Şuan bulursan yine de yaptır canım. Şifa bu belli mi olur? Bende sağdan soldan böyle yaptıranları görünce , duyunca olur mu olur dedim eşimi de zor ikna ettim ama olsun ☺İnşallah canım Allah çabalarını karşılıksız bırakmaz, Elazığ bayağı uzakmış..ben İzmirdeyim ..Ben de sadece bir ebenin ismini duymuştum İzmirde , o tahlil falan istiyordu ben devam etmedim sonrasında evde banyoda sıcak su buharının üstüne oturdup rahimin içinde ne varsa sökülüyormuş..ama ben devam etmedim , o zamanlar stesliydim çok konsantre olamadım..
Can'ım ıhtımal var ıse bır test yap ıstersen. Belırtılere hıc bakma ben 6 haftalık oldum göğüslerde hassasıyet harıcınde hıcbırsey yok. Bırazcık da alt karın agrısı baskısı var dıyebılırım. Ama test günüme dogru adetım başlayacak sanıyordum yanı anlaşılan bırsey olmuyor. O yüzden bır test yap bence hayırlısı hakkında.merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavısıne baslayacagım.ancak 3 mayısta adet oldum 24 gunde adet olan ben hala hasta olmadım gercı karnımda bı gurultular var ama anlayamadım.hıc bır belırtıde yok.sadece hafif bı sancı var.3 yıldır beklıyorum ılk kez böyle bısey yasıyorum.herkese sordum karsılastırıyorumhamılelık belırtısıde yok bende.stres yaptım bu gecıkme yaparmı kı acaba
Gözün aydın canım ne güzel sonuçlanmis opu.Arkadaşlar, bir de aklıma ne geldi? Hiç bebek olursa diye adak adadınız mı? Kurban vb. Merak ettiğim için soruyorum?
İnşaallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın.Gözün aydın canım ne güzel sonuçlanmis opu.
Eşim adadı canım kurban doğunca
Rabbim inşaallah hayırlısıyla bebişlerinin tutunmasını nasip eder canım. Saat kaçta?Arkadaşlar yarın hayırlısıyla transferim olacak 5 embriyo vardı ikisini koyacak diğerlerini donduracak sanırım
Insallah canım 12.30 da olacak :)Rabbim inşaallah hayırlısıyla bebişlerinin tutunmasını nasip eder canım. Saat kaçta?
Aaaa çok iyi, tam öğle arası. Bir şeyler okuyabilirim. Fertih suresi ve bir de salavatlardan oluşan Delail'in-nur adında bir dua var. İnşaallah güzel geçer canım...Insallah canım 12.30 da olacak :)
Allah razı olsun canım çok sağol çok iyisin :)Aaaa çok iyi, tam öğle arası. Bir şeyler okuyabilirim. Fertih suresi ve bir de salavatlardan oluşan Delail'in-nur adında bir dua var. İnşaallah güzel geçer canım...
Eveeeet gördüm çok şükür bir tane kese şimdilik ama sürpriz yapıp iki olabilir dedi Allahım sağlıkla versin cümlemize sen nasılsın canım ne Zaman gidiyorsun dr a nasipse@ankanas canim keseyi gormeye gidecektin bugun noldu
Yarin konusacagim canm doktorumla ne zaman gel derse bir haftaya insallah gorurum bende allahtan bir mani cikmazsaEveeeet gördüm çok şükür bir tane kese şimdilik ama sürpriz yapıp iki olabilir dedi Allahım sağlıkla versin cümlemize sen nasılsın canım ne Zaman gidiyorsun dr a nasipse
Vagina yada makatta baskı hisseden var mı acaba...
İnşallah canım inşallah ben gördüm hala inanamıyorum inşallah mucizelerimiz bize daha sıkı tutunurYarin konusacagim canm doktorumla ne zaman gel derse bir haftaya insallah gorurum bende allahtan bir mani cikmazsa
Canım ben bugün keseyi gördüm ama sivilcelerin biri sönüyor biri çıkıyor hiç takılmayın bu belirti olayınaBende de var bu his ayrıca iki gündür sivilcelendim regl sivilcesi gibi
Tutmucak diye sakin dusunme cqnim her zaman guzel dusun bu iste en onemli sey moral icini ferah tut insallah guzel haberler alcaksinKızlar bana da dua edin haziranın 2.haftası transferim olacak 5.gün embriyosu.tutmayacak diye çok korkuyorum
Bende testten once cok sivilcelenmietim sonra gecti canm takilma bunlara herkesin belirtisi agri benim goguslerim bil agrimiyo hala bel agrisi disinda farkli hic birsey hissetmiyorumBende de var bu his ayrıca iki gündür sivilcelendim regl sivilcesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?