- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
İnşallahJeliboncum adindan midir bilmem bana cok tatli geldin :) guzel sonuclar almistin umarim hersey yolunda gider bizde pesine takiliriz...
Tebrikler o zaman :))Arkadaşlar utanıyorum söylemeye erkenden idrar testi yapmaya bende herkes gibi karşıydım öylede akıl vermişimdir yani bekleyin yapmayın diye ama Ada'mın başına ne gelirse meraktan gelir 7. Günüm yaptım ve çok çok net ikinci çizgiyi gördüm hadi hayırlısı)
Maalesef olmadı kızlar.nasip değilmiş.Çok heycanlı dimi
Üzme cnm kendini. Emin ol bebeğin geleceği günü biliyor. Ve bir gün senin kucağında olacak. Asla ümidini kaybetme cnm benim.Maalesef olmadı kızlar.nasip değilmiş.
Kızlar bugün 8. Günün ve sabah kan verdim 77 çıktı sizce nasıl değer[/QUOT
Canım tebrik ederim öncelikle, çok sevindim, değerin çok iyi. Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi?
Çok sağol canım Allahın takdiri ümidimi kaybeymiyorum güzel dileklerin için teşekkür ederimÜzme cnm kendini. Emin ol bebeğin geleceği günü biliyor. Ve bir gün senin kucağında olacak. Asla ümidini kaybetme cnm benim.
Dogru diosun bi yerde de nasip aslinda :) dedim ya bugun keyifsizim agri sizi moralimi bozuyo iyiceİyi de herkes aynı olsa 6. Gün yaptırın der tüm Dr lar. Manyak mı bu adamlar bize stres yaptırsın :))) kızımda keseyi gördükten 1 ay sonra tekrar gitmiştik kontrole ikinci keseyi görmüştü Dr. Geç tutunmuş bu demişti. Ama rahim ağzına yakındı ve düşük oldu. Düşün yani iki transfer aynı anda ama ikisi aynı Zaman'da tutunmamıştı.
Çok sağol canım Allahın takdiri ümidimi kaybeymiyorum taktiri
Hadi gecmis olsun cnm ins transferin de kolayca gecer sonrada mujdeli haberi alirsin.Kızlar bugün yumurta toplama işlemi yapıldı ilk çıkınca çok ağrım oldu ama şuan iyiyim annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum anne olmak gerçekten çok zor ama bir o kadar da güzel onun için çektiğim her bir acı inşallah transferim de iyi geçer 15 yumurta toplandı perşembe veya cumartesi transfer yapılacak :)
Tebrik ederim allah tamamina erdirsin ins5. Gün canım tek embriyo koyuldu adet olucam zannediyordum dayanamadım sabah kan verdim ve 77 değerim yükselir i ya çok heyecanlıyım :)
İnsallah bu adetinden sonra kendiliginden geliverir bebisin..Çok sağol canım Allahın takdiri ümidimi kaybeymiyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim
10.gün de 20 çıkmıştı canmKorkma tatlım önceki değerin kaçtı ki
Hayırlısı olsun canım takdir Allahın benimde cumartesi ilk deneme olumsuz sonuçlandı insan üzülüyor ama yapıcak birley yok inşallah Rabbim bir mucize verirde bizde Mutlu oluruzMaalesef olmadı kızlar.nasip değilmiş.
İnşallah yükselir Canım 7. Gün için çok iyi bir değer5. Gün canım tek embriyo koyuldu adet olucam zannediyordum dayanamadım sabah kan verdim ve 77 değerim yükselir i ya çok heyecanlıyım :)
Allah'ın takdiri üzülme yıpratma desekte boş üzülürsün tabiki hepimiz negatiflerle geldik buralara halen mücadele ediyoruz rabbim birgün nasip edecek inşallah vakti Zaman'ı gelince inşallah çok güzel bebişlerimiz olacakMaalesef olmadı kızlar.nasip değilmiş.
Dr unla görüştün mü cnm? Ben bilmiyorum ne kadar yükselmesi lazım ama düşmemiş sonuçta10.gün de 20 çıkmıştı canm
Yok cnm taze embriyo :) Ankara'da hrs hastanesinde ama Dr um orayı beğendiği için orada yapıldı. Yoksa Dr um başka hastanede. Kızımın da tedavisini o yapmıştı yine aynı hastanede.
canim gittim bugün doktora bende dogum kontrol hapi kullandığım için bu şekilde adet olmam normalmis. herşey yolunda sende hazirsan başlayalım dedi, kal geldi bana hicbisey diyemedim. normalde cook konuşur soru sorarım eşim bile şaşırdı ne oluyo sana diyo heyecan yaptim. neyse hayırlısıyla bu akşam üstü ilk iynemi yapicam.Benim Mayıs başında e2 düşük çıkınca doğum kontrol hapıyla başladık bu aya kısmet oldu. Nolur olsun hayırlısı olsun canım. Ben geçen ay başlasaydım rahmimim aşağıya kaydığını bilmeyecek tim mesela 3 gün rahmimi yerine yerleştirmeye uğraştı yaşlı bi teyze. Ve bana rahmin aşağıda 70 kere de tüp bebek yapsan tutmaz dı dedi yani eğer geçen ay tedavim başlasa sonucu belki de iyi olmayacaktı. Bu kez bakacaz belki de benim şifam da buydu. Her şerde bi hayır vardır. Onun için içini ferah tut. Ne zaman hayırlıysa ve o zaman olsun. Rabbim tez zamanda nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?