Hayirdir cnm sıkıntın nedir ozel degilse. Evet cnm seni cok iyi anliyorum. verirsede vermessede rabbim elhamdulillah.. Bu yolda emek veren kimsenin kucagi bos kalmasin. Benim eger olursa bana sifa olacak sagligim icin deniyorum.
Cikolata kistlerim var ve rahimde yapisikliklar . Bebek olmazsa amelyat olucam ve 30 yasimda menopoza girebilirim buyuzden.Hayirdir cnm sıkıntın nedir ozel degilse
Himm anladım canim insallah bebisin annesinin sağlığı icin hemencecik gelirAllah biliyo ya hic amelyat olmak ostemiyorum hic
Cok gecmis olsunCikolata kistlerim var ve rahimde yapisikliklar . Bebek olmazsa amelyat olucam ve 30 yasimda menopoza girebilirim buyuzden.
Süreç cidden stresli bol beklemeli..Yapmam bidaha dedim agzim dilim baglandi. Bu yolda buldum kendimi. Skldimda beklemekten belirsizlik bebek mi amelyatmi o mu bumu tuttu mu tutmadimi.
Benim 9.gün idrarda çıktı. Ama silikti. Moralini bozma. İlkim normal oldu ikinci icin tup denedim iki kere olmadi sonra normal yolla hamile oldugumu ogrendim mucize bi sekilde simdi 3. Deniyorum ki bnm tedavim icin. 5. De olsa heycan yapardim sanirim. Ama hep duam hic olmayanlara rabbim nasip etsin insallah bizide mukafatlandirsin. Simdi neisin var burda diyende olabilir ama cok farkli durumladan gecio insanoglu iste
evet sadece idrarda yaptim kacgundursu 6 gun once belli eden testlerden bide
Canım benim adet olduğumu bile hemşireler dahi anlamadı leke gibi adet oldum ped bile kullanmadım o derece. Önemli olan kan değerlerin ve rahimin durumu ben kontrole 3 gün gidemedim adet olduğumu anlamadıkları için bekle yoğunlaşacak dediler gittiğimde 5.gündü ve sona gelmiştim. Ama başladı tedavim. Stres yapma yoksa tedavin çok kötü geçer. Stres çok olumsuz etkiliyorkızlar gunaydin. benim bugün adetimin 3 günü ve doktora gidip iynelere basliycaktik. normal de adetim çok yoğun ve uzun sürer. bu ay hem cook az geldi hemde akşamdan beri bitti biticek. stres oldum basima ağrılar girdi. benim tedavi bu ay başlamaz mi sizce? benim gibi yaşayan var mi?; benim ilk defa basima böyle bisey geldi. hazırlamıştım kendimi. başlamadan bu ayın biticekmi dersiniz?
Hayirli haberlerle gel insallah canm bekliyoruzz meraklaaKizlar gunaydn ben yine dustum hastane yoluna insallah artmistir degerim bebislerm benimledr sabah dayanamadm yine idrar testi yaptm pozitiff cikti yine ins artmistr degerim. Dua edin nolurr
stres stres herşeyin başı. oyuzden böyle oldu zaten. bi an öyle korktum ki baslamayacak tedavin diye. ins doktorda olumlu görür başka sorun çıkmadan başlarım bugün. sağol canim. için rahatladı birazCanım benim adet olduğumu bile hemşireler dahi anlamadı leke gibi adet oldum ped bile kullanmadım o derece. Önemli olan kan değerlerin ve rahimin durumu ben kontrole 3 gün gidemedim adet olduğumu anlamadıkları için bekle yoğunlaşacak dediler gittiğimde 5.gündü ve sona gelmiştim. Ama başladı tedavim. Stres yapma yoksa tedavin çok kötü geçer. Stres çok olumsuz etkiliyor
Benim Mayıs başında e2 düşük çıkınca doğum kontrol hapıyla başladık bu aya kısmet oldu. Nolur olsun hayırlısı olsun canım. Ben geçen ay başlasaydım rahmimim aşağıya kaydığını bilmeyecek tim mesela 3 gün rahmimi yerine yerleştirmeye uğraştı yaşlı bi teyze. Ve bana rahmin aşağıda 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz dı dedi yani eğer geçen ay tedavim başlasa sonucu belki de iyi olmayacaktı. Bu kez bakacaz belki de benim şifam da buydu. Her şerde bi hayır vardır. Onun için içini ferah tut. Ne zaman hayırlıysa ve o zaman olsun. Rabbim tez zamanda nasip etsin canım.stres stres herşeyin başı. oyuzden böyle oldu zaten. bi an öyle korktum ki baslamayacak tedavin diye. ins doktorda olumlu görür başka sorun çıkmadan başlarım bugün. sağol canim. için rahatladı biraz
Tedavi. Hayirlii olsunn canmm insallahh az kaldii igneleri kullanirken zaman su gibi akip geciyor:)) insanlarin soylediklerinede takilma canm hatta gorusme o insanlarla hepimiz benzer seyleri yasiyoruz zaman zaman kendimizden taviz vermeyelim bence gorusmeyelim boyle insanlarla daha iyi.. ben hep suna inandim rabbimin hikmeti sonsuz. Bizi evlatsizlikla imtihan eden rabbim kimisinide evladiyla imtihan ediyor. O yuzd n hep hayirlisini istemek lazim allahtan..Günaydın kızlarrrr mutlu ve bol pozitifli bir hafta olsun insallah :)))
Süpersin aynen devamHerkese günaydın
Benim transferimden bu yana tam 1 hafta geçti bu cuma yani 3 haziran kan testi günüm bekliyorum bekliyorum bekliyorum hiç test yapmadan o günü bekleyeceğim benim için geri sayım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?