Hmm bende dün hastaneye gitti orda verdim. Yarın kapalı evet ama ben özelde vericemYarin pzar ya canim nerde verebilirim? Merkz kapali oluyomus oyuzden pazar vereyim dedim
Denge tıpa gidiyorum canım. İki saatte sonuç çıkıyorYarin pzar ya canim nerde verebilirim? Merkz kapali oluyomus oyuzden pazar vereyim dedim
Peki olcum acisindan saglikli olur mu farkli yerler ne bilim labaratuar farkli olur mHmm bende dün hastaneye gitti orda verdim. Yarın kapalı evet ama ben özelde vericem
Ne kadar ucret aliyorlar bir de canimHmm bende dün hastaneye gitti orda verdim. Yarın kapalı evet ama ben özelde vericem
benmki 3. Gun embriyosuydu 9. Gun sabah aynen boyle cikmisti canim.. Sennki 5. Gun embriyosuyda ayni anda yapmis gbi oluyoruz. Bence kan testi verebilirsin
Yok canım her yerde sonuç aynı tabiki :) 55 tl ye yapıyorlar.Ne kadar ucret aliyorlar bir de canim
İstersen hulusi beye sor. Pazartesi derse beklersin. Ben sabırsızlıktan bekleyemiyorum. Katlandımı ne oldu diyeYok canım her yerde sonuç aynı tabiki :) 55 tl ye yapıyorlar.
Her defasinda 55 tl mi aliyorlar? pazartesi verrm heralde ya zaten ilk gttihimde muayene parasi verdim 10 gun ucretsiz oluyor ya bir daha gerek yok zatem bu 4. Olacak verdgm kanYok canım her yerde sonuç aynı tabiki :) 55 tl ye yapıyorlar.
Cokkk sevindimmmmmm tebrikler gozunuz aydin :))))))Kizlar test sonucumu aldim pozitif. Heyecandan agladim. Sadece karnim agriyodu adet olacak gibi. Tutmayacak diye cok korkmuştum. Hepinize cok dua edicem Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Canm ben uc dega katlandigini gordum ya rahatladim o yuzden bayagiİstersen hulusi beye sor. Pazartesi derse beklersin. Ben sabırsızlıktan bekleyemiyorum. Katlandımı ne oldu diye
Evet her defasında. O yüzden bende dün hastaneye gittim orda verdim. Ama işte yarın kapalı olduğu için mecbur gitcem. Çok sabırsızım çünkiHer defasinda 55 tl mi aliyorlar? pazartesi verrm heralde ya zaten ilk gttihimde muayene parasi verdim 10 gun ucretsiz oluyor ya bir daha gerek yok zatem bu 4. Olacak verdgm kan
bence cikar canm dusuk bir degerde olsa.. Normalfe 5. Gun embriyosunda zaten 10. Gun teste cagirmiyolarmi? Bana hastaneden verdikleri kagtta oyle yaziyodu. benm 10.gun 60 cikmisti degerim. Varsa cikar dye dusunuyom canm. İdrar testi genelde yaniltmaz ama belli de olmuyor canm kan testi kesin sonucHülya canım inşallah öyledir yarın yapayım mı kan testini
Çok şükür canım. Benimde yarın katlanırsa rahatlıycam.Canm ben uc dega katlandigini gordum ya rahatladim o yuzden bayagi
Bundada guzelce artarsa eger rahatladigini gorceksin sende canim.. :))Evet her defasında. O yüzden bende dün hastaneye gittim orda verdim. Ama işte yarın kapalı olduğu için mecbur gitcem. Çok sabırsızım çünki
Acillerdede yapiyolarms heralde belki acilde yaptirirmEvet her defasında. O yüzden bende dün hastaneye gittim orda verdim. Ama işte yarın kapalı olduğu için mecbur gitcem. Çok sabırsızım çünki
bence cikar canm dusuk bir degerde olsa.. Normalfe 5. Gun embriyosunda zaten 10. Gun teste cagirmiyolarmi? Bana hastaneden verdikleri kagtta oyle yaziyodu. benm 10.gun 60 cikmisti degerim. Varsa cikar dye dusunuyom canm. İdrar testi genelde yaniltmaz ama belli de olmuyor canm kan testi kesin sonuc
Yarin sabahki idrarnla bence testi tekrarla canm paarteside kan verirsinHeyecan yaptım hakkımızda hayırlısı rabbbim bizi bebişlerimize kavuştursun
İnşallahhBundada guzelce artarsa eger rahatladigini gorceksin sende canim.. :))
Ama barkod çıkarttırman lazım onu nasıl yapıcaksınAcillerdede yapiyolarms heralde belki acilde yaptirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?