2016 mayıs tüp bebek

Nasil yani anlamadim canm? Acillerde yapiyolarms gecen sormustum.. Ben igne mi de devlet hastanesi acilinde vurduruyorum zaten
Canım kan testi için bizim binaya gidince sekreterlikten önce tahlil istiyosum sonra sana barkod veriyor. Onla iniyosun kan almaya. Başkentin acilinde Acildede isterler diye dedim.

İnşallah öyledir canım şimdi bile sevinçten ağlayabilirim 2 haziranı dört gözle bkliyorum
Sabah ilk idrarlami yaptin cnm ben oglen denedim ayni testi bombostu iki gun oncede ilk idrarla farkli bi test yapmistim tuhaf bi sonuc vardi

Canım kan testi için bizim binaya gidince sekreterlikten önce tahlil istiyosum sonra sana barkod veriyor. Onla iniyosun kan almaya. Başkentin acilinde Acildede isterler diye dedim.
He yok canm baskentte degil devlet hastanesinden bahsediyom

Hayirlisi bakalim sanirim cogunlukla olumlu haberler gelio nekadar guzel hep bole olur umarim :)

Devam edebiliyosun tabiki.. inan herkesten uzak olman cok daha guzel.. yoksa sorular ve cevrendekinin merakli bekleyisi seni dahada kasıyor.. ben esiminde benimde ailemden uzak olmayi cok isterdim suan..

Canim benim ilk muayene oldugum dr bana da ayni hayal kirikligini yasatti inan. Hatta 1- 2 seneye menapoza girersin gibi sacma sapan laflar etti. Kadinlar 30undan sonra ise yaramiyomus zaten bilmem ne..aylarca ruh gibi dolastim. Ne kadar dr gezsem ikna olamadim bi turlu. Bugün pozitif sonucumu gordum cok sukur. Cem beyden Allah razi olsun, ilk denememiz negatif sonuclansa da kendime guvenimin artmasini sagladi. Hekimlik sadece diplaoma bilgi degil iste

aynen yaa oda çok hayal kırıklığına uğradı ve biz hamile kaldıktan sonra o doktora gitik kardeşim dediki ben hamileyim siz olmaz dediniz ama allah olur dedi ve yaptığı açıklama saçma sapan tıp dilinde bilmem neymişde olabilirmişde korktu çünkü dava açmamızdan inşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın benim kardeşimin oğlu 14 yaşında ve bazen aklıma gelir o doktorun dediği ve gülerim allah ne isterse o olur

Bahcecide mi yaptrdin canım

Merhaba kızlar. Ben dün kan verdim merak edip negatif çıktı tabi ki Demek ki neymiş Dr sözü dinlemek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…