Nasil yani anlamadim canm? Acillerde yapiyolarms gecen sormustum.. Ben igne mi de devlet hastanesi acilinde vurduruyorum zatenAma barkod çıkarttırman lazım onu nasıl yapıcaksın
Canım kan testi için bizim binaya gidince sekreterlikten önce tahlil istiyosum sonra sana barkod veriyor. Onla iniyosun kan almaya. Başkentin acilinde Acildede isterler diye dedim.Nasil yani anlamadim canm? Acillerde yapiyolarms gecen sormustum.. Ben igne mi de devlet hastanesi acilinde vurduruyorum zaten
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsun gittim özelde kan testi verdim geldim değer olarakta görmek istiyorum hakkımda hayırslısı 2 saat sonra eşim alacak sonucu dua edin banaYarin sabahki idrarnla bence testi tekrarla canm paarteside kan verirsin
Kaçıncı gün canımÇok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsun gittim özelde kan testi verdim geldim değer olarakta görmek istiyorum hakkımda hayırslısı 2 saat sonra eşim alacak sonucu dua edin bana
Sabah ilk idrarlami yaptin cnm ben oglen denedim ayni testi bombostu iki gun oncede ilk idrarla farkli bi test yapmistim tuhaf bi sonuc vardiİnşallah öyledir canım şimdi bile sevinçten ağlayabilirim 2 haziranı dört gözle bkliyorum
He yok canm baskentte degil devlet hastanesinden bahsediyomCanım kan testi için bizim binaya gidince sekreterlikten önce tahlil istiyosum sonra sana barkod veriyor. Onla iniyosun kan almaya. Başkentin acilinde Acildede isterler diye dedim.
Hadi hayirlisi insallah canimÇok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsun gittim özelde kan testi verdim geldim değer olarakta görmek istiyorum hakkımda hayırslısı 2 saat sonra eşim alacak sonucu dua edin bana
7. Gun canım biliyorum erken ama idrarda o silik çixgiyi görünce heyacan yaptımKaçıncı gün canım
Devam edebiliyosun tabiki.. inan herkesten uzak olman cok daha guzel.. yoksa sorular ve cevrendekinin merakli bekleyisi seni dahada kasıyor.. ben esiminde benimde ailemden uzak olmayi cok isterdim suan..Kızlar bugün doktora gittik baktı ve pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak bugün çatlatma iğnesini vuracağım çok heyecanlıyım ve biraz da korku var tecrübeli arkadaşlar nasıl oluyor çok ağrılı birşey mi bu işlem yanımda ailemden kimse de yok gurbetteyim normal yaşamıma devam edebiliyor muyum bu işlemden sonra
canım öğlen yaptım idrar testiniSabah ilk idrarlami yaptin cnm ben oglen denedim ayni testi bombostu iki gun oncede ilk idrarla farkli bi test yapmistim tuhaf bi sonuc vardi
187 cikti canım. Ama bana tekrarla demediler. 10 gun sonra gel dediler. Insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinTebrik ediyorum canimm kac cikti degerin
Canim benim ilk muayene oldugum dr bana da ayni hayal kirikligini yasatti inan. Hatta 1- 2 seneye menapoza girersin gibi sacma sapan laflar etti. Kadinlar 30undan sonra ise yaramiyomus zaten bilmem ne..aylarca ruh gibi dolastim. Ne kadar dr gezsem ikna olamadim bi turlu. Bugün pozitif sonucumu gordum cok sukur. Cem beyden Allah razi olsun, ilk denememiz negatif sonuclansa da kendime guvenimin artmasini sagladi. Hekimlik sadece diplaoma bilgi degil isteöncelikle merhaba arkadaşlar benim kız kardeşim bu bahsetiğiniz bütün tedavileri oldu tüp bebek haricinde
bitane doktor ona dediki senin çocuğun olmaz tüp bebekte yapsak zor 5 yıl tedavi gördükten sonra bunu söyledi
ve kardeşim okadar büyük hayal kırıklığı yaşadı anlatamam tabi onunla birlikte bizde ama yüce allahım öyle büyük ki
o dokhtor bunu söyledikten 3 ay sonra kardeşim kendiliğinden hamile kaldı ve bir oğlu oldu şunu söhylemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin allah öyle büyük onun gücünün yetemeyeceği hiç bir şey yok isteyen bütün herkese versin rabbim
aynen yaa oda çok hayal kırıklığına uğradı ve biz hamile kaldıktan sonra o doktora gitik kardeşim dediki ben hamileyim siz olmaz dediniz ama allah olur dedi ve yaptığı açıklama saçma sapan tıp dilinde bilmem neymişde olabilirmişde korktu çünkü dava açmamızdan inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın benim kardeşimin oğlu 14 yaşında ve bazen aklıma gelir o doktorun dediği ve gülerim allah ne isterse o olurCanim benim ilk muayene oldugum dr bana da ayni hayal kirikligini yasatti inan. Hatta 1- 2 seneye menapoza girersin gibi sacma sapan laflar etti. Kadinlar 30undan sonra ise yaramiyomus zaten bilmem ne..aylarca ruh gibi dolastim. Ne kadar dr gezsem ikna olamadim bi turlu. Bugün pozitif sonucumu gordum cok sukur. Cem beyden Allah razi olsun, ilk denememiz negatif sonuclansa da kendime guvenimin artmasini sagladi. Hekimlik sadece diplaoma bilgi degil iste
Bahcecide mi yaptrdin canımCanim benim ilk muayene oldugum dr bana da ayni hayal kirikligini yasatti inan. Hatta 1- 2 seneye menapoza girersin gibi sacma sapan laflar etti. Kadinlar 30undan sonra ise yaramiyomus zaten bilmem ne..aylarca ruh gibi dolastim. Ne kadar dr gezsem ikna olamadim bi turlu. Bugün pozitif sonucumu gordum cok sukur. Cem beyden Allah razi olsun, ilk denememiz negatif sonuclansa da kendime guvenimin artmasini sagladi. Hekimlik sadece diplaoma bilgi degil iste
Vayy çok ilginç gerçekten. Mantıklı görünüyor umarım güzel neticeler alırsın .
Benim 3.gün embriyosu 8. Gün çıktı kanda. Seninde çıkar bence7. Gun canım biliyorum erken ama idrarda o silik çixgiyi görünce heyacan yaptım
Benim 3.gün embriyosu 8. Gün çıktı kanda. Seninde çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?