2016 mayıs tüp bebek

Maşaallah canım Rabbim sonuna ulaştırsın inşaallah.

Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
Ne kadar güzel bir temenni. İnşaallah canım, bebişlerin seninle kalır, sağlıcakla kucağına alırsın da buruk, hüzünlü bir kalbi daha sevindirirsin, inşaallah....

Insallah şifa olur sana canım ben korktuğum için yapamadım işte :)

merhba,ben de çok merak ettim daha önce hiç böyle bişey duymamıştım ,yakınlarda olsa bende denemek isterdim.

merhba,ben de çok merak ettim daha önce hiç böyle bişey duymamıştım ,yakınlarda olsa bende denemek isterdim.
Bende elazığ a gidip geliyorum 3 gündür bunun için canım ama bulunduğun yerde de vardır belki soruşturmak lazım

Sagol canım bılmıyorum kese ne kadar olmalı ama herkes Dr gıdınce keseyı hatta kalp atışlarını görüyor ben keseyı zar zor gördüğümden endıselendım. E kanama zaten ayrı bır konu. Ultrasonda boyle büyük bır kese gormeyı beklerken Mınıcık keseyı zor buldu Dr. Artık Allah hayırlısını versın kanama sen de yasadın demek. Allah kısmet edecekse her turlu oluyor zaten ama hayırlısı olan olsun demekten başka bırsey gelmıyor elımızden. Sagol güzel dıleklerın ıcın canım. Sen de sağlıkla kucağına alırsın umarım. Sevgıler...

Bende elazığ a gidip geliyorum 3 gündür bunun için canım ama bulunduğun yerde de vardır belki soruşturmak lazım

İnşallah canım Allah çabalarını karşılıksız bırakmaz, Elazığ bayağı uzakmış..ben İzmirdeyim ..Ben de sadece bir ebenin ismini duymuştum İzmirde , o tahlil falan istiyordu ben devam etmedim sonrasında evde banyoda sıcak su buharının üstüne oturdup rahimin içinde ne varsa sökülüyormuş..ama ben devam etmedim , o zamanlar stesliydim çok konsantre olamadım..

Hemen adetimle yeni tedaviye basladık iyiki de öyle yapmışım )
ayy inşallah benimde bu tedavide olur eşimle karar verdik bu defa kimseye söylemicez yaptırıyoz die geçen defa yemin ederim psikolojim bozuldu yan dönüyom yok yavaş dön ayağa kalkıyom yok yat sen bilmem ne deli oldum yaa

Omcelikle gözun aydın canım.olumsuz sonuçlar alıp tekrar tup bebek yapmak isteyen maddi durumu pek iyi olmayan birine yardım etmeyi adadım ben bir miktar, kalp atısını da duyarsam yerine getirmek istiyorum.
Ben de ıcımden neler adadım. Yavaş yavaş da başladım yerıne getırmeye. Umarım sonuna kadar devam eder de ben fazlasıyla yaparım ıcımden gecırdıklerımı

İnşallahhhhhhh canım ama sende yaptır şifanın nerden geleceği belli olmaz
canım bende ilk gabeliğimde 6 aylıkken bebek tersti ve doğum pozisyonuna geçmişti sonra eşimin bi akrabasına gittik göbeğime kasıklarıma bişey yaptı rahimi kaldırdı ertesi günü doktora gittiğimde bebek normale dönmüş tü inanıyorum bende öyle şeylere yani canım inşallah sende şifasını görürsün

Biz de soylemedik hem çok da takılmamak lazım.Transfer gunu 1.5 saat kadar oda da dinlendim sonra dısarda yemek yedik ve eve geldim o gece pek birsey yapmadım ertesi gün işe gittim agır bir işim yok sonuçta ve normal hayatıma devam ettim.Birtek normalde işe otobusle gider gelirdim daha cok araba kullandım yada taksiye bindim.

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavısıne baslayacagım.ancak 3 mayısta adet oldum 24 gunde adet olan ben hala hasta olmadım gercı karnımda bı gurultular var ama anlayamadım.hıc bır belırtıde yok.sadece hafif bı sancı var.3 yıldır beklıyorum ılk kez böyle bısey yasıyorum.herkese sordum karsılastırıyorumhamılelık belırtısıde yok bende.stres yaptım bu gecıkme yaparmı kı acaba

Monkey Canım 1 kilo süt , 1 kilo su ,1 çay kaşığı karbonat ve bi demet maydanoz yıkanmış olacak kaynatıp bi kaba alıp buharına oturmam lazımmış. Ben bunu çok kişide duymuştum dene sende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…