İnsallah canim guzel dusun sakin olmayacak dye dusunme hep olacagina inan.. Bu iste en onemli sey moral.Saol canim insallah iyi olur yolundan gelirim ben de :) bugun şube mudurumle konuscam bakalm ne diycek detay vermiycem :) bu hafta da islerimi yoluna koyucam insallah :) adım adım annelikkk :)))
Ne guzel cnm insallah katlana katlana buyur :)Arkadaşlar utanıyorum söylemeye erkenden idrar testi yapmaya bende herkes gibi karşıydım öylede akıl vermişimdir yani bekleyin yapmayın diye ama Ada'mın başına ne gelirse meraktan gelir 7. Günüm yaptım ve çok çok net ikinci çizgiyi gördüm hadi hayırlısı)
İnşallah inşallah hepimizin ki katlana katlana büyüsün rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmasın inşallahNe guzel cnm insallah katlana katlana buyur :)
Hayirlii olsunn canimm hemen kan da baktirip durumu netlestir :)Arkadaşlar utanıyorum söylemeye erkenden idrar testi yapmaya bende herkes gibi karşıydım öylede akıl vermişimdir yani bekleyin yapmayın diye ama Ada'mın başına ne gelirse meraktan gelir 7. Günüm yaptım ve çok çok net ikinci çizgiyi gördüm hadi hayırlısı)
Cnm senin test gününe ne kadar kaldıYine icim kayniyo sabahtan beri gidip test yapsam mi beklesem mi diye :) korkuyorum kan testi yaptirmayasonucu gormek istemiyorum sanirim yaptirmiycam gitmeden once yine idrar yaparim. 3. Tup bebe bu
Persembe gunuCnm senin test gününe ne kadar kaldı
Geçen seneki tedavimdede böyle olmuştu 8. Haftada kalbi durdu o yüzden çok heyecan yapamıyoruz eşime dedim kan vereyim diye 12. Günü bekle boşa deldirme kendini dedi beklerim artıkHayirlii olsunn canimm hemen kan da baktirip durumu netlestir :)
Olcak insallah canim olcakkk bugun pek bi pozitifimmm :)))İnsallah canim guzel dusun sakin olmayacak dye dusunme hep olacagina inan.. Bu iste en onemli sey moral.
Persembe gunu2 haziran
Aynı günmüş bizim :)Persembe gunu2 haziran
Evet :) ayni! Nerde yapildi transferin dondurulmusmuydu peki?Aynıymış bizim seninle
Aynı günmüş bizim :)
Canim katlanmis olmasi yani yukselmis olmasi onemli insallah guzel ilerliycek. Dua et bol bol.kızlar çıktı sonucm 12.gün 25 çıktı yavaş ilerliokorkuorum çokk
Yok cnm taze embriyo :) Ankara'da hrs hastanesinde ama Dr um orayı beğendiği için orada yapıldı. Yoksa Dr um başka hastanede. Kızımın da tedavisini o yapmıştı yine aynı hastanede.Evet :) ayni! Nerde yapildi transferin dondurulmusmuydu peki?
Korkma tatlım önceki değerin kaçtı kikızlar çıktı sonucm 12.gün 25 çıktı yavaş ilerliokorkuorum çokk
Çok heycanlı dimiBenim testimde öğleden sonra çıkacak hayırlısı olsun inş
Bence gayet iyi.. :)Kızlar bugün 8. Günün ve sabah kan verdim 77 çıktı sizce nasıl değer
Yok cnm taze embriyo :) Ankara'da hrs hastanesinde ama Dr um orayı beğendiği için orada yapıldı. Yoksa Dr um başka hastanede. Kızımın da tedavisini o yapmıştı yine aynı hastanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?