2016 mayıs tüp bebek

ay canim masallah. Benim daha folikul yokmus ay insallah sonradan gelisir. Simdi E2 degerime bakicaklar. Ona gore belki dozu arttiricaklarmis gonal-f in. ay insallah gelisir ya gerci hemsire dedi daha cok erken zaten normal diye. Cumartesi benim de ultrasonum olucak.

EsrRam canim ya sagol sodugun icin. Valla esimde gitti cumartesi aksama kadar yok kaldim gurbet elde tek basima boyle sen sorunca cok duygulandim Allah razi olsun :)

Gittim ultrasonla baktilar daha hic folikul gelismemis ama hemsire daha erken normal dedi. Iste E2 ye bakicaklar kan da ona gore bakalim degistirebilirlermis dozu. HAyirlisi artik cumartesi baska bir ultrason daha yapicaklar. Ay insallah gelisirler o kadar emek veriyoruz ugrasiyoruz di mi ama. Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

Kizlar benimde cumartesi transferim oldu, ara ara adet olucakmisim gibi agrilarim var kasiklarimda. Kafayi yicem en sonundaaa adet olmaktan korkuorum. Negatif sonuc almaktan korkuorum. Korkuorumda korkuorum...

Canim meraba ayni gun transverimiz olmus hayirlisi olur insallah yavrularimizin haberinide paylasiriz.Allah yardimcimiz olsun.Benimde ogunden beridir sancilarim var bide asiri gaz var midem yaniyor heryerde belirti aramaya calisiyorum beklemek cok zor

Canım benim de aynı şekilde folikül çok geç göründü. Sen moralini bozma. Hamdolsun sonra gelişiyor gerekli olgunluğa ulaşıyorlar. İnşaallah cumartesi günü çapını bile ölçerler. (Edacığım, zaten bizim "yumurta"diyerek beklediğimiz, her ultrasonda incelenen, çapı ölçülen şeyler aslında yumurta değil de yumurtanın kesesi gibi düşünebileceğin foliküller. O yüzden hemen gözükmeyebiliyor.) Haydi hayırlısı...

Sen kac ml kullaniyorsun gonal fyi canım

hadi yaaaa ((( simdi buyuk hayal kirikligi oldu ben de cunku progestandan nefret ediyorum tez zamanda bitsin diye dua ediyodum
Ben de sevmiyorum ama mecbur işte. Karnım çıkmıştı ben hala kullanıyordum. :) olsun 9 ay kullanalım ne olacak boşver :) adın neydi meraklıbeklyiş söylemende sakınca yoksa?[/QUOTE]
ben de kapsülünü kullanıyorum. bebeklerimize kavuşalım da katlanacağız bunlara

ay sagol canim vallahi icime su serptin. yani gereken herseyi yapiyoruz gerisi doktorlara hemsirelere kalmis. insallah bir sekilde buyuturler folikulleri :)

Kızlar acil sorum var
Transferimin 16 günü 5. Gün emb.değerim bugün 3588 çıktı..çok 2000 civarı olması gerekirdi.
Böyle olması normal mi sizce
Hesaplamaya göre 5+3 günlük benim
Tüplerim yok bu arada dış gebelik olamaz
Sizce nedir

Çoğul gebelik gibi değerin çok yüksek hayırlı olsun

tek embriyo muydu? bence çok olması iyidir. düşükten korkmak lazım

Cnm sonuçta bizler seçilmiş yumurta ve sperm ile hamile kalıyoruz. O nedenle problemli olmaz merak etme. Ne güzel iste yüksek değerin. Önemli olan değerinin düzenli artması kaç olduğu değil.

Cok degil canim benm 3. Gun embriyosu 16 da 1227 cikti seninki 5. Gun oldugu icin benm 18. Gun degerimde 3 binlerde cikacakti hep uc kat artti benim degerim cunku cogil gebelik olabilit canim

Amin canım inşallahhhhhhh sigara kullanmıosun demi canım benim o yüzden zor gelişiyordu hatta çok azdı protein ağırlıklı beslen, yemene, içmene dikkat et canım inşallah çok güzel embriyolar olur sımsıkı tutunurlar benim eşim de zaman zaman benimle gelemiyorum tek başıma uğraşıyorum bi çok şeyle. Zaten meslek olarak da çok yoğun canım çoğu zaman dört duvar ve ben bi de sigara da içemeyince daha fena stres keşke her aşamada yanımızda olabilseler ahhh ahhh sorma kuzum yine dertlendim bak ben aşırı ilgi seviyorum bi de tedavide daha çok istiyorum eşimde evde oldukça ilgilenebilio onu bile takıyorum kafama oyyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…