Maşaallah canım Rabbim sonuna ulaştırsın inşaallah.Canim cok sevindim senin adina. Canim esimin ailesi adak adamisti transfer gunu hem baska yerde mevlut okutmuslar hem bi kurban adamislar yurds ben transferden sonra ogrendim biliyon mu 8. Gunum suan idrar da ikinci cizgiyi yine silik gordum rabbim herkese nasip etsin
Belkide idrarda cikmiyo olabilir canım yaa bi kan testi yaptır genede insallh hamileyimdir umutluyumCanım 9 günden beri idrar testlerim negatif.inşallah senden güzel haberler gelir..
Ne kadar güzel bir temenni. İnşaallah canım, bebişlerin seninle kalır, sağlıcakla kucağına alırsın da buruk, hüzünlü bir kalbi daha sevindirirsin, inşaallah....Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
Insallah şifa olur sana canım ben korktuğum için yapamadım işte :)Canım karından rahimi itio ama alttan da bişeyler yapıo benim teyze hijyenik eldiven kullanıo Allah'tanvalla her zorluğu yaşadık bunu da deniyeyim dedim canım çünkü hamile kalmayıp kadına gidip hamile kalan kaç kişi duydum bi de bu arkadaşımın kayınvalidesinin akrabasıydı. BAna dr bile iltihabın var dememişti kadın öyle söyledi yağlarla bişeyler yaptı avuç içi kadar iltihap aktı benden çok şaşırdım. Herşey bi vesile bence sende denemelisiniz. Belki bizim vesilemiz de bu olur canım bugün son günüm inşallahhhhhhh karnıma bişeyler bağlayacakmış.
Benim de 45 gün sonra adet söktürücü kullandim öyle geldi zorlaaaaa o da :)kızlar ben ilaçları bırakalı bugün 3. gün oldu ne zaman adet olurum acaba
Hemen adetimle yeni tedaviye basladık iyiki de öyle yapmışım )inşallah bende bugün olurumda yarın doktora giderim yaa
Ayy inşallah :))Benim de yarın test günüm insallh hayırlı haberler alırız
Tesekkür ederim :)Cok mantıklı bi adak cnm bravo seni tebrik ediyorum
İnşallah )Ne kadar güzel bir temenni. İnşaallah canım, bebişlerin seninle kalır, sağlıcakla kucağına alırsın da buruk, hüzünlü bir kalbi daha sevindirirsin, inşaallah....
Günaydın kızlar ben yine yollarda. 3 gündür git gel mahfoldum takip ediyorum sizi çok yazamasam da. Düm gittiğim yaşlı teyze rahimde iltihapvar dedi ve cidden masajla akıttı ben şokbugün son inşallahhhhhhh düşen rahimi yine normale döndürcez inşallah. Bu tedaviler boyu ne tecrübeler edindim yaa hayretler içinde kalıyorum bazen
Bende elazığ a gidip geliyorum 3 gündür bunun için canım ama bulunduğun yerde de vardır belki soruşturmak lazımmerhba,ben de çok merak ettim daha önce hiç böyle bişey duymamıştım ,yakınlarda olsa bende denemek isterdim.
İnşallahhhhhhh canım ama sende yaptır şifanın nerden geleceği belli olmazInsallah şifa olur sana canım ben korktuğum için yapamadım işte :)
Sagol canım bılmıyorum kese ne kadar olmalı ama herkes Dr gıdınce keseyı hatta kalp atışlarını görüyor ben keseyı zar zor gördüğümden endıselendım. E kanama zaten ayrı bır konu. Ultrasonda boyle büyük bır kese gormeyı beklerken Mınıcık keseyı zor buldu Dr. Artık Allah hayırlısını versın kanama sen de yasadın demek. Allah kısmet edecekse her turlu oluyor zaten ama hayırlısı olan olsun demekten başka bırsey gelmıyor elımızden. Sagol güzel dıleklerın ıcın canım. Sen de sağlıkla kucağına alırsın umarım. Sevgıler...Bitanem canını sıkma. Kese hususunda ben de emin değilim. Ne kadar olmalı acaba? Ama hamileliğimde 8 ay ben de kanama sorunu yaşadım. Merak etme, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. Hayırlı evlat eyler inşaallah. Bu günleri ve tedirginliğini de gülümseyerek hatırlarsın...
Bende elazığ a gidip geliyorum 3 gündür bunun için canım ama bulunduğun yerde de vardır belki soruşturmak lazım
ayy inşallah benimde bu tedavide olur eşimle karar verdik bu defa kimseye söylemicez yaptırıyoz die geçen defa yemin ederim psikolojim bozuldu yan dönüyom yok yavaş dön ayağa kalkıyom yok yat sen bilmem ne deli oldum yaaHemen adetimle yeni tedaviye basladık iyiki de öyle yapmışım )
Ben de ıcımden neler adadım. Yavaş yavaş da başladım yerıne getırmeye. Umarım sonuna kadar devam eder de ben fazlasıyla yaparım ıcımden gecırdıklerımıOmcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
canım bende ilk gabeliğimde 6 aylıkken bebek tersti ve doğum pozisyonuna geçmişti sonra eşimin bi akrabasına gittik göbeğime kasıklarıma bişey yaptı rahimi kaldırdı ertesi günü doktora gittiğimde bebek normale dönmüş tü inanıyorum bende öyle şeylere yani canım inşallah sende şifasını görürsünİnşallahhhhhhh canım ama sende yaptır şifanın nerden geleceği belli olmaz
ayy inşallah benimde bu tedavide olur eşimle karar verdik bu defa kimseye söylemicez yaptırıyoz die geçen defa yemin ederim psikolojim bozuldu yan dönüyom yok yavaş dön ayağa kalkıyom yok yat sen bilmem ne deli oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?