2016 mayıs tüp bebek

kızlar herkese iyi hafta geçirmesi dileği ile rabbim kucaklarımızı boş koymasın ellerimizi boş çevirmesin bende yarın gideceğim bakalım inş bişey çıkmaz kimseye söylemedim dua edin bana .İYİ haberleriniz okudukça çok seviniyorum .

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam , vaginadan Progestan fiti yapanlar , koyu sarı kahve arası ufak akıntılar normalmi . Progestanı ittirirken hafiften dokunulan dokulardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ki..endişelenmemek elimde değil.

Bir doktoruna sor canim bende olmuyor o sekilde sadece akomti yapiyor yogun sekilde

Cnm ben Dr umla görüştüm. 3,48 i negatif kabul edemezsin iki gün sonra bir daha baktır Dedi :)
Yine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmaya sonucu gormek istemiyorum sanirim yaptirmiycam gitmeden once yine idrar yaparim. 3. Tup bebe bu

Benim dr bazi kisilerde yapiyor demisti.

Yine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmaya sonucu gormek istemiyorum sanirim yaptirmiycam gitmeden once yine idrar yaparim. 3. Tup bebe bu
Canım her sonuca hazır olmalıyız malesef. İnşallahhhhhhh pozitif sonucu alırsın ve sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın. Ben 4e başladım 3 negatif. Umudunu kaybetme ama kendini de bu kadar koyverme. Erken erken test yapma gününü bekle kaderine ne varsa o olacak sonuçta . İnşallahhhhhhh herşey gönlüne göre olur.

Arkadaslar enim agrilarim hala var bi ates basiyo bi usuyorum uyku uyuyamadim sabah bel kasık gogus agrisi olumlu sonuc yada olumsuz sonuclar alan var mi bu sekilde sknti yasayip?

Hepimiz biliyoruz bu bklemeleri, inan sen yaziyorsun benim icim aciyor.İnsallah gununde pozitif olur kan sonucun dualarım seninle.

Saol canim insallah iyi olur yolundan gelirim ben de :) bugun şube mudurumle konuscam bakalm ne diycek detay vermiycem :) bu hafta da islerimi yoluna koyucam insallah :) adım adım annelikkk :)))

Guzel dileklerin isin tesekkurler cnm. İnsallah hayirlisi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…