2016 mayıs tüp bebek

Serum takıyorlar hastanede eve gönderiyorlar sonra hafif miş diye ama ben ölüyorum agrıdan sen Nasıl atlattın bebişlerime zararı olacak diye de cok korkuyorum
Canım benim transferden önce doktorum anlamıştı olacağımı o yüzden transfer olmadım, aralık gibi opu dam sonra olmuştum, benim de ilk başta hafif dedi doktorum sonra hastaneye yattım 10 gün kaldım bence imkanınız varsa hastanede kal, daha çabuk atlatırsın allah yardımcın olsun

Teşekk

Aaamiiinn inşallah.Ben hayatım boyunca kimseye niye evlenmiyorsun niye çocuk yapmıyorsun diye sormadım.Bunlar insanın elinde olan şeyler değil.Ben bunu soranlarin iyi niyetle sorduklarını da düşünmüyorum.En çok bunun için dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allah.Bu yara kanirtan insanlara fırsat vermesin.

Canım malesef kimse yaşamadan anlamıyor. Allah kimseye de yaşatmasın. Ama insanların ağzı torba değil malesef büzemiyoruz. En yakınımızdakiler bile anlamıyor zaten bizi burda birleştiren de bu bağ. Eee bunu da Bizden başkası anlamaz

Canım ilaçlardan kaynaklanıyor yine de dr unla görüş sen. Bende yasmin kullandım perşembe bitti lucrin iğne başladım. 23 ünde adet oldum hastane de dahil kimse bişey anlamadı leke ve adet arası bişeydi ve malesef hala leke devam edio ama normıl yani sıkıntı yok geçer

Normal adet oldum ama iste normalden uzun suruyor ve degisik afedersiniz siyaha döndü boyle yarinda devam ederse sorayim doktora

Normal adet oldum ama iste normalden uzun suruyor ve degisik afedersiniz siyaha döndü boyle yarinda devam ederse sorayim doktora
canim o cok normal. gene doktoruna danis tabiki. Sen dogum kontrol hapiyla birlikte herhangi baska bir ilac aldin mi? Ben dogum kontrol hapi ve yumurtayi baskilamasi icin suprefact igneleri kullandim. O zaman kanamam oldu ama yumurta atilmadi sadece rahim kendini inceltiyor ordan dokular geldi. o yuzden sakin bunaltma kendini gene doktora sorarsin yarin ama normal birsey

Amin canım insallah cunku gercekten bazı insanlar icin bir fırsat haline geliyor bu..Veren de Allah vermeyen de bir farkına varsalar..

Yok canim sadece dogum kontrol hapi kullandim yrna durur artik ins

Hadi insallah, stresssss yokkk :)))

Evet 17 çıkmıştı 8. Gün burda kızların başının etini yedim :)
. Ozaman idrardada cikmamasi normal o degerle bak yeniden umutlandirdin beni icim bi tuhaf oldu. İnanin kacinci olursa olsun bu yolda verilen emekler mukafatsiz kalmasin.... Rabbim tum isteyip bekleyenlerin yuzune gulsun insallah allahim duy sesimizi....

İdrar testimi yaptın sadece

Evet canim ikinci icin tup bebek yaptıracam ilki normal oldu
. İlkim normal oldu ikinci icin tup denedim iki kere olmadi sonra normal yolla hamile oldugumu ogrendim mucize bi sekilde simdi 3. Deniyorum ki bnm tedavim icin. 5. De olsa heycan yapardim sanirim. Ama hep duam hic olmayanlara rabbim nasip etsin insallah bizide mukafatlandirsin. Simdi neisin var burda diyende olabilir ama cok farkli durumladan gecio insanoglu iste

İdrar testimi yaptın sadece
evet sadece idrarda yaptim kacgundur su 6 gun once belli eden testlerden bide

Sen 3.cocuk icinmi yaptiriyosun cnm yani
İlk cocugu ne kdr istediysem 2.yide o kdr istiyorum cnm ama hic evladı olmayana daha zordur tabiki mesela bizim.negatif de olsa tesellimiz var cok şükür bin şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallah

. Evet cnm seni cok iyi anliyorum. verirsede vermessede rabbim elhamdulillah.. Bu yolda emek veren kimsenin kucagi bos kalmasin. Benim eger olursa bana sifa olacak sagligim icin deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…