Valla nokta kadar işteNasil gordun yaw :)))) ben keseden baska bisey gormedim :))
Örge[/QUOTE]Biri pregnyl yani çatlatma iğnesi diğeri iki ampul progestan. O progestan uyutmadı beni iki gün kalça Ağrı'sından. Ama iğnelerin etkisi 9. Güne kalmaz cnm.
transferden sonra kalcama iki farkli igne yapildi hatta biri oyle yakti ki iki gun zor yurudum ikisi de p harfiyle baslayan igneler
Cok guzelbir hamile daha gözün aydın canım.
Size transferden hemen sonra yapılmış ben pregnly transferin 5. Günü e2 değerime göre yaptım her doktorun tarzı farklı farklı işte Allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Ben hiç e2 baktırmadım ama sabah akşam 4 er mg içiyorum. Bugün konuştuk Dr la östrofem e devam Dedi. Ama onu keser bir iki haftaya. Progestan uzun sürüyor, ilk gebeliğimde 4-5 ay kullanmıştım.[/QUOTE]Size transferden hemen sonra yapılmış ben pregnly transferin 5. Günü e2 değerime göre yaptım her doktorun tarzı farklı farklı işte Allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah
Ben hiç e2 baktırmadım ama sabah akşam 4 er mg içiyorum. Bugün konuştuk Dr la östrofem e devam Dedi. Ama onu keser bir iki haftaya. Progestan uzun sürüyor, ilk gebeliğimde 4-5 ay kullanmıştım.
Benim kullandığım fitildi ben hiç iğnesini kıllanmadım. Bir kere yapmıştı DrBende progestani ilk beş ay kullanmıştım canım ilk hamileligimde kalcam taş olmuştu artık mecburen bıraktım iğne dışına çıkıyordu sertlikten vücut kabul etmiyordu
Benim kullandığım fitildi ben hiç iğnesini kıllanmadım. Bir kere yapmıştı Dr
Aynı şekilde kullanıyoruz. Günde 4 zor oluyor ama alıştım artık. Sabah 5:58 de uyanıyorum vucüt alıştı artık.sakinca yok tabi de henuz paylasmak istemiyorum
benim kullandigim fitil de degil aslinda yutulandan ama vajinadan uyguluyorum ve hic kolay degil hem de gunde 4 kez yapman gerekirse ve calisiyorsan
Canım merhaba maşallah ya çok sevindim senin adına ben gördüm pazar günü bebişi sen de bu hafta sonu görürsün inşallah. Seni şahin bey çağırdı mı canım Bursa'ya kontrole yoksa Alaattin beye mi gideceksin.Bugün 15.gün benimde sabah yine kan verdim haftasonu nasipse doktorda ultrasonda görürüz Allah İn izniyle @jelibon3434 sen kaçıncı gün gördün
Çalışaniçin çok zor birde ben 1 tane kullanıyorumjeli allah yardım etsin canım inşallahAynı şekilde kullanıyoruz. Günde 4 zor oluyor ama alıştım artık. Sabah 5:58 de uyanıyorum vucüt alıştı artık.
Gözün aydın cnm inşallah bundan sonra üzmez seni, sağlıkla büyür bebişin...kızlar benm değerm artmş 55,10 olmş doktorum toparlanmaya başladı dedi
inşallah canımm walla ne düşüneyim bilemedm beklemeye devam bakalmGözün aydın cnm inşallah bundan sonra üzmez seni, sağlıkla büyür bebişin...
amiin inşallah canım rabbim bekleyen herkesi gönlündekine kavuştursun en kısa zamanda inşallahgözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınada alırsın inş
Nerde yaptrdın canım merak ettim doktorun arayip belirti var mi diye sorması ne guzel biseyArkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?