2016 mayıs tüp bebek

Yok canım her yerde sonuç aynı tabiki :) 55 tl ye yapıyorlar.
Her defasinda 55 tl mi aliyorlar? pazartesi verrm heralde ya zaten ilk gttihimde muayene parasi verdim 10 gun ucretsiz oluyor ya bir daha gerek yok zatem bu 4. Olacak verdgm kan

Kizlar test sonucumu aldim pozitif. Heyecandan agladim. Sadece karnim agriyodu adet olacak gibi. Tutmayacak diye cok korkmuştum. Hepinize cok dua edicem Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Cokkk sevindimmmmmm tebrikler gozunuz aydin :))))))

Her defasinda 55 tl mi aliyorlar? pazartesi verrm heralde ya zaten ilk gttihimde muayene parasi verdim 10 gun ucretsiz oluyor ya bir daha gerek yok zatem bu 4. Olacak verdgm kan
Evet her defasında. O yüzden bende dün hastaneye gittim orda verdim. Ama işte yarın kapalı olduğu için mecbur gitcem. Çok sabırsızım çünki

Hülya canım inşallah öyledir yarın yapayım mı kan testini
bence cikar canm dusuk bir degerde olsa.. Normalfe 5. Gun embriyosunda zaten 10. Gun teste cagirmiyolarmi? Bana hastaneden verdikleri kagtta oyle yaziyodu. benm 10.gun 60 cikmisti degerim. Varsa cikar dye dusunuyom canm. İdrar testi genelde yaniltmaz ama belli de olmuyor canm kan testi kesin sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…