- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Ahhh canim hepimizde ayni korkular :)) olumlu dusun ki olumlu olsun.Insallah tutar )Kızlar bana da dua edin haziranın 2.haftası transferim olacak 5.gün embriyosu.tutmayacak diye çok korkuyorum
Edacik erken daha sabret bi 12.gune.Kızlar ben 6. Günümde test yaptırmıştım negatif dediler. Bugün tekrar yaptırdık 8. Gün bugün 3,48 çıktı. Düşüş yok ama ilk testte değer vermedi yaptırdığım yer.yükseliş olur mu ki ya canım sıkıldı herkesin 8. Gün değerleri pozitif çünkü. Bu durumda olan var mı?
Benim 14. Gün oldu bugün :)kacinci gunundu cnm. Bnm kizimda regliden 5 gun gecince 400 kusur cikmisti. Gecmi yukselecek acaba diye dusunup umitleniyorum.
Kesinlikle haklısın beklicem zaten kendimi üzdüm gereksizEdacik erken daha sabret bi 12.gune.
Hulusi hicayla gorustun mu canim peki pazar dye ben msj atmadim yarin soyleyim diyeBenim 14. Gün oldu bugün :)
2 ser olarak eri sayarsak muhtemelen 8 gun gibi seninde degerin dusuktu :) allahim yaptigim hesaplara bak kendime moral vericem diye :))))Benim 14. Gün oldu bugün :)
Kizlaarrr!!! nasilsiniz umarim herkes iyidir.
listenin son hali 376. sayfada! her listeyi yeniledigimde sayfa sayisini da yazicam. durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
mrpt canim az kalmis transferisse hadi hayirlisi :) yumurta toplaman yapildi di mi? ne durumdasin :) ay cok heyecanli :)
Bence bekleyelim. Verme yarın kan. Günümüzü bekleyelim. Boşuna üzmeyelim kendimizi.cok enteresan. Yine acele etmissin belli olmiycaktir belkide tutundu ama yukselemeden dususe gecti bnm ilk denemem ole olmustu( cok moralim bozuk bnm de herkesin idararda bile cikiyo ne guzel. Kan vermeye korkar oldum yarin 9. Gunum
Transferin 19. günüydü bugün canım inşallah seninki de gösterir kendini benim 3. gün embriyosu idiCanım kaçıncı gündü bugün bende çarşamba gidicem inşallah
Benim 3. gün embriyosuydu canım çok şükür pozitif olacaksa olur zaten sen bunu düşünme olacak inşallah diye düşün tevekkül etGenelde herkesin 5.gün embriyosu olup 4aa olanlar tutmuş o yüzden biraz tedirginim
Insallah.Kesinlikle haklısın beklicem zaten kendimi üzdüm gereksizinşallah yükselir
Canım doktorunun bilgisi var mı evdemisin hastaneye yattın mı çünkü çok önemli sakın evde geçer diye bekleme ben geçirmiş biri olarak sana bunu tavsiye edebilirimİyi akşamlar arkadaşlar allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes pozitif sonuç alır ben ohss oldum sonucum pozitif ama inanın agrıdan sevincimi yaşayamıyorum
Bekliycem cnm. İnsallah burda birlikte guzel haberlerimizi paylasiriz.Bence bekleyelim. Verme yarın kan. Günümüzü bekleyelim. Boşuna üzmeyelim kendimizi.
Serum takıyorlar hastanede eve gönderiyorlar sonra hafif miş diye ama ben ölüyorum agrıdan sen Nasıl atlattın bebişlerime zararı olacak diye de cok korkuyorumCanım doktorunun bilgisi var mı evdemisin hastaneye yattın mı çünkü çok önemli sakın evde geçer diye bekleme ben geçirmiş biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim
ay canim hadi gozun aydin :) ay cok sagol canim benim ya valla insan baslayinca zaman hizli akiyomus gibi geliyor ya. bakalim bugun 2. igneleri yapicam :) ay hadi once hemen carsamba olsun sonra da persembe :))Sorma canım heyecandan kalbim duracak. 7 yumurta toplandı. Bu sabah hastaneden aradılar, saat 9 gibi. Bayan diyor ki: "Biraz erken aradım kusura bakmayın." Bilse ki telefon elimde, yüreğim ağzımda bekliyorum dünden beri...
Elhamdülillah hepsi kaliteli bir şekilde döllenmiş Eda.Ve şimdi inşaallah perşembe günü transfer olacak. Hayırlısı.
İnşaallah senin de hemencecik bu aşamaya gelir tedavin, inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?