2016 mayıs tüp bebek

Örge[/QUOTE]
Size transferden hemen sonra yapılmış ben pregnly transferin 5. Günü e2 değerime göre yaptım her doktorun tarzı farklı farklı işte Allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah

Bendee dört gözle 13 hazirani bekliyorum kizlar araya hafta sonu giridigi icin mecbur 13 hazirana kaldim

Size transferden hemen sonra yapılmış ben pregnly transferin 5. Günü e2 değerime göre yaptım her doktorun tarzı farklı farklı işte Allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Ben hiç e2 baktırmadım ama sabah akşam 4 er mg içiyorum. Bugün konuştuk Dr la östrofem e devam Dedi. Ama onu keser bir iki haftaya. Progestan uzun sürüyor, ilk gebeliğimde 4-5 ay kullanmıştım.

Size transferden hemen sonra yapılmış ben pregnly transferin 5. Günü e2 değerime göre yaptım her doktorun tarzı farklı farklı işte Allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah
Ben hiç e2 baktırmadım ama sabah akşam 4 er mg içiyorum. Bugün konuştuk Dr la östrofem e devam Dedi. Ama onu keser bir iki haftaya. Progestan uzun sürüyor, ilk gebeliğimde 4-5 ay kullanmıştım.[/QUOTE]

hadi yaaaa ((( simdi buyuk hayal kirikligi oldu ben de cunku progestandan nefret ediyorum tez zamanda bitsin diye dua ediyodum

Ben hiç e2 baktırmadım ama sabah akşam 4 er mg içiyorum. Bugün konuştuk Dr la östrofem e devam Dedi. Ama onu keser bir iki haftaya. Progestan uzun sürüyor, ilk gebeliğimde 4-5 ay kullanmıştım.

hadi yaaaa ((( simdi buyuk hayal kirikligi oldu ben de cunku progestandan nefret ediyorum tez zamanda bitsin diye dua ediyodum[/QUOTE]
Ben de sevmiyorum ama mecbur işte. Karnım çıkmıştı ben hala kullanıyordum. :) olsun 9 ay kullanalım ne olacak boşver :) adın neydi meraklıbeklyiş söylemende sakınca yoksa?

Bende progestani ilk beş ay kullanmıştım canım ilk hamileligimde kalcam taş olmuştu artık mecburen bıraktım iğne dışına çıkıyordu sertlikten vücut kabul etmiyordu

Bende progestani ilk beş ay kullanmıştım canım ilk hamileligimde kalcam taş olmuştu artık mecburen bıraktım iğne dışına çıkıyordu sertlikten vücut kabul etmiyordu
Benim kullandığım fitildi ben hiç iğnesini kıllanmadım. Bir kere yapmıştı Dr

Benim kullandığım fitildi ben hiç iğnesini kıllanmadım. Bir kere yapmıştı Dr

sakinca yok tabi de henuz paylasmak istemiyorum

benim kullandigim fitil de degil aslinda yutulandan ama vajinadan uyguluyorum ve hic kolay degil hem de gunde 4 kez yapman gerekirse ve calisiyorsan

sakinca yok tabi de henuz paylasmak istemiyorum

benim kullandigim fitil de degil aslinda yutulandan ama vajinadan uyguluyorum ve hic kolay degil hem de gunde 4 kez yapman gerekirse ve calisiyorsan
Aynı şekilde kullanıyoruz. Günde 4 zor oluyor ama alıştım artık. Sabah 5:58 de uyanıyorum vucüt alıştı artık.

Bugün 15.gün benimde sabah yine kan verdim haftasonu nasipse doktorda ultrasonda görürüz Allah İn izniyle @jelibon3434 sen kaçıncı gün gördün
Canım merhaba maşallah ya çok sevindim senin adına ben gördüm pazar günü bebişi sen de bu hafta sonu görürsün inşallah. Seni şahin bey çağırdı mı canım Bursa'ya kontrole yoksa Alaattin beye mi gideceksin.

kızlar bişey soracağım ya bu tüp bebek olayının devlette olma olasılığı başarı oranı daha mı fazla sizce tecrübeli arkadaşlar

Arkadaşlar bugün benim transferimin yedinci günü az önce doktorum aradı belirti var mı diye, sizlerde belirti oluyor muydu_? Ben de çok fazla yok gögüs hassasiyeti gibi biraz moralim bozuldu
Nerde yaptrdın canım merak ettim doktorun arayip belirti var mi diye sorması ne guzel bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…