2016 mayıs tüp bebek

INSANIN IC HUZURU OLMAYINCA BU DURUMUNDA PEK ONEMI KALMIYO, ALLAH SEVDİĞİ KULLARINA DERT VERİRMİŞ , UMARIM EN YAKIN ZAMANDA YAŞANILAN OLUMSUZLUKLAR VE SIKINTILAR GEÇER.... SENI ICIN BUNU DİLİYORUM.

Amin cnm inşallah transferin de güzel geçer bende pazartesi opuya gidiyorum nasıl zor mu oluyor ağrın var mı cnm
Teşekkür ederim. Zor olmadı canım. Dün hafif adet agrısı gibi bir ağrı vardı. O da 1 parolle geçti. Normal işlerine devam edebiliyorsun. Hiç tedirgin olma. OPUdan sonra da bizi bilgilendir inşaallah.

Dollenmenin ardindan arayip bilgilendiriyorlar tabi.kaci dollendi kalitesi ne soyluyorlar. Ayrica transfer gununu de soyluyorlar tabi. Benim transferlerimi Cem beyin kendisi yapti. Yumurta toplamada kongredeydi onu yapamadi sadece.
Teşekkür ederim bilgiler için canım.

Gunaydın kızlar
Kanamalı hamıle arkadasınız burada.
19-20 mayısta kanamam olmustu ne az ne cok ama kırmızı. Bhcg 22 mayısta 2900 olmustu ve ikiye katlıyordu. 24 mayısta Dr gittim ıcerde kanama olduğunu söyledi. Kanama alanının yan tarafında minicik 4.2 mm kesemi gördü. Kesenın üzerinde kanama olmaması iyi dedı. Keseye göre 5+2 haftalık dedı. 3 hazıran cumaya randevu verdi. Tabiki düşük tehdıtı devam ediyor.
Ne yazikki dun yine kanamam oldu bu kez kahverengi. Yine ağladım düşecek mi diye tum gun yattım.
4. Tup denememde ilk kez pozitifi gördüm onda da ne olacağız belli degıl.
Bu sekilde kanaması olup devam eden de var. Düşüren de var. Benim asıl endişem kese boyutu küçük gibi geldi. Sat 14 nisan. Beklemekten başka bırsey gelmiyor ama stres diz boyu.
Benzer seyler yasayan olumlu olumsuz paylaşırsa sevınırım. Kesem küçük dı mi kanama da cabası

Yine bir merakla ilk idrarla yapilan idrar testi ve tek cizgi.. 3. Gun embriyosu ve 8. Transfer gunu. Ciksa cikardi diye dusunuyorum artik iyice 6 gun once belirti veriyomus test Artik amelyat moduna sokmaliyim kendimi

Yine bir merakla ilk idrarla yapilan idrar testi ve tek cizgi.. 3. Gun embriyosu ve 8. Transfer gunu. Ciksa cikardi diye dusunuyorum artik iyice 6 gun once belirti veriyomus test Artik amelyat moduna sokmaliyim kendimi
Canım sıkma canını. Mevlam nelere kadir. İnşallah sürpriz olur. Ne ameliyatı olacaksın?

3.gün embriyosu için erken test yapmışsın bir de idrar yani çıkması cok zor. 12.günü bekle ve kanda baktır böyle olanlar çok fazla inan moralini de bozma 12.günü kadar bekle

Eda nasil buladar eminsin :) olumsiz test olmasina ragmen?
Çünkü ben 6. Günde yaptırdım testi :)))) perşembe me çıkacak bakalım :) bu benim ikinci tedavim ve iki blastomer transfer edildi. Daha önceden de aynısını yaşamıştım ve olmuştu belki o yüzden olumlu düşünüyorumdur :) ama bildiğim birşey varsa 6. Gün kan verilmez ben bile bile heves uğruna gittim :)

Gunaydın, hamileliği boyunca kanama sıkıntısı olanlar var önlemini alır mutlaka doktorunuz.Kese ile ilgili bir fikrim yok ama inşallah alırsınız bebeginizi kucagınıza dualarım sizinle.

Gunaydın, hamileliği boyunca kanama sıkıntısı olanlar var önlemini alır mutlaka doktorunuz.Kese ile ilgili bir fikrim yok ama inşallah alırsınız bebeginizi kucagınıza dualarım sizinle.
Cok teşekkür ederım. Haftaya cumaya kadar zaman Nasıl geçecek bılmıyorum. Allah hepımıze hayırlısını versin

Bende 8.günden beri yapıyorum idrar testi hiç çıkmadı.bugün 12.gün birazdan yine yapıcam.çıkmıyacağını biliyorum artık.yarın kan testi yapılacak.ama ben umudumu kaybettim tabi...

Günaydın kızlar ben yine yollarda. 3 gündür git gel mahfoldum takip ediyorum sizi çok yazamasam da. Düm gittiğim yaşlı teyze rahimde iltihapvar dedi ve cidden masajla akıttı ben şok bugün son inşallahhhhhhh düşen rahimi yine normale döndürcez inşallah. Bu tedaviler boyu ne tecrübeler edindim yaa hayretler içinde kalıyorum bazen

Çok enteresan gercekten bazen alternatif tıp çok işe yarıyor gercekten.

Çok enteresan gercekten bazen alternatif tıp çok işe yarıyor gercekten.
İnşallahhhhhhh faydasını görürüz canım aynen bende çok işe yaradığını çok yakın arkadaşlarımın yaşadıklarından duyunca içimde kalmasın bunu da yapmadım demiim die bu kez deneme kararı aldım. Eskiden üni de öğrenciyken ve öncesinde çalıştığım işler ağırdı bana belin düşecek derlerdi rahim düşmüş neler oluo işte

Bende 8.günden beri yapıyorum idrar testi hiç çıkmadı.bugün 12.gün birazdan yine yapıcam.çıkmıyacağını biliyorum artık.yarın kan testi yapılacak.ama ben umudumu kaybettim tabi...
Kızlar umudunuzu yitirmeyin. Erken vakitler bunlar. Bizler haklı olarak merakımızdan yaptırıyoruz bu testleri ve aslında yanlış yapıyoruz. keşke erkenden herkes görse pozitif sonucu ama bu bi süreç ve herkeste erken tutunma olmayabilir. Önemli olan sağlıklı bir tutunma sağlıklı bir gebelik olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Günaydın kızçeler :)
Erken test yapanlar umudunu kaybetmesin test gününü bekleyenler de erken test yapmasın aaaa üzülüyorsunuz boşu boşuna
Bugün kimler neler yapıyor bakalım inşallah herkesin gönlüne göre olur.
Negatiflere sabır ve yeni tedavi için gayret versin Rabbim
Pozitifler de inşallah sağlıkla kucağına alsın bebiş ya da bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…