2016 mayıs tüp bebek

Tebrikler o zaman :))

İyi de herkes aynı olsa 6. Gün yaptırın der tüm Dr lar. Manyak mı bu adamlar bize stres yaptırsın :))) kızımda keseyi gördükten 1 ay sonra tekrar gitmiştik kontrole ikinci keseyi görmüştü Dr. Geç tutunmuş bu demişti. Ama rahim ağzına yakındı ve düşük oldu. Düşün yani iki transfer aynı anda ama ikisi aynı Zaman'da tutunmamıştı.

Dogru diosun bi yerde de nasip aslinda :) dedim ya bugun keyifsizim agri sizi moralimi bozuyo iyice
Adet olacak gibi yatiorum suan.
Çok sağol canım Allahın takdiri ümidimi kaybeymiyorum taktiri

Nasipten ote koy yok rabbim yuzune gulecek insallah olcaktir. Bu yolda guc kuvvet dilerim.

Hadi gecmis olsun cnm ins transferin de kolayca gecer sonrada mujdeli haberi alirsin.
Yumurta toplama işleminden sonra okula gidebilir miyim acaba ogretmenim de ben.ogleciyim sabah olsa islem mesela gidilebilir mi

Maalesef olmadı kızlar.nasip değilmiş.
Allah'ın takdiri üzülme yıpratma desekte boş üzülürsün tabiki hepimiz negatiflerle geldik buralara halen mücadele ediyoruz rabbim birgün nasip edecek inşallah vakti Zaman'ı gelince inşallah çok güzel bebişlerimiz olacak

canim gittim bugün doktora bende dogum kontrol hapi kullandığım için bu şekilde adet olmam normalmis. herşey yolunda sende hazirsan başlayalım dedi, kal geldi bana hicbisey diyemedim. normalde cook konuşur soru sorarım eşim bile şaşırdı ne oluyo sana diyo heyecan yaptim. neyse hayırlısıyla bu akşam üstü ilk iynemi yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…