Yok canim. Atasehir meorialde Cem Demirel. Cok konusmadigi icin sevmeyeni de var sanirim ama dr isi biraz da iletisim kurabilmek sanirim. Benim ilki olumsuz oldugunda dahi dr mu suclamadim cunku sarfettigi cabaya sahit oldum.Bahcecide mi yaptrdin canım
Artar canm artar necen artmasin icini ferah tut bende 60 la baslamistim:)) hamilesin tadini cikar canmmHulya90 canim senin yorumunu merak edlyirum umut isigim oldun
İki gune bir tekrarlican simdi canim:) stresli surec devam dogurana kadar boyle devam bize :))
Tebrik ederim. Değerin çok iyi. İlaçlardan değil bence. Tutunmuş minnoşlarCanım test sonucunu eşim aldı 40.55 yazıyo canım doktor var görünüyo demiş ama tekrarlatın demiş sizce artar demi
Ben de Ataşehir Memorialdeyim canım. Doktorum Sibel Hanım...Yok canim. Atasehir meorialde Cem Demirel. Cok konusmadigi icin sevmeyeni de var sanirim ama dr isi biraz da iletisim kurabilmek sanirim. Benim ilki olumsuz oldugunda dahi dr mu suclamadim cunku sarfettigi cabaya sahit oldum.
Ayyy yanlış oldu, Bilgi HanımBen de Ataşehir Memorialdeyim canım. Doktorum Sibel Hanım...
Canim transferim bir tane oldu ondan endiseleniyorum ilaclar lardan mi diye aklima takiliyoTebrik ederim. Değerin çok iyi. İlaçlardan değil bence. Tutunmuş minnoşlar
Elamiray Can'ım tebrik ederim hamilesin :) ilaçların etkisi gitmiştir bence çünkü ben dün yaptırdım negatif çıktı. Bizim seninle transfer günümüz aynı :)
Böyle bir değer ilaçtan çıkmaz. Önemli olan 2 gün sonra katlanması. Ve doktorların dediği önemli olan 12. Gün. Çünki tam olarak o gün yerleşiyomuş embriyo. Ama biz işte dayanamayıp erkenden yapıyoruzCanim transferim bir tane oldu ondan endiseleniyorum ilaclar lardan mi diye aklima takiliyo
Bir de hastanenin labaratuarı hakkında bir sorum var: Bugün OPU oldum. Embriyoloji labaratuarından ne zaman haber geliyor? (Sanırım gün gün bilgilendirme yok, öyle değil mi?) Ve telefon ettiklerinde transfer gününü söylüyorlar mı?Yok canim. Atasehir meorialde Cem Demirel. Cok konusmadigi icin sevmeyeni de var sanirim ama dr isi biraz da iletisim kurabilmek sanirim. Benim ilki olumsuz oldugunda dahi dr mu suclamadim cunku sarfettigi cabaya sahit oldum.
Bizde de aynı canım ben de sorun yok eşimde sayı 10-20 milyon arası değişiyor bir de morfolojı çok iyi değil. Ben 3. Denemeden sonra kendiliğinden hamile kaldım ama onu da kalbi durduğu için kaybettim maalesef sınav büyük RAbbim hepimiz için hayırlısını versinHadi yaa çok üzüldüm cnm sendeki sebep neydi bizde eşimin sperm sayısı az o yüzden aşılama bile denemedik bu sayıyla aşılama tutmaz direk tup bebek olması gerek dedi Turgut bey bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım beklemek zor geliyor hepimiz için hayırlısı diyelim
Tebrik ederim müstakbel anniş...Canim transferim bir tane oldu ondan endiseleniyorum ilaclar lardan mi diye aklima takiliyo
Merakımın kurbanı oldum dün :) tutunduğunu biliyorum yoksa :)) Dr um %100 Dedi çünkü. Kızımın tedavisini de aynı Dr yapmıştı ve 8. Gün akşamı 15 çıkmıştı değerim. Üstelik ikiz olmasına rağmen ama dün hangi akla hizmet kan verdiysem :))) beklicem artık :)Cok sagol canim unudunu yitirme test gununu bekle rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz
Tesekkur ederim isteyen herkese nasip olur insallahTebrik ederim müstakbel anniş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?