2016 mayıs tüp bebek

Edacik erken daha sabret bi 12.gune.

edacik82 benim transfer yarın canım

İyi akşamlar arkadaşlar allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes pozitif sonuç alır ben ohss oldum sonucum pozitif ama inanın agrıdan sevincimi yaşayamıyorum

cok enteresan. Yine acele etmissin belli olmiycaktir belkide tutundu ama yukselemeden dususe gecti bnm ilk denemem ole olmustu ( cok moralim bozuk bnm de herkesin idararda bile cikiyo ne guzel. Kan vermeye korkar oldum yarin 9. Gunum
Bence bekleyelim. Verme yarın kan. Günümüzü bekleyelim. Boşuna üzmeyelim kendimizi.

İyi akşamlar arkadaşlar allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes pozitif sonuç alır ben ohss oldum sonucum pozitif ama inanın agrıdan sevincimi yaşayamıyorum
Canım doktorunun bilgisi var mı evdemisin hastaneye yattın mı çünkü çok önemli sakın evde geçer diye bekleme ben geçirmiş biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim

Allah kimseyi cocuk yok mu soruları ile sınamasın..hayir yok dersiniz ama belli olmaz belki hemen olmaz baslayın siz diyenler...olmayadabilir yani olmazsa da kopegim var dedim en son sussun diye...Allah buyuk biz insanlar kucukk..Keske herkes hassas olabilse ama bilemeyiz belki bu durumda olmasak biz de bu sekilde davranirdık ufff neysee ilk ignemi oldum kızlar haydi insallah sonum pozitif olur :)))

Canım doktorunun bilgisi var mı evdemisin hastaneye yattın mı çünkü çok önemli sakın evde geçer diye bekleme ben geçirmiş biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim
Serum takıyorlar hastanede eve gönderiyorlar sonra hafif miş diye ama ben ölüyorum agrıdan sen Nasıl atlattın bebişlerime zararı olacak diye de cok korkuyorum

Kizlar size birsey sorucam bu ay dogum kontrol hapi kullandim adet oldum bugun 6.günüm normalde 4 gun de kanamam biterdi 5.günde az bi leke olur biterdi simdi hala devam ediyo ped kullaniyorum hala hapla alakali mi acaba iki kez de gonal fyi vurdum

ay canim hadi gozun aydin :) ay cok sagol canim benim ya valla insan baslayinca zaman hizli akiyomus gibi geliyor ya. bakalim bugun 2. igneleri yapicam :) ay hadi once hemen carsamba olsun sonra da persembe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…