2016 mayıs tüp bebek

bilmiyorum arayıp sorunca bende de pek belirti yok da

Meraklibekleyis canım aynı gün transfer olduk aynı gün ogrenicez sonucu sen hiç idrar testi yaptın miiii

Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu

aynen hic belirti yok opudan sonra hafif duzey ohss oldum 6 aylik karinla gezdim transferden sonra 4. gune kadar yani neredeyse 1 hafta sonra duzeldim simdi yine dumduz karnim var enerjim yerinde

EdaaHakann çok güzel bi sonuç gözün aydın darısı bekleyenlere inşallah

Aynı belirtiler benim de. Hamile gibi hissetmiyorum hiç enerjim yerinde karnım dümdüz :) ay hadi inşallahhhhh
aynen hic belirti yok opudan sonra hafif duzey ohss oldum 6 aylik karinla gezdim transferden sonra 4. gune kadar yani neredeyse 1 hafta sonra duzeldim simdi yine dumduz karnim var enerjim yerinde

[QUOTE="meraklibekleyis,

Transferden sonra çatlatma iğnesi yaptın mı Can'ım sen benim de bugün 9. Günüm sabah test yaptım silik çizgi çıktı ilaçtan mı acaba[/QUOTE]

[QUOTE="meraklibekleyis,

Transferden sonra çatlatma iğnesi yaptın mı Can'ım sen benim de bugün 9. Günüm sabah test yaptım silik çizgi çıktı ilaçtan mı acaba
[/QUOTE]

transferden sonra kalcama iki farkli igne yapildi hatta biri oyle yakti ki iki gun zor yurudum ikisi de p harfiyle baslayan igneler

transferden sonra kalcama iki farkli igne yapildi hatta biri oyle yakti ki iki gun zor yurudum ikisi de p harfiyle baslayan igneler[/QUOTE]
Biri mavi biri kırmızı etiketlimiydi iğneler transfer günü yanımdaki başka bi bayana yaptılar da ordan hatırladım. Benim ki e2 değerine göre transferin 5. Günü çatlatma iğnesi yaptım oda pozitif çıkarıyormuş idrar da boşa ümitlenmiyim

Biri pregnyl yani çatlatma iğnesi diğeri iki ampul progestan. O progestan uyutmadı beni iki gün kalça Ağrı'sından. Ama iğnelerin etkisi 9. Güne kalmaz cnm.

transferden sonra kalcama iki farkli igne yapildi hatta biri oyle yakti ki iki gun zor yurudum ikisi de p harfiyle baslayan igneler[/QUOTE]
Örge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…