arkadaşım sen kaçıncı gün tahlil yapmıştın ilkBugün 15.gün benimde sabah yine kan verdim haftasonu nasipse doktorda ultrasonda görürüz Allah İn izniyle J jelibon3434 sen kaçıncı gün gördün
bilmiyorum arayıp sorunca bende de pek belirti yok daCnm bu işin belirtisi yok bence hepsi adet olacakmışım gibi. İki kere yaptırdım ikisi de aynı hislerdi. Vücut ısısı artar deniyo mesela benim 36.1 di hep düşün. Ve karnım son bir haftadır indi iyice rahatladı. Sadece Ağrı'lar var. Göğüslerim hassas değil.
Olacak cnm senin de emin ol. 3,48 ile bana hamile olduğumu söyleyen bu Adam ne dese çıkıyor.
Dua edeceğim senin için :) bir gün karşılaşırız belki klinikte belki de aynı gün doğururuz :)
Doktorun arayip blirti sordugunuda ilk defa duyuyorum :))Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu
Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu
Cnm bu işin belirtisi yok bence hepsi adet olacakmışım gibi. İki kere yaptırdım ikisi de aynı hislerdi. Vücut ısısı artar deniyo mesela benim 36.1 di hep düşün. Ve karnım son bir haftadır indi iyice rahatladı. Sadece Ağrı'lar var. Göğüslerim hassas değil.
Meraklibekleyis canım aynı gün transfer olduk aynı gün ogrenicez sonucu sen hiç idrar testi yaptın miiii
evet canım ben de şaşırdım :SDoktorun arayip blirti sordugunuda ilk defa duyuyorum :))
senin bugün kaçıncı günün arkadaşımitiraf ediyorum sali sabah yaptim elimde 1 adet vardi test meraktan iste ama cizginin c si cikmadi valla
Kızlar 10. Gün için 192 değer nasıl sizce
senin bugün kaçıncı günün arkadaşım
aynen hic belirti yok opudan sonra hafif duzey ohss oldum 6 aylik karinla gezdim transferden sonra 4. gune kadar yani neredeyse 1 hafta sonra duzeldim simdi yine dumduz karnim var enerjim yerinde
[/QUOTE][QUOTE="meraklibekleyis,
Transferden sonra çatlatma iğnesi yaptın mı Can'ım sen benim de bugün 9. Günüm sabah test yaptım silik çizgi çıktı ilaçtan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?