonuç almıştım.. İnşallah hamilesin bence :))

Hamilesin Can'ım inşallah geçen sene benimde 7. Gün idrarda silik çıktı aynı senin gibi düşündüm ama 12. Gün kanda çok yüksek bir sonuç almıştım.. İnşallah hamilesin bence :))
İnşallah öyledir canım şimdi bile sevinçten ağlayabilirim 2 haziranı dört gözle bkliyorum

İnşallah öyledir canım şimdi bile sevinçten ağlayabilirim 2 haziranı dört gözle bkliyorum
benmki 3. Gun embriyosuydu 9. Gun sabah aynen boyle cikmisti canim.. Sennki 5. Gun embriyosuyda ayni anda yapmis gbi oluyoruz. Bence kan testi verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…