2016 mayıs tüp bebek

Gözün aydın canım inşallahhhhhhh süper bi süreç yaşar harika bi sonuç alırsın Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip etsin. Artık stres yapma bak tedavin başladı.

Gözün aydın canım inşallahhhhhhh süper bi süreç yaşar harika bi sonuç alırsın Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip etsin. Artık stres yapma bak tedavin başladı.
amin amin yarabbim allahım bu çıktığımız yolda bizi boş dondurmesin. sen ne alemlerin? başladım mi?

amin amin yarabbim allahım bu çıktığımız yolda bizi boş dondurmesin. sen ne alemlerin? başladım mi?
Evet canım benim de cuma günü başladı tedavim 6 sında son kontrol ve 12 sinde transfer inşallah. Benim dondurulmuş transferi olacak canım bu ilk dondurulmuş transferim. Bakalım. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhh.

hadi hayırlısı az kalmış seninde. ne dondurulmustu? taze embiyo transferin var mi?

Canım bizim embriyolar donduruldu geçen transferden kalan. Bu kez yumurta büyütmeden hazırdaki dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek.
hadi hayırlısı. bende iğneleri kullanırken aşırı cevap verdiğim için ohss oluyorum ve dondurulup yapılmıştı daha önce ki iki transferimde. sende donduruldu deyince ondan sordum sende mi diyecektim. ama çok zordu. allahım ins bu sefer yasatmaz da herşey yolunda gider. (bende herkes gibi az yumurtlayim yaa)

Ölçtüm ama Ateşim normal. 36.1 filan. Günde 4 kere alttan progestanı kullanıyorum sabah akşam 2 şer tane de östrofem tablet içiyorum. Çarşamba sabahı kan vereceğim bakalım Dr öyle Dedi

Valla biz az yumurtluyoruz diye üzülüyoruz sen çok yumurtluyorum diye üzülüosun herkesin imtihanı farklı sonuçta Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…