Ayy insallahh canimm yaa :) en cok tek mi coft mi onu merak ediyorum degerime gore tek gbi ama belli de olmuyor anladigim kadaryla bu islerİnşallah canım inşallah ben gördüm hala inanamıyorum inşallah mucizelerimiz bize daha sıkı tutunur
Aynen canım bhcg bu konuda referans değil hiç belli olmaz hayırlısı olsun sağlıklı olsun da inşallah ama bu meraklar güzel elhamdülillah bu günümüze :)Ayy insallahh canimm yaa :) en cok tek mi coft mi onu merak ediyorum degerime gore tek gbi ama belli de olmuyor anladigim kadaryla bu isler
Canım ben bugün keseyi gördüm ama sivilcelerin biri sönüyor biri çıkıyor hiç takılmayın bu belirti olayına
Bende testten once cok sivilcelenmietim sonra gecti canm takilma bunlara herkesin belirtisi agri benim goguslerim bil agrimiyo hala bel agrisi disinda farkli hic birsey hissetmiyorum
Oyle oluyot canm her bunye farkli belirti fln aramami lazim.. Benm ara ara kasikaltima agri giriyodu o da adet mi olcan bebek mi var ayirt edemiyon 6 7 . Gunden sonra oldu o daBaşka belirti de yok hani ne ağrı ne sızı zıpzıp heryere koşturuyorum yine
Aynen bende de göğüslerim ağrıyordu geçti karnım şişti o da indi n'oluyo yaa dedim birden :)
Canım kaçıncı gündü bugün bende çarşamba gidicem inşallahEveeeet gördüm çok şükür bir tane kese şimdilik ama sürpriz yapıp iki olabilir dedi Allahım sağlıkla versin cümlemize sen nasılsın canım ne Zaman gidiyorsun dr a nasipse
Korkma allahın izni ile tutar inşallahKızlar bana da dua edin haziranın 2.haftası transferim olacak 5.gün embriyosu.tutmayacak diye çok korkuyorum
Genelde herkesin 5.gün embriyosu olup 4aa olanlar tutmuş o yüzden biraz tedirginimKorkma allahın izni ile tutar inşallah
Benim de 5.gun çok sukur tuttu kafana takma bebeğin le konuş sana sıkı sıkı tutunsunGenelde herkesin 5.gün embriyosu olup 4aa olanlar tutmuş o yüzden biraz tedirginim
Canım bugunki kaç çıktı sonucunOyle oluyot canm her bunye farkli belirti fln aramami lazim.. Benm ara ara kasikaltima agri giriyodu o da adet mi olcan bebek mi var ayirt edemiyon 6 7 . Gunden sonra oldu o da
Haydi hayırlısı. Yumuşların göz açıp kapayana kadar büyüsün, güzelce döllensin sonra da sımsıkı tutunsun inşaallah...Kizlaarrr!!! nasilsiniz umarim herkes iyidir.
listenin son hali 374. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
Test yapanlar sonucu alanlar bana ozelden yazsinlar mutlaka.
Ben de dun 3 lu ignelere basladim. carsamba gunu ilk kontrol var hadi buyuyun yumuslarim
1227 cikti canm cok sukurCanım bugunki kaç çıktı sonucun
Çok iyi çok şükür. Benimde 3891227 cikti canm cok sukur
cok enteresan. Yine acele etmissin belli olmiycaktir belkide tutundu ama yukselemeden dususe gecti bnm ilk denemem ole olmustuKızlar ben 6. Günümde test yaptırmıştım negatif dediler. Bugün tekrar yaptırdık 8. Gün bugün 3,48 çıktı. Düşüş yok ama ilk testte değer vermedi yaptırdığım yer.yükseliş olur mu ki ya canım sıkıldı herkesin 8. Gün değerleri pozitif çünkü. Bu durumda olan var mı?
kacinci gunundu cnm. Bnm kizimda regliden 5 gun gecince 400 kusur cikmisti. Gecmi yukselecek acaba diye dusunup umitleniyorum.Çok iyi çok şükür. Benimde 389
Sorma canım heyecandan kalbim duracak. 7 yumurta toplandı. Bu sabah hastaneden aradılar, saat 9 gibi. Bayan diyor ki: "Biraz erken aradım kusura bakmayın." Bilse ki telefon elimde, yüreğim ağzımda bekliyorum dünden beri...Kizlaarrr!!! nasilsiniz umarim herkes iyidir.
listenin son hali 376. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
mrpt canim az kalmis transferisse hadi hayirlisi :) yumurta toplaman yapildi di mi? ne durumdasin :) ay cok heyecanli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?