Alltan koyuyorum artı iğne kuullandım.iğne ateş yapıyodu.
Sabah maj attim canim henuz donus yapmadiCanım konuştunmu doktorla ne dedi
Senacım canım arkadaşım gönül dostum ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederimEsrRam canım çok az kalmış kuzum maşallah zaman buraya kadar geldi
neredeyse ilk sayfalardan beri buradayız dua ettik birbirimize inşallah senin de pozitif haberlerini alcağız canım ben de sana Kuran okuyacağım transferinde inşallah saatini o gün geldiğinde bildirirsinzaten sen ve tüm arkadaşlara sürekli dua ediyorum inşallah pozitifler güzel haberler gelsin hayırlısı ile.
Negatif sonuç alan kardeşlerim inşallah Allah'ın verdiği gayret kuvvetle tekrar deneyin daha nasibinizin zamanı gelmemiş duaya devam
Bence de bekle cnm. 3 gün var daha. Merakımızın kurbanı oluyoruz sadece... Bizden daha çok bilgiye sahip Dr lar sonuçta..Kızlar ben 21 inde bir adet embriyo transferi oldum bugün 9. Gun hastanede çalışıyorum dayanamadım test yaptırdım beta hcg 0 çıktı çok üzüldüm ağlama krizleri falan doktoru aradım erken dedi 12. Gün yapman lazım dedi ama 0 çıktı daha yükselir mi ki diye sordum hiç belli olmaz de di sizce yükselir mi umutlanayim mi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sizCE erken mi davranmisim
Cemil kaya cnm
:) sevindim. Benim ilk çocuğumda tanışmıştık Cemil beyle. Çok güveniyoruz ona bu güne kadar ne dediyse oldu. Bugünde 3,48 çıkan değerime bile negatif denmez buna Dedi. Allah'ıma şükürler olsun onu tanımışız. Eğer bu kez de haklı çıkarsa ve gebe kalırsam dünyanın en iyi kadın doğumcusu ilan edicim onu :) plaket yaptıracağım :))))doktordasiz desene:) benim de tum islemler hrsde oldu biz tobba da gidiyoruz ozel muayenehanesine de
Senacım canım arkadaşım gönül dostum ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederimevet ilk günden beri birbirimizin derdini dinliyoruz burda bir çoğumuz gönül bağı kurduk tanışmasak da transferim 12 sinde olacak canım saatini öğrenince burdan yazar hepinizin dualarını alırım inşallahhhhhhh bende dualara devam ediyorum her zaman dilimdesiniz bu kez ne negatifim ne pozitif ama inşallah güzel sonuçlar alırım Rabbim pozitif görmeyenlere tez zamanda normal yolla hamile kalmayı nasip etsin, bebişi tutunan şanslı annişlere tez zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin , tedavisi benim gibi yeni başlayanlara da hayırlısı ile güzel bir süreç ve pozitif pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh umarım en kısa zamanda bebiş alışverişlerimiz başlasın indirimlerden haberler verelim , aldıklarımızı paylaşalım inşallah
Olmaz diye birşey yok daha önce okudum kasıblar klübünde senin gibi sıfır olup da sonra değeri pozitif olan umudunu kaybetme bakalım Allah büyük canım inşallah bebiş seninledirKızlar ben 21 inde bir adet embriyo transferi oldum bugün 9. Gun hastanede çalışıyorum dayanamadım test yaptırdım beta hcg 0 çıktı çok üzüldüm ağlama krizleri falan doktoru aradım erken dedi 12. Gün yapman lazım dedi ama 0 çıktı daha yükselir mi ki diye sordum hiç belli olmaz de di sizce yükselir mi umutlanayim mi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sizCE erken mi davranmisim
İnşallah canım inşallahhhhhhh çok aminnnnCanımcıııım ağzın bal yesin kuzum amiiiin ne güzel bağlamışsın duanın sonunu çok hoşuma gitti o günler de gelecek inşallahhhh bu arada ne pozitif ne negatif olman güzel canım transferden sonra da pozitif olursun inşallah kuzum
:) sevindim. Benim ilk çocuğumda tanışmıştık Cemil beyle. Çok güveniyoruz ona bu güne kadar ne dediyse oldu. Bugünde 3,48 çıkan değerime bile negatif denmez buna Dedi. Allah'ıma şükürler olsun onu tanımışız. Eğer bu kez de haklı çıkarsa ve gebe kalırsam dünyanın en iyi kadın doğumcusu ilan edicim onu :) plaket yaptıracağım :))))
AMİN AMİN NE GÜZEL YAZMIŞIN ESRASenacım canım arkadaşım gönül dostum ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederimevet ilk günden beri birbirimizin derdini dinliyoruz burda bir çoğumuz gönül bağı kurduk tanışmasak da transferim 12 sinde olacak canım saatini öğrenince burdan yazar hepinizin dualarını alırım inşallahhhhhhh bende dualara devam ediyorum her zaman dilimdesiniz bu kez ne negatifim ne pozitif ama inşallah güzel sonuçlar alırım Rabbim pozitif görmeyenlere tez zamanda normal yolla hamile kalmayı nasip etsin, bebişi tutunan şanslı annişlere tez zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin , tedavisi benim gibi yeni başlayanlara da hayırlısı ile güzel bir süreç ve pozitif pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh umarım en kısa zamanda bebiş alışverişlerimiz başlasın indirimlerden haberler verelim , aldıklarımızı paylaşalım inşallah
Hepimizin gönlümüzden geçenler aynı canım eminim içinden geçenleri okudun şuan. Rabbim hepimize musmutlu günler göstersin tez zamanda bebişlerimizleAMİN AMİN NE GÜZEL YAZMIŞIN ESRA
Ben tedavi başlamadan da folik asit , balık yağı kullanmıştım. Dr um tedaviyi ertelediğinde bile bunlar devam etti. Bi sor dr una canımAyyyy otomatik klavye gazabı oldu. Yani ilaç kullanıyoz. mu transfer ne Zaman
Malesef çok yoğun hep. Bende aynı şeyi yaşıyorum.Sabah maj attim canim henuz donus yapmadi
On dk içinde mesajını tekrar düzenleyebilirsin benim de başıma geliyor :))Ayyyy otomatik klavye gazabı oldu. Yani ilaç kullanıyoz. mu transfer ne Zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?