Çok erken İdar için kana bile anca geçmiştir bebek varsaKızlar idrarda negatif gören birde ben varım koşarak yaptım ama şimdi agirlastim kocaman bi tek çizgi bugün 7.gün umudum gitti 5.gün transferiydi
Bitanem canını sıkma. Kese hususunda ben de emin değilim. Ne kadar olmalı acaba? Ama hamileliğimde 8 ay ben de kanama sorunu yaşadım. Merak etme, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. Hayırlı evlat eyler inşaallah. Bu günleri ve tedirginliğini de gülümseyerek hatırlarsın...Cok teşekkür ederım. Haftaya cumaya kadar zaman Nasıl geçecek bılmıyorum. Allah hepımıze hayırlısını versin
Seymoss Bencede senin şansın daha var.benim 3.gün embiryosuydu 11.güne kadar umudum vardı.Çok erken İdar için kana bile anca geçmiştir bebek varsa
Günaydın kızlar ben yine yollarda. 3 gündür git gel mahfoldum takip ediyorum sizi çok yazamasam da. Düm gittiğim yaşlı teyze rahimde iltihapvar dedi ve cidden masajla akıttı ben şokbugün son inşallahhhhhhh düşen rahimi yine normale döndürcez inşallah. Bu tedaviler boyu ne tecrübeler edindim yaa hayretler içinde kalıyorum bazen
İnşallah öyledir canım çok üzüldüm sanki kan sonucu almış kadar koydu banaSeymoss Bencede senin şansın daha var.benim 3.gün embiryosuydu 11.güne kadar umudum vardı.
İnşallah erkendir canımÇok erken İdar için kana bile anca geçmiştir bebek varsa
Canim cok sevindim senin adina. Canim esimin ailesi adak adamisti transfer gunu hem baska yerde mevlut okutmuslar hem bi kurban adamislar yurds ben transferden sonra ogrendim biliyon mu 8. Gunum suan idrar da ikinci cizgiyi yine silik gordum rabbim herkese nasip etsinArkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?
Esram canim bazen oyle seyler insana sifa oluyo bizim bir tanidik gitmedigi doktor kalmadi tup bebekte olmadi sonra bir kadina gitti oda rahimle ilgili birsey yspmisti bir ay sonra normal hamile kaldi darisu senin basina canim
Nerde yaşıyorsun ?İnşallahhhhhhh faydasını görürüz canım aynen bende çok işe yaradığını çok yakın arkadaşlarımın yaşadıklarından duyunca içimde kalmasın bunu da yapmadım demiim die bu kez deneme kararı aldım. Eskiden üni de öğrenciyken ve öncesinde çalıştığım işler ağırdı bana belin düşecek derlerdi rahim düşmüş neler oluo işte
Merhaba, ikizlere hamilesiniz sanırım.Kese boylarında farklılık varmıydı ve kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?Merhaba kizlarr..tedavileriniz hayirli olsun hepiniz pozitif sonucalr alirsiniz insallahhh ocak ayinda bu surecten gectim ve cok sukur o gunden berin miniklerim beninle beraber...insallahh sizin miniklerde size sımsıkı tutunur ve hic birakmazlarr....oncelikle cok erken idrar testi yapmayin yada negatif cikarsa uzulmeyecekseniz yapin cunku su surecte en ufak bir olumsuzluk bebeklerinizi etkiliyor.sabretmek zor ama cok erken idrar testi yapsanizda uzulmeyin.hele kan hic vermeyin sonra yukselecek mi yukselmeyecek mi stresi insani mahvediyor.. Benim 4.gun cok silik 5.gun biraz daha belirgin olarak çıktı idrar testinde giderek te koyulasti 10.gunde guzel haberi kanda tescilledik... Ama bir arkadasin 10.gun idrarda negatifken kanda 300 çıktı onunda ikiz... Yani bunlara cok takilmalyin transferden itibaren hamilesiniz cok iyi beslenin. Ve her daim ayakalrinizi uzatrak oturun...dualarin sizinle...
Nasıl yani masaji karnından mı yapıyor yoksa alttan mi? Bana da söylediler bi teyze böyle tedavi uyguluyormuş çocuğu olmayanlar için git dediler ben korktum alttan elini koyuyormuş hem de eldiven bile giymeden ayy cok korktum ben gidemedimmmGünaydın kızlar ben yine yollarda. 3 gündür git gel mahfoldum takip ediyorum sizi çok yazamasam da. Düm gittiğim yaşlı teyze rahimde iltihapvar dedi ve cidden masajla akıttı ben şokbugün son inşallahhhhhhh düşen rahimi yine normale döndürcez inşallah. Bu tedaviler boyu ne tecrübeler edindim yaa hayretler içinde kalıyorum bazen
Massallahhh canimm allah hayirlii dogumlar nasip etsin insallahh cok seviniyoz boyle seyleri duyunca masaallahhMerhaba kizlarr..tedavileriniz hayirli olsun hepiniz pozitif sonucalr alirsiniz insallahhh ocak ayinda bu surecten gectim ve cok sukur o gunden berin miniklerim beninle beraber...insallahh sizin miniklerde size sımsıkı tutunur ve hic birakmazlarr....oncelikle cok erken idrar testi yapmayin yada negatif cikarsa uzulmeyecekseniz yapin cunku su surecte en ufak bir olumsuzluk bebeklerinizi etkiliyor.sabretmek zor ama cok erken idrar testi yapsanizda uzulmeyin.hele kan hic vermeyin sonra yukselecek mi yukselmeyecek mi stresi insani mahvediyor.. Benim 4.gun cok silik 5.gun biraz daha belirgin olarak çıktı idrar testinde giderek te koyulasti 10.gunde guzel haberi kanda tescilledik... Ama bir arkadasin 10.gun idrarda negatifken kanda 300 çıktı onunda ikiz... Yani bunlara cok takilmalyin transferden itibaren hamilesiniz cok iyi beslenin. Ve her daim ayakalrinizi uzatrak oturun...dualarin sizinle...
Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.Arkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?
tam tamına olmasada yakın cıkarKizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi
Umutcummmm seni bu topikte gördüğüme çok sevindim transfer gününü sayarsam 7.gün ve idrar testi negatif umudum tekrar gitti moralim bozuldu bu kezde olmuycak diye çok üzülüyorumMerhaba kizlarr..tedavileriniz hayirli olsun hepiniz pozitif sonucalr alirsiniz insallahhh ocak ayinda bu surecten gectim ve cok sukur o gunden berin miniklerim beninle beraber...insallahh sizin miniklerde size sımsıkı tutunur ve hic birakmazlarr....oncelikle cok erken idrar testi yapmayin yada negatif cikarsa uzulmeyecekseniz yapin cunku su surecte en ufak bir olumsuzluk bebeklerinizi etkiliyor.sabretmek zor ama cok erken idrar testi yapsanizda uzulmeyin.hele kan hic vermeyin sonra yukselecek mi yukselmeyecek mi stresi insani mahvediyor.. Benim 4.gun cok silik 5.gun biraz daha belirgin olarak çıktı idrar testinde giderek te koyulasti 10.gunde guzel haberi kanda tescilledik... Ama bir arkadasin 10.gun idrarda negatifken kanda 300 çıktı onunda ikiz... Yani bunlara cok takilmalyin transferden itibaren hamilesiniz cok iyi beslenin. Ve her daim ayakalrinizi uzatrak oturun...dualarin sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?