2016 mayıs tüp bebek

Kızlar idrarda negatif gören birde ben varım koşarak yaptım ama şimdi agirlastim kocaman bi tek çizgi bugün 7.gün umudum gitti 5.gün transferiydi

Cok teşekkür ederım. Haftaya cumaya kadar zaman Nasıl geçecek bılmıyorum. Allah hepımıze hayırlısını versin
Bitanem canını sıkma. Kese hususunda ben de emin değilim. Ne kadar olmalı acaba? Ama hamileliğimde 8 ay ben de kanama sorunu yaşadım. Merak etme, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. Hayırlı evlat eyler inşaallah. Bu günleri ve tedirginliğini de gülümseyerek hatırlarsın...

Esram canim bazen oyle seyler insana sifa oluyo bizim bir tanidik gitmedigi doktor kalmadi tup bebekte olmadi sonra bir kadina gitti oda rahimle ilgili birsey yspmisti bir ay sonra normal hamile kaldi darisu senin basina canim

Kızlar hastaneden aradılar. 7 yumurta toplanmıştı. 7'si de sağlıklı bir şekilde döllenmiş. Embriyolog: "Kaliteli embriyolar, 5. güne gidebilecek gibi görünüyorlar. Salı tekrar arayacağız. Transferiniz perşembe günü." dedi. Çooook mutluyum. Elhamdülillah bu aşamaya kadar geldik. İnşaallah sonuna da güzel ulaşırız.

Arkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?

Arkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?
Canim cok sevindim senin adina. Canim esimin ailesi adak adamisti transfer gunu hem baska yerde mevlut okutmuslar hem bi kurban adamislar yurds ben transferden sonra ogrendim biliyon mu 8. Gunum suan idrar da ikinci cizgiyi yine silik gordum rabbim herkese nasip etsin

Esram canim bazen oyle seyler insana sifa oluyo bizim bir tanidik gitmedigi doktor kalmadi tup bebekte olmadi sonra bir kadina gitti oda rahimle ilgili birsey yspmisti bir ay sonra normal hamile kaldi darisu senin basina canim

Amin canım. Ben bu tüp bebekle de olsa razıyım . İnşallahhhhhhh işe yarar canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba kizlarr..tedavileriniz hayirli olsun hepiniz pozitif sonucalr alirsiniz insallahhh ocak ayinda bu surecten gectim ve cok sukur o gunden berin miniklerim beninle beraber...insallahh sizin miniklerde size sımsıkı tutunur ve hic birakmazlarr....oncelikle cok erken idrar testi yapmayin yada negatif cikarsa uzulmeyecekseniz yapin cunku su surecte en ufak bir olumsuzluk bebeklerinizi etkiliyor.sabretmek zor ama cok erken idrar testi yapsanizda uzulmeyin.hele kan hic vermeyin sonra yukselecek mi yukselmeyecek mi stresi insani mahvediyor.. Benim 4.gun cok silik 5.gun biraz daha belirgin olarak çıktı idrar testinde giderek te koyulasti 10.gunde guzel haberi kanda tescilledik... Ama bir arkadasin 10.gun idrarda negatifken kanda 300 çıktı onunda ikiz... Yani bunlara cok takilmalyin transferden itibaren hamilesiniz cok iyi beslenin. Ve her daim ayakalrinizi uzatrak oturun...dualarin sizinle...

Nerde yaşıyorsun ?

Merhaba, ikizlere hamilesiniz sanırım.Kese boylarında farklılık varmıydı ve kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?

Nasıl yani masaji karnından mı yapıyor yoksa alttan mi? Bana da söylediler bi teyze böyle tedavi uyguluyormuş çocuğu olmayanlar için git dediler ben korktum alttan elini koyuyormuş hem de eldiven bile giymeden ayy cok korktum ben gidemedimmm

Kizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi

Massallahhh canimm allah hayirlii dogumlar nasip etsin insallahh cok seviniyoz boyle seyleri duyunca masaallahh

Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.

Umutcummmm seni bu topikte gördüğüme çok sevindim transfer gününü sayarsam 7.gün ve idrar testi negatif umudum tekrar gitti moralim bozuldu bu kezde olmuycak diye çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…