Benim doktorum hep söyledi kacta ne kaldığını hangi gün yapılacağını oyleBir de hastanenin labaratuarı hakkında bir sorum var: Bugün OPU oldum. Embriyoloji labaratuarından ne zaman haber geliyor? (Sanırım gün gün bilgilendirme yok, öyle değil mi?) Ve telefon ettiklerinde transfer gününü söylüyorlar mı?
Bir de transferi kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa embriyolog mu? Çok oldu ama cevaplarsan çok sevinirim
Daha uygun diye biliyorum canim bizde dondurduk doktor dedi iki uc milyar gibi masraf olur dedi ilacsizKızlar, bu akşam benim soru akşamım. Kafamda milyonlarcası dolaşıyor.Dondurulmuş embriyoların transfer edildiği tedavideki ücretler, sıfırdan başlanan tedavilere göre nasıl?
Canım dondurma ve çözme ücreti alıolar yani 2000 tl gibi toplamda. Ayrıca yumurta büyütme için kullanılan o pahallı iğneler yok nerdeyse yarısından az tutuo canımKızlar, bu akşam benim soru akşamım. Kafamda milyonlarcası dolaşıyor.Dondurulmuş embriyoların transfer edildiği tedavideki ücretler, sıfırdan başlanan tedavilere göre nasıl?
Dondurma ucreti 1150 odedik canim ayrica ilaclar da azalacakCanım dondurma ve çözme ücreti alıolar yani 2000 tl gibi toplamda. Ayrıca yumurta büyütme için kullanılan o pahallı iğneler yok nerdeyse yarısından az tutuo canım
Kesin artar :)))))7. Gunum canim ama besinci gun embiriyo transferi oldu
Teşekkür ederim arkadaşlar. İçim rahatladı. Yoksa her seferinde bu kadar ücret nasıl öderiz diye korkuyordum. Niye en kötüsünü düşünüyorsam. Daha yumurtalar bugün toplandı. İnşaallah döllenir, tutar ve tekrara gerek kalmaz. İnşaallahhh...
Agzindan bal damliyo insallah canimKesin artar :)))))
İnşallahhhhhhh herşeyin en pozitifini yaşarsın canım. Ben dondurulmuş transferi olcam ayın 12 sinde. Sadece yumurtalarımı baskılasın diye lucrin iğne yapıyorum 50 tl fiyatı. Marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıyorum. Şimdi bi ilaç daha yazdı dün. O da adını unuttum şimdi 3 pakete 24 tl gibi bişey ödedik. Dondurma ve çözme de 2000 tl bı yani. Ama umarım gerek kalmaz canımTeşekkür ederim arkadaşlar. İçim rahatladı. Yoksa her seferinde bu kadar ücret nasıl öderiz diye korkuyordum. Niye en kötüsünü düşünüyorsam. Daha yumurtalar bugün toplandı. İnşaallah döllenir, tutar ve tekrara gerek kalmaz. İnşaallahhh...
Transferi kendi dr'unuz yapiyor.Embriyolarin ilk 3.gune sonra da kaliteleri iyiyse 5.gune gitmeleri bekleniyor.Yanilmiyorsam 2 gn sonra bilgilendirme basliyor.Bir de hastanenin labaratuarı hakkında bir sorum var: Bugün OPU oldum. Embriyoloji labaratuarından ne zaman haber geliyor? (Sanırım gün gün bilgilendirme yok, öyle değil mi?) Ve telefon ettiklerinde transfer gününü söylüyorlar mı?
Bir de transferi kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa embriyolog mu? Çok oldu ama cevaplarsan çok sevinirim
Insallah tutsun yoksa can dayanmiyor gervekten.Donmuslarla yapilsa bile 3-4 bini buluyor sonrasi.Teşekkür ederim arkadaşlar. İçim rahatladı. Yoksa her seferinde bu kadar ücret nasıl öderiz diye korkuyordum. Niye en kötüsünü düşünüyorsam. Daha yumurtalar bugün toplandı. İnşaallah döllenir, tutar ve tekrara gerek kalmaz. İnşaallahhh...
Hadi inşallahhhhhhh canım dualarımız seninleKızlar tahlil yaptırmaya gidiyorum değerim katlanmış mı diye nooolur dua edin
Kızlar tahlil yaptırmaya gidiyorum değerim katlanmış mı diye nooolur dua edin
Bence katlanacak...hadi hayırlısıylaKızlar tahlil yaptırmaya gidiyorum değerim katlanmış mı diye nooolur dua edin
Kızlar tahlil yaptırmaya gidiyorum değerim katlanmış mı diye nooolur dua edin
Evet ben de var bugün sanki hep tuvalet ihtiyacım varmış gibi tuvalet ihtiyacımı giderdiğm haldeVagina yada makatta baskı hisseden var mı acaba...
Ben hissediyorum ve korkutuyor beniVagina yada makatta baskı hisseden var mı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?