2016 mayıs tüp bebek

Canım karından rahimi itio ama alttan da bişeyler yapıo benim teyze hijyenik eldiven kullanıo Allah'tan valla her zorluğu yaşadık bunu da deniyeyim dedim canım çünkü hamile kalmayıp kadına gidip hamile kalan kaç kişi duydum bi de bu arkadaşımın kayınvalidesinin akrabasıydı. BAna dr bile iltihabın var dememişti kadın öyle söyledi yağlarla bişeyler yaptı avuç içi kadar iltihap aktı benden çok şaşırdım. Herşey bi vesile bence sende denemelisiniz. Belki bizim vesilemiz de bu olur canım bugün son günüm inşallahhhhhhh karnıma bişeyler bağlayacakmış.

Canım ya birahat kız bir erkeksin maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde kist oluşuyordu doğru düzgün adeta olamıyorum 2 aydır adet olunca bal tarçın çörek otu ve ısırgan otu tohumu yiyorum 13 gün çok şükür 25 günde bir olmaya başladım sende dua et bize bende haziran 23 te 2. Tedaviye başlıyorum insallah

Kizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi
Değerin ne kadar arttığına bakacaksın sanırım.farklı laboratuvarlarda yapıldığında yanıltıcı sonuçlar olabileceğini okumuştum.

Arkadaşlar az önce sonucumu aldım 9. Gün 18.1 olan değerim 11. Gün yani bugün 19.8 yarın dr u arıcam bakalım ne dicek bence olumsuzda bi umut işte ,....
Canım insallah değerin artar. Ama kimyasal gebelik gibi duruyor. Benim başıma 2 kez geldi. Dr ilaçları kestirip tahlil yaptırmıştı . Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

%60lik bir yükselme var. Bu da uygunsuz değil. İnşallah sağlıkla değerin katlanır ve yavruların sana sıkı sıkı tutunmuştur
Canım lütfen bu konuda kendini duyarsizlastir. Ne yaşadığını bilmiyorum ama kendini meşgul edecek birşeyler bul. Arkadaşlarına takıl. Kitap oku. Film seyret. Kafanı dağıt. Bebeklerine zarar verme korkusunu bırak bir kenara. Onlarla konuş. Karnını okşa. Ayetel kürsi oku üfle. Ya Fettah ya selam de durmadan. Hamileliğini zehir etmelerine izin verme. Sen ortamdan uzak durmaya çalış. Tamam de geç. Kendi bildiğini oku. Kendini yavrularını koru. Allahım yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın bu günleri.

Kizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi
farklılık oluyor ama çok değildir. Genelde aynı yerde baktırın diyorlar. Hele kimyasallarda, değerin önemli olduğu durumlarda 1 değer bile farkkettiriyor. Ama seninki zaten düzenli. Bence tekrar baksana bile gerek yok kese görenekadar. Bahçecinin röportajını okumuştum. İlk değer baktırır, hamilelik varsa(düşük değerde bile) usg kontrolüne çağırıyormus. Varsa var, yoksa yok. Beta hcg nin takip olayı stresli ve kişiye zarar veriyor demişti.

Canım benim arkadaşımın rahmine bir şey koydu. 3-4 gün kaldı sanırım. Tıkanık tüpü açıldı. Hayret ettik valla. İnşallah sende de başarılı olur

Amin canım hepimizin temennisi aynı şifa bulmak bebek sahibi olmak Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hepimizin inşallah

Canım sıkma canını. Mevlam nelere kadir. İnşallah sürpriz olur. Ne ameliyatı olacaksın?
Bende endometriyosiz var yumurtaliklarim yapisik ve biri 10 cm 3 cikolata kisti var. Gebelik baskiliyo diye tekrar deneyelim dedi drum. Olmazsa amelyat sart. Yumurtaligimi kismen alabilirler.

3.gün embriyosu için erken test yapmışsın bir de idrar yani çıkması cok zor. 12.günü bekle ve kanda baktır böyle olanlar çok fazla inan moralini de bozma 12.günü kadar bekle
kan alinana kadar kendimi negatife alistirmaknistedim aslinda cok hissetmistim.

Bende 8.günden beri yapıyorum idrar testi hiç çıkmadı.bugün 12.gün birazdan yine yapıcam.çıkmıyacağını biliyorum artık.yarın kan testi yapılacak.ama ben umudumu kaybettim tabi...
ayni hissiyatlardayim ortalama ayni donem sonuc alicaz. Hayirlisi olur insallah.

Kızlar idrarda negatif gören birde ben varım koşarak yaptım ama şimdi agirlastim kocaman bi tek çizgi bugün 7.gün umudum gitti 5.gün transferiydi
hayirlisi olur umarim.

İnsallah cnm bunlar guzel ornekler varmi bole baska etrafinda bu gibi durumlar olan.
Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
Bu cok faydali bi dusunce. Bende bunu gercklestirebilirim cok yakin bi dostum var hatta. İcim isindi senin bu guzel niyetine :)

kızlar ben ilaçları bırakalı bugün 3. gün oldu ne zaman adet olurum acaba

Allah razı olsun canım. Bol bol dua ediyorum sabır çekiyorum. Ama keşke tamam diyip geçebilsem. Zaten aldığımız hormonlar iyice stres yapıyor duygusal yapıyor. Doğru söylüyosun takmamak lazım. Çok zor bir süreç zor tedavi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba, ikizlere hamilesiniz sanırım.Kese boylarında farklılık varmıydı ve kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?
Vardı Can'ım ilk gittiğimde biri çok ufaktı 2 katıydı diğerinin doktor kaybolabilir ikiz diye düşünmeyin demişti ama ben hiç kötü düşünmedim ki ilk ufak olanın kalp atışı duyuldu ben vajinal hiç baktırmadım 6+2de duyulmadı 7+0da duyuldu acele etme bosuna stres oluyor insan erken gidince

Can'ım bAzen degısebılıypr keşke aynı yerde verseydin
Umutcummmm seni bu topikte gördüğüme çok sevindim transfer gününü sayarsam 7.gün ve idrar testi negatif umudum tekrar gitti moralim bozuldu bu kezde olmuycak diye çok üzülüyorum
Can'ım hiç öyle düşünme yarın bir daha yap bırde transfer gününü sayma 8.gun falan daha rahat çıkar
Ederim tabii rabbim hayırlısını versin inşallah çok güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…