İnşallah katlanmistir canım benimKızlar tahlil yaptırmaya gidiyorum değerim katlanmış mı diye nooolur dua edin
Arkadaşlar az önce sonucumu aldım 9. Gün 18.1 olan değerim 11. Gün yani bugün 19.8yarın dr u arıcam bakalım ne dicek bence olumsuzda bi umut işte ,....
Arkadaşlar az önce sonucumu aldım 9. Gün 18.1 olan değerim 11. Gün yani bugün 19.8yarın dr u arıcam bakalım ne dicek bence olumsuzda bi umut işte ,....
Dollenmenin ardindan arayip bilgilendiriyorlar tabi.kaci dollendi kalitesi ne soyluyorlar. Ayrica transfer gununu de soyluyorlar tabi. Benim transferlerimi Cem beyin kendisi yapti. Yumurta toplamada kongredeydi onu yapamadi sadece.Bir de hastanenin labaratuarı hakkında bir sorum var: Bugün OPU oldum. Embriyoloji labaratuarından ne zaman haber geliyor? (Sanırım gün gün bilgilendirme yok, öyle değil mi?) Ve telefon ettiklerinde transfer gününü söylüyorlar mı?
Bir de transferi kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa embriyolog mu? Çok oldu ama cevaplarsan çok sevinirim
Ay çok heyecan verici bir bekleyiş çok sağol cnm insallah bebişin annesini üzmez de hemencecik gelir :)İnsallah canımmm rabbim yardımcın olsun. Pazartesiye az kaldı, aramızda bir hafta var :) gecen pazarteside benim toplanmıstı. Dualarımdasınız.
Amin cnm inşallah transferin de güzel geçer bende pazartesi opuya gidiyorum nasıl zor mu oluyor ağrın var mı cnmKizlaaar ben de OPUdan geldim. 7 yumurta toplandi. Yarin embriyolog arayip durumu soyleyecek. Duanizi eksik etmezseniz cok sevinirim. Insaallah olgun yumurtalardir. Sagliklu embriyolar olur. Insaaaalllaaah hepimizin kucagi bebislerle dolar.
Güzel oluyor her iki tarafa da uzak olmak gerçekten her izne gidişimizde bebek yok mu diye sormalarından bıktım ve çok istediğimi bildikleri halde hala bir tane doğuramadın diyen bile oldu çok üzülüyorum ve gitmek bile istemiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cnmDevam edebiliyosun tabiki.. inan herkesten uzak olman cok daha guzel.. yoksa sorular ve cevrendekinin merakli bekleyisi seni dahada kasıyor.. ben esiminde benimde ailemden uzak olmayi cok isterdim suan..
Hehehehhhhh neler yapabilirim daha iyi olamaları için bir bilgin var mı cnm :)Hiç telaşlanma canım. Gayet rahat geçiyor ve kısa sürede günlük performansına kavuşuyorsun. İnşaallah yumuşlarını son 2 günde daha iyi besle, biraz şımart onları.Sonrası kolay.
Eger ohhs olmazsan canm opu da birnsey yok ben sabah opu dan ciktim ise gttim oglen yani hic bir sikayetim olmadiAmin cnm inşallah transferin de güzel geçer bende pazartesi opuya gidiyorum nasıl zor mu oluyor ağrın var mı cnm
Amin cnm Bizim sayımız da 1 milyon cnm inşallah tutunur bize de bebişlerimiz :)Bizde de aynı canım ben de sorun yok eşimde sayı 10-20 milyon arası değişiyor bir de morfolojı çok iyi değil. Ben 3. Denemeden sonra kendiliğinden hamile kaldım ama onu da kalbi durduğu için kaybettim maalesef sınav büyük RAbbim hepimiz için hayırlısını versin
Aaa çok iyi ya peki bu ohhs neyden kaynaklanıyor biliyor musun cnmEger ohhs olmazsan canm opu da birnsey yok ben sabah opu dan ciktim ise gttim oglen yani hic bir sikayetim olmadi
Cok fazla yumurtafan kaynaklaniyor vucut tepki gosteriyor sanirim sislik samci vs oluyorAaa çok iyi ya peki bu ohhs neyden kaynaklanıyor biliyor musun cnm
Teşekkür ederim sağol canımCok fazla yumurtafan kaynaklaniyor vucut tepki gosteriyor sanirim sislik samci vs oluyor
Benim duruma benziyo ya seninki de..Arkadaşlar az önce sonucumu aldım 9. Gün 18.1 olan değerim 11. Gün yani bugün 19.8yarın dr u arıcam bakalım ne dicek bence olumsuzda bi umut işte ,....
Edakara cnm kacinci denemen dondurulmus embriyo mu? Benimde dondurulmus embriyo 5 senedir beni beklemislerdi :) 2 hazirani bekleyemiycem pztsi test yapauim diyorum olmayacagina inandiriyorum kendimi yavas yavas..Merakımın kurbanı oldum dün :) tutunduğunu biliyorum yoksa :)) Dr um %100 Dedi çünkü. Kızımın tedavisini de aynı Dr yapmıştı ve 8. Gün akşamı 15 çıkmıştı değerim. Üstelik ikiz olmasına rağmen ama dün hangi akla hizmet kan verdiysem :))) beklicem artık :)
Canim Apar topar tedavide buldum kendimi regl oldum estrofem basladim 10 gun falan sonra sanirim transfer oldu 2.300 narkozlu ilaclarida dr yazio zaten cok daha kolay ama tutma ihtimali nedir bilmem.Kızlar, bu akşam benim soru akşamım. Kafamda milyonlarcası dolaşıyor.Dondurulmuş embriyoların transfer edildiği tedavideki ücretler, sıfırdan başlanan tedavilere göre nasıl?
Bennn ben o agrilarla yasan biriyim. Belim kasiklarim batmalar baskilar tutsa raziyim cekmeyeVagina yada makatta baskı hisseden var mı acaba...
sonucun olumluydu dimi canim ? İstirahat et bol bol ..Ben hissediyorum ve korkutuyor beni((
İnşallah bebeğini bu sefer kucağına alırsın. Gerçekten burdaki herkesin yaşadığı süreç çok sıkıntılı ve allah sabır versin canım. Bende pozitif değeri aldım ama iki gündür aileyle kötü şeyler yaşıyorum problemler var ve huzursuzum yaşadığım stres bebeğimi etkiledimi dye iki katı stres yaşıyorum. İki gram huzuru bile çok görüyorlar.Kizlar benim 5 gun blastokist 1 tane embrio transferim olmuştu, transfer sonrasi 7. Gun kan testi yaptirdigimda sonuç 76.33 çıkmıştı 9. Gun yani dun tekrarladim kan testini ve sonuc 111.2 çıktı yani değer 2 ye katlanmiyor...
Bu benim 5. Tup bebek denemem di 3. Denememde ge belik elde edilmisti ancak degerlerim yine 2 ye katlanmiyordu ve 10. Haftada kalp atisi durdugundan kurtaj oldum ve gebelik sonlandırıldı. Bu da oyle olucak diye cok korkuyorum . yarin yine kan testini tekrarlicam. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?