2016 mayıs tüp bebek

Saol canim insallah iyi olur yolundan gelirim ben de :) bugun şube mudurumle konuscam bakalm ne diycek detay vermiycem :) bu hafta da islerimi yoluna koyucam insallah :) adım adım annelikkk :)))
İnsallah canim guzel dusun sakin olmayacak dye dusunme hep olacagina inan.. Bu iste en onemli sey moral.

Arkadaşlar utanıyorum söylemeye erkenden idrar testi yapmaya bende herkes gibi karşıydım öylede akıl vermişimdir yani bekleyin yapmayın diye ama Ada'mın başına ne gelirse meraktan gelir 7. Günüm yaptım ve çok çok net ikinci çizgiyi gördüm hadi hayırlısı )

Ne guzel cnm insallah katlana katlana buyur :)

Hayirlii olsunn canimm hemen kan da baktirip durumu netlestir :)

Yine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmaya sonucu gormek istemiyorum sanirim yaptirmiycam gitmeden once yine idrar yaparim. 3. Tup bebe bu
Cnm senin test gününe ne kadar kaldı

Kızlar bugün yumurta toplama işlemi yapıldı ilk çıkınca çok ağrım oldu ama şuan iyiyim annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum anne olmak gerçekten çok zor ama bir o kadar da güzel onun için çektiğim her bir acı inşallah transferim de iyi geçer 15 yumurta toplandı perşembe veya cumartesi transfer yapılacak :)

Evet :) ayni! Nerde yapildi transferin dondurulmusmuydu peki?
Yok cnm taze embriyo :) Ankara'da hrs hastanesinde ama Dr um orayı beğendiği için orada yapıldı. Yoksa Dr um başka hastanede. Kızımın da tedavisini o yapmıştı yine aynı hastanede.

Yok cnm taze embriyo :) Ankara'da hrs hastanesinde ama Dr um orayı beğendiği için orada yapıldı. Yoksa Dr um başka hastanede. Kızımın da tedavisini o yapmıştı yine aynı hastanede.

Ay yaa bak cikan sonuc nasil cikiyo 7. 8. Gunde masallah. Yarin mi kan versem napsam. Bugun cok huysuzum. Midem agzimda stresten. Kafam yastiktan kalkmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…