Bende de ciikmadi ama kanda çıkıyorKızlar idrarda negatif gören birde ben varım koşarak yaptım ama şimdi agirlastim kocaman bi tek çizgi bugün 7.gün umudum gitti 5.gün transferiydi
Canım karından rahimi itio ama alttan da bişeyler yapıo benim teyze hijyenik eldiven kullanıo Allah'tanNasıl yani masaji karnından mı yapıyor yoksa alttan mi? Bana da söylediler bi teyze böyle tedavi uyguluyormuş çocuğu olmayanlar için git dediler ben korktum alttan elini koyuyormuş hem de eldiven bile giymeden ayy cok korktum ben gidemedimmm
Canım ya birahat kız bir erkeksin maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde kist oluşuyordu doğru düzgün adeta olamıyorum 2 aydır adet olunca bal tarçın çörek otu ve ısırgan otu tohumu yiyorum 13 gün çok şükür 25 günde bir olmaya başladım sende dua et bize bende haziran 23 te 2. Tedaviye başlıyorum insallahMerhaba kizlarr..tedavileriniz hayirli olsun hepiniz pozitif sonucalr alirsiniz insallahhh ocak ayinda bu surecten gectim ve cok sukur o gunden berin miniklerim beninle beraber...insallahh sizin miniklerde size sımsıkı tutunur ve hic birakmazlarr....oncelikle cok erken idrar testi yapmayin yada negatif cikarsa uzulmeyecekseniz yapin cunku su surecte en ufak bir olumsuzluk bebeklerinizi etkiliyor.sabretmek zor ama cok erken idrar testi yapsanizda uzulmeyin.hele kan hic vermeyin sonra yukselecek mi yukselmeyecek mi stresi insani mahvediyor.. Benim 4.gun cok silik 5.gun biraz daha belirgin olarak çıktı idrar testinde giderek te koyulasti 10.gunde guzel haberi kanda tescilledik... Ama bir arkadasin 10.gun idrarda negatifken kanda 300 çıktı onunda ikiz... Yani bunlara cok takilmalyin transferden itibaren hamilesiniz cok iyi beslenin. Ve her daim ayakalrinizi uzatrak oturun...dualarin sizinle...
Değerin ne kadar arttığına bakacaksın sanırım.farklı laboratuvarlarda yapıldığında yanıltıcı sonuçlar olabileceğini okumuştum.Kizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi
Canım insallah değerin artar. Ama kimyasal gebelik gibi duruyor. Benim başıma 2 kez geldi. Dr ilaçları kestirip tahlil yaptırmıştı . Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar az önce sonucumu aldım 9. Gün 18.1 olan değerim 11. Gün yani bugün 19.8yarın dr u arıcam bakalım ne dicek bence olumsuzda bi umut işte ,....
%60lik bir yükselme var. Bu da uygunsuz değil. İnşallah sağlıkla değerin katlanır ve yavruların sana sıkı sıkı tutunmuşturKizlar benim 5 gun blastokist 1 tane embrio transferim olmuştu, transfer sonrasi 7. Gun kan testi yaptirdigimda sonuç 76.33 çıkmıştı 9. Gun yani dun tekrarladim kan testini ve sonuc 111.2 çıktı yani değer 2 ye katlanmiyor...
Bu benim 5. Tup bebek denemem di 3. Denememde ge belik elde edilmisti ancak degerlerim yine 2 ye katlanmiyordu ve 10. Haftada kalp atisi durdugundan kurtaj oldum ve gebelik sonlandırıldı. Bu da oyle olucak diye cok korkuyorum . yarin yine kan testini tekrarlicam. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım....
Canım lütfen bu konuda kendini duyarsizlastir. Ne yaşadığını bilmiyorum ama kendini meşgul edecek birşeyler bul. Arkadaşlarına takıl. Kitap oku. Film seyret. Kafanı dağıt. Bebeklerine zarar verme korkusunu bırak bir kenara. Onlarla konuş. Karnını okşa. Ayetel kürsi oku üfle. Ya Fettah ya selam de durmadan. Hamileliğini zehir etmelerine izin verme. Sen ortamdan uzak durmaya çalış. Tamam de geç. Kendi bildiğini oku. Kendini yavrularını koru. Allahım yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın bu günleri.İnşallah bebeğini bu sefer kucağına alırsın. Gerçekten burdaki herkesin yaşadığı süreç çok sıkıntılı ve allah sabır versin canım. Bende pozitif değeri aldım ama iki gündür aileyle kötü şeyler yaşıyorum problemler var ve huzursuzum yaşadığım stres bebeğimi etkiledimi dye iki katı stres yaşıyorum. İki gram huzuru bile çok görüyorlar.
farklılık oluyor ama çok değildir. Genelde aynı yerde baktırın diyorlar. Hele kimyasallarda, değerin önemli olduğu durumlarda 1 değer bile farkkettiriyor. Ama seninki zaten düzenli. Bence tekrar baksana bile gerek yok kese görenekadar. Bahçecinin röportajını okumuştum. İlk değer baktırır, hamilelik varsa(düşük değerde bile) usg kontrolüne çağırıyormus. Varsa var, yoksa yok. Beta hcg nin takip olayı stresli ve kişiye zarar veriyor demişti.Kizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi
Canım benim arkadaşımın rahmine bir şey koydu. 3-4 gün kaldı sanırım. Tıkanık tüpü açıldı. Hayret ettik valla. İnşallah sende de başarılı olurCanım karından rahimi itio ama alttan da bişeyler yapıo benim teyze hijyenik eldiven kullanıo Allah'tanvalla her zorluğu yaşadık bunu da deniyeyim dedim canım çünkü hamile kalmayıp kadına gidip hamile kalan kaç kişi duydum bi de bu arkadaşımın kayınvalidesinin akrabasıydı. BAna dr bile iltihabın var dememişti kadın öyle söyledi yağlarla bişeyler yaptı avuç içi kadar iltihap aktı benden çok şaşırdım. Herşey bi vesile bence sende denemelisiniz. Belki bizim vesilemiz de bu olur canım bugün son günüm inşallahhhhhhh karnıma bişeyler bağlayacakmış.
Amin canım hepimizin temennisi aynı şifa bulmak bebek sahibi olmak Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hepimizin inşallahfarklılık oluyor ama çok değildir. Genelde aynı yerde baktırın diyorlar. Hele kimyasallarda, değerin önemli olduğu durumlarda 1 değer bile farkkettiriyor. Ama seninki zaten düzenli. Bence tekrar baksana bile gerek yok kese görenekadar. Bahçecinin röportajını okumuştum. İlk değer baktırır, hamilelik varsa(düşük değerde bile) usg kontrolüne çağırıyormus. Varsa var, yoksa yok. Beta hcg nin takip olayı stresli ve kişiye zarar veriyor demişti.
Canım benim arkadaşımın rahmine bir şey koydu. 3-4 gün kaldı sanırım. Tıkanık tüpü açıldı. Hayret ettik valla. İnşallah sende de başarılı olur
Bende endometriyosiz var yumurtaliklarim yapisik ve biri 10 cm 3 cikolata kisti var. Gebelik baskiliyo diye tekrar deneyelim dedi drum. Olmazsa amelyat sart. Yumurtaligimi kismen alabilirler.Canım sıkma canını. Mevlam nelere kadir. İnşallah sürpriz olur. Ne ameliyatı olacaksın?
kan alinana kadar kendimi negatife alistirmaknistedim aslinda cok hissetmistim.3.gün embriyosu için erken test yapmışsın bir de idrar yani çıkması cok zor. 12.günü bekle ve kanda baktır böyle olanlar çok fazla inan moralini de bozma 12.günü kadar bekle
ayni hissiyatlardayim ortalama ayni donem sonuc alicaz. Hayirlisi olur insallah.Bende 8.günden beri yapıyorum idrar testi hiç çıkmadı.bugün 12.gün birazdan yine yapıcam.çıkmıyacağını biliyorum artık.yarın kan testi yapılacak.ama ben umudumu kaybettim tabi...
hayirlisi olur umarim.Kızlar idrarda negatif gören birde ben varım koşarak yaptım ama şimdi agirlastim kocaman bi tek çizgi bugün 7.gün umudum gitti 5.gün transferiydi
İnsallah cnm bunlar guzel ornekler varmi bole baska etrafinda bu gibi durumlar olan.Merhaba kizlarr..tedavileriniz hayirli olsun hepiniz pozitif sonucalr alirsiniz insallahhh ocak ayinda bu surecten gectim ve cok sukur o gunden berin miniklerim beninle beraber...insallahh sizin miniklerde size sımsıkı tutunur ve hic birakmazlarr....oncelikle cok erken idrar testi yapmayin yada negatif cikarsa uzulmeyecekseniz yapin cunku su surecte en ufak bir olumsuzluk bebeklerinizi etkiliyor.sabretmek zor ama cok erken idrar testi yapsanizda uzulmeyin.hele kan hic vermeyin sonra yukselecek mi yukselmeyecek mi stresi insani mahvediyor.. Benim 4.gun cok silik 5.gun biraz daha belirgin olarak çıktı idrar testinde giderek te koyulasti 10.gunde guzel haberi kanda tescilledik... Ama bir arkadasin 10.gun idrarda negatifken kanda 300 çıktı onunda ikiz... Yani bunlara cok takilmalyin transferden itibaren hamilesiniz cok iyi beslenin. Ve her daim ayakalrinizi uzatrak oturun...dualarin sizinle...
Bu cok faydali bi dusunce. Bende bunu gercklestirebilirim cok yakin bi dostum var hatta. İcim isindi senin bu guzel niyetine :)Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
Benim 3 gun sonra kanamam başlamıştı.kızlar ben ilaçları bırakalı bugün 3. gün oldu ne zaman adet olurum acaba
inşallah bende bugün olurumda yarın doktora giderim yaaBenim 3 gun sonra kanamam başlamıştı.
Allah razı olsun canım. Bol bol dua ediyorum sabır çekiyorum. Ama keşke tamam diyip geçebilsem. Zaten aldığımız hormonlar iyice stres yapıyor duygusal yapıyor. Doğru söylüyosun takmamak lazım. Çok zor bir süreç zor tedavi. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım insallah değerin artar. Ama kimyasal gebelik gibi duruyor. Benim başıma 2 kez geldi. Dr ilaçları kestirip tahlil yaptırmıştı . Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
%60lik bir yükselme var. Bu da uygunsuz değil. İnşallah sağlıkla değerin katlanır ve yavruların sana sıkı sıkı tutunmuştur
Canım lütfen bu konuda kendini duyarsizlastir. Ne yaşadığını bilmiyorum ama kendini meşgul edecek birşeyler bul. Arkadaşlarına takıl. Kitap oku. Film seyret. Kafanı dağıt. Bebeklerine zarar verme korkusunu bırak bir kenara. Onlarla konuş. Karnını okşa. Ayetel kürsi oku üfle. Ya Fettah ya selam de durmadan. Hamileliğini zehir etmelerine izin verme. Sen ortamdan uzak durmaya çalış. Tamam de geç. Kendi bildiğini oku. Kendini yavrularını koru. Allahım yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın bu günleri.
Vardı Can'ım ilk gittiğimde biri çok ufaktı 2 katıydı diğerinin doktor kaybolabilir ikiz diye düşünmeyin demişti ama ben hiç kötü düşünmedim ki ilk ufak olanın kalp atışı duyuldu ben vajinal hiç baktırmadım 6+2de duyulmadı 7+0da duyuldu acele etme bosuna stres oluyor insan erken gidinceMerhaba, ikizlere hamilesiniz sanırım.Kese boylarında farklılık varmıydı ve kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?
Can'ım bAzen degısebılıypr keşke aynı yerde verseydinKizlar bir sey sorcam size simdi kan verdim ben devlt hast acilinde sonuclar her yerde ayni mi cikar? Ben hep merkezimde vermistim kani farkli cikabilir m sonuc simdide aklima bu takildi
Can'ım hiç öyle düşünme yarın bir daha yap bırde transfer gününü sayma 8.gun falan daha rahat çıkarUmutcummmm seni bu topikte gördüğüme çok sevindim transfer gününü sayarsam 7.gün ve idrar testi negatif umudum tekrar gitti moralim bozuldu bu kezde olmuycak diye çok üzülüyorum
Ederim tabii rabbim hayırlısını versin inşallah çok güzel olacak herşeyCanım ya birahat kız bir erkeksin maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde kist oluşuyordu doğru düzgün adeta olamıyorum 2 aydır adet olunca bal tarçın çörek otu ve ısırgan otu tohumu yiyorum 13 gün çok şükür 25 günde bir olmaya başladım sende dua et bize bende haziran 23 te 2. Tedaviye başlıyorum insallah
Benim de yarın test günüm insallh hayırlı haberler alırız30 Mayis'ta insallah senlenicek desenize buralar.
Ben adamadım adak ama kayınvalidem adadı ikiz olursa iki tane dedi :)Arkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?
İnşallah yarın güzel haberler alırız canım yaa30 mayıs benimde test günüm.
Canım 9 günden beri idrar testlerim negatif.inşallah senden güzel haberler gelir..İnşallah yarın güzel haberler alırız canım yaa
Ben kimsesiz bir cocugu baştan aşagı giydircem dedim canımArkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?
Cok mantıklı bi adak cnm bravo seni tebrik ediyorumOmcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?