- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
Zuzu insallah katlanmistir canim.Kizlar gunaydn ben yine dustum hastane yoluna insallah artmistir degerim bebislerm benimledr sabah dayanamadm yine idrar testi yaptm pozitiff cikti yine ins artmistr degerim. Dua edin nolurr
Cnm ben Dr umla görüştüm. 3,48 i negatif kabul edemezsin iki gün sonra bir daha baktır Dedi :)Bekliycem cnm. İnsallah burda birlikte guzel haberlerimizi paylasiriz.
Hadi. İnşallah güzel haberleri bekliyoruz cnmGunaydinnnnn.Test sonuclarini bekliyoruzzzzzzz.
Bir doktoruna sor canim bende olmuyor o sekilde sadece akomti yapiyor yogun sekildeKızlar bişey sorucam , vaginadan Progestan fiti yapanlar , koyu sarı kahve arası ufak akıntılar normalmi . Progestanı ittirirken hafiften dokunulan dokulardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ki..endişelenmemek elimde değil.
Yine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmayaCnm ben Dr umla görüştüm. 3,48 i negatif kabul edemezsin iki gün sonra bir daha baktır Dedi :)
Kızlar bişey sorucam , vaginadan Progestan fiti yapanlar , koyu sarı kahve arası ufak akıntılar normalmi . Progestanı ittirirken hafiften dokunulan dokulardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ki..endişelenmemek elimde değil.
Canım her sonuca hazır olmalıyız malesef. İnşallahhhhhhh pozitif sonucu alırsın ve sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın. Ben 4e başladım 3 negatif. Umudunu kaybetme ama kendini de bu kadar koyverme. Erken erken test yapma gününü bekle kaderine ne varsa o olacak sonuçta . İnşallahhhhhhh herşey gönlüne göre olur.Yine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmayasonucu gormek istemiyorum sanirim yaptirmiycam gitmeden once yine idrar yaparim. 3. Tup bebe bu
Yine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmayasonucu gormek istemiyorum sanirim yaptirmiycam gitmeden once yine idrar yaparim. 3. Tup bebe bu
Saol canim insallah iyi olur yolundan gelirim ben de :) bugun şube mudurumle konuscam bakalm ne diycek detay vermiycem :) bu hafta da islerimi yoluna koyucam insallah :) adım adım annelikkk :)))Tedavi. Hayirlii olsunn canmm insallahh az kaldii igneleri kullanirken zaman su gibi akip geciyor:)) insanlarin soylediklerinede takilma canm hatta gorusme o insanlarla hepimiz benzer seyleri yasiyoruz zaman zaman kendimizden taviz vermeyelim bence gorusmeyelim boyle insanlarla daha iyi.. ben hep suna inandim rabbimin hikmeti sonsuz. Bizi evlatsizlikla imtihan eden rabbim kimisinide evladiyla imtihan ediyor. O yuzd n hep hayirlisini istemek lazim allahtan..
Arkadaslar enim agrilarim hala var bi ates basiyo bi usuyorum uyku uyuyamadim sabahbel kasık gogus agrisi olumlu sonuc yada olumsuz sonuclar alan var mi bu sekilde sknti yasayip?
Canım her sonuca hazır olmalıyız malesef. İnşallahhhhhhh pozitif sonucu alırsın ve sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın. Ben 4e başladım 3 negatif. Umudunu kaybetme ama kendini de bu kadar koyverme. Erken erken test yapma gününü bekle kaderine ne varsa o olacak sonuçta . İnşallahhhhhhh herşey gönlüne göre olur.
Jeliboncum adindan midir bilmem bana cok tatli geldin :) guzel sonuclar almistin umarim hersey yolunda gider bizde pesine takiliriz...Burayada yazmıştım yeni yeni geciyor benim sıtma tutuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?