2016 mayıs tüp bebek

Benim doktorum hep söyledi kacta ne kaldığını hangi gün yapılacağını oyle

Kızlar, bu akşam benim soru akşamım. Kafamda milyonlarcası dolaşıyor. Dondurulmuş embriyoların transfer edildiği tedavideki ücretler, sıfırdan başlanan tedavilere göre nasıl?
Daha uygun diye biliyorum canim bizde dondurduk doktor dedi iki uc milyar gibi masraf olur dedi ilacsiz

Kızlar, bu akşam benim soru akşamım. Kafamda milyonlarcası dolaşıyor. Dondurulmuş embriyoların transfer edildiği tedavideki ücretler, sıfırdan başlanan tedavilere göre nasıl?
Canım dondurma ve çözme ücreti alıolar yani 2000 tl gibi toplamda. Ayrıca yumurta büyütme için kullanılan o pahallı iğneler yok nerdeyse yarısından az tutuo canım

Canım dondurma ve çözme ücreti alıolar yani 2000 tl gibi toplamda. Ayrıca yumurta büyütme için kullanılan o pahallı iğneler yok nerdeyse yarısından az tutuo canım
Dondurma ucreti 1150 odedik canim ayrica ilaclar da azalacak

Teşekkür ederim arkadaşlar. İçim rahatladı. Yoksa her seferinde bu kadar ücret nasıl öderiz diye korkuyordum. Niye en kötüsünü düşünüyorsam. Daha yumurtalar bugün toplandı. İnşaallah döllenir, tutar ve tekrara gerek kalmaz. İnşaallahhh...

Tutar canim 24 saat dinlen sonra da dikkat et kendine doktor bma surekli hamileymissin gibi davran dedi sebze meyve tuket dedi ayrica pogestan fitili kullandiktan sonra uzan ki kanamayi onluyo

İnşallahhhhhhh herşeyin en pozitifini yaşarsın canım. Ben dondurulmuş transferi olcam ayın 12 sinde. Sadece yumurtalarımı baskılasın diye lucrin iğne yapıyorum 50 tl fiyatı. Marinkap, folbiol ve ecoprin kullanıyorum. Şimdi bi ilaç daha yazdı dün. O da adını unuttum şimdi 3 pakete 24 tl gibi bişey ödedik. Dondurma ve çözme de 2000 tl bı yani. Ama umarım gerek kalmaz canım

Transferi kendi dr'unuz yapiyor.Embriyolarin ilk 3.gune sonra da kaliteleri iyiyse 5.gune gitmeleri bekleniyor.Yanilmiyorsam 2 gn sonra bilgilendirme basliyor.

Insallah tutsun yoksa can dayanmiyor gervekten.Donmuslarla yapilsa bile 3-4 bini buluyor sonrasi.

Kızlar yaa benim adet ağrıları evlendikten sonra arttı resmen..tek tup tıkanıkligi disinda bir sorun yok ama adetin ilk gunü resmen ölüyorum ne zmn geçer bu simdi dogum yapınca diyolar ama pek inancım yok ona da..benim gibi var mı çeken ? Ya da bunun bir sebebi var mıdır sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…