- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
hayırlısı olsun hepimiz için. bende bugün ilk iynemi vurucamGünaydın kizlar insallah boool boool pozitif haberi aldigimiz bir hafta olur..
Bugün 3.ignemi vurucam bende insallah
görüştüm canm biraz zayıf ilerlio ama geç tutunmuş olabilir dedi çarşamba tekrarlıcz testi bakalmDr unla görüştün mü cnm? Ben bilmiyorum ne kadar yükselmesi lazım ama düşmemiş sonuçta
Gözün aydın canım inşallahhhhhhh süper bi süreç yaşar harika bi sonuç alırsın Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip etsin. Artık stres yapma bak tedavin başladı.canim gittim bugün doktora bende dogum kontrol hapi kullandığım için bu şekilde adet olmam normalmis. herşey yolunda sende hazirsan başlayalım dedi, kal geldi bana hicbisey diyemedim. normalde cook konuşur soru sorarım eşim bile şaşırdı ne oluyo sana diyo heyecan yaptim. neyse hayırlısıyla bu akşam üstü ilk iynemi yapicam.
Bnm ignemi esim kolumdan vuruyor kolay oluyor hayirli olsun seninde ignelerinhayırlısı olsun hepimiz için. bende bugün ilk iynemi vurucam
amin amin yarabbim allahım bu çıktığımız yolda bizi boş dondurmesin. sen ne alemlerin? başladım mi?Gözün aydın canım inşallahhhhhhh süper bi süreç yaşar harika bi sonuç alırsın Rabbim hepimize en güzel şeyleri nasip etsin. Artık stres yapma bak tedavin başladı.
Evet canım benim de cuma günü başladı tedavim 6 sında son kontrol ve 12 sinde transfer inşallah. Benim dondurulmuş transferi olacak canım bu ilk dondurulmuş transferim. Bakalım. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhh.amin amin yarabbim allahım bu çıktığımız yolda bizi boş dondurmesin. sen ne alemlerin? başladım mi?
sağol canim hepimiz içi hayırlı sonuçlar olur ins.Bnm ignemi esim kolumdan vuruyor kolay oluyor hayirli olsun seninde ignelerin
hadi hayırlısı az kalmış seninde. ne dondurulmustu? taze embiyo transferin var mi?Evet canım benim de cuma günü başladı tedavim 6 sında son kontrol ve 12 sinde transfer inşallah. Benim dondurulmuş transferi olacak canım bu ilk dondurulmuş transferim. Bakalım. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhh.
Cemil kaya cnmeda doktorun kim?
Bende de oluyodu progestan ateş yapabilir demişti doktorum.ölçtün mü hiç ateşini.benimki 37 ye kadar çıkıyoduKızlar bir şey soracağım. Siz de üşüme var mı? Ben çok üşüyorum titriyorum ara ara :)))
Canım bizim embriyolar donduruldu geçen transferden kalan. Bu kez yumurta büyütmeden hazırdaki dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek.hadi hayırlısı az kalmış seninde. ne dondurulmustu? taze embiyo transferin var mi?
Ben progestanı alttan koyuyorum ama sen de mi öyle kullanıyorsunBende de oluyodu progestan ateş yapabilir demişti doktorum.ölçtün mü hiç ateşini.benimki 37 ye kadar çıkıyodu
hadi hayırlısı. bende iğneleri kullanırken aşırı cevap verdiğim için ohss oluyorum ve dondurulup yapılmıştı daha önce ki iki transferimde. sende donduruldu deyince ondan sordum sende mi diyecektim. ama çok zordu. allahım ins bu sefer yasatmaz da herşey yolunda gider. (bende herkes gibi az yumurtlayim yaa)Canım bizim embriyolar donduruldu geçen transferden kalan. Bu kez yumurta büyütmeden hazırdaki dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek.
Kızlar bir şey soracağım. Siz de üşüme var mı? Ben çok üşüyorum titriyorum ara ara :)))
Valla biz az yumurtluyoruz diye üzülüyoruz sen çok yumurtluyorum diye üzülüosunhadi hayırlısı. bende iğneleri kullanırken aşırı cevap verdiğim için ohss oluyorum ve dondurulup yapılmıştı daha önce ki iki transferimde. sende donduruldu deyince ondan sordum sende mi diyecektim. ama çok zordu. allahım ins bu sefer yasatmaz da herşey yolunda gider. (bende herkes gibi az yumurtlayim yaa)
Jel Nasıl ben kullanmadım hiçEda ozellikle bugunnicim titriyo sanirim usuttum diye dusunmeye basladim. Bende jel kullaniyorum.
Canım konuştunmu doktorla ne dedi1227 cikti canm cok sukur
Alltan koyuyorum artı iğne kuullandım.iğne ateş yapıyodu.Ben progestanı alttan koyuyorum ama sen de mi öyle kullanıyorsun
Canım test yaptın mı inş güzel haberlerin vardır.Benim de yarın test günüm insallh hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?