ay canim masallah. Benim daha folikul yokmuscanım gittim dr a gayet iyi dedi birsürü yumurta vardı 6 7 tane gördüm ben ölçüm yaptı güzel büyüyorlar dozumuz iyi dedi cmt tekrar kontrole çağırdı cetroideye başlıcam bugun akşam 10 da vurucam 3 gün pzt büyük ihtimalle yumurts toplama olur dedi bakalım
Özel benim Canım muaynehanesine gidiyorum tabi işlemleri tüp bebek merkezinde yapıyoruzNerde yaptrdın canım merak ettim doktorun arayip belirti var mi diye sorması ne guzel bisey
Kizlar benimde cumartesi transferim oldu, ara ara adet olucakmisim gibi agrilarim var kasiklarimda. Kafayi yicem en sonundaaaadet olmaktan korkuorum. Negatif sonuc almaktan korkuorum. Korkuorumda korkuorum...
Canım benim de aynı şekilde folikül çok geç göründü. Sen moralini bozma. Hamdolsun sonra gelişiyor gerekli olgunluğa ulaşıyorlar. İnşaallah cumartesi günü çapını bile ölçerler. (Edacığım, zaten bizim "yumurta"diyerek beklediğimiz, her ultrasonda incelenen, çapı ölçülen şeyler aslında yumurta değil de yumurtanın kesesi gibi düşünebileceğin foliküller. O yüzden hemen gözükmeyebiliyor.) Haydi hayırlısı...ay canim masallah. Benim daha folikul yokmusay insallah sonradan gelisir. Simdi E2 degerime bakicaklar. Ona gore belki dozu arttiricaklarmis gonal-f in. ay insallah gelisir ya gerci hemsire dedi daha cok erken zaten normal diye. Cumartesi benim de ultrasonum olucak.
Aa benim de o sekilde olucak insallah benimki de boyle ilgili olur :) ankarada mı cnmÖzel benim Canım muaynehanesine gidiyorum tabi işlemleri tüp bebek merkezinde yapıyoruz
Sen kac ml kullaniyorsun gonal fyi canımay canim masallah. Benim daha folikul yokmusay insallah sonradan gelisir. Simdi E2 degerime bakicaklar. Ona gore belki dozu arttiricaklarmis gonal-f in. ay insallah gelisir ya gerci hemsire dedi daha cok erken zaten normal diye. Cumartesi benim de ultrasonum olucak.
Ben de sevmiyorum ama mecbur işte. Karnım çıkmıştı ben hala kullanıyordum. :) olsun 9 ay kullanalım ne olacak boşver :) adın neydi meraklıbeklyiş söylemende sakınca yoksa?[/QUOTE]hadi yaaaa((( simdi buyuk hayal kirikligi oldu ben de cunku progestandan nefret ediyorum tez zamanda bitsin diye dua ediyodum
250 iu canim yani gonal-f in dozen cevirirken 250 ye getiriyorum. senin ne kadar?Sen kac ml kullaniyorsun gonal fyi canım
ay sagol canim vallahi icime su serptin. yani gereken herseyi yapiyoruz gerisi doktorlara hemsirelere kalmis. insallah bir sekilde buyuturler folikulleri :)Canım benim de aynı şekilde folikül çok geç göründü. Sen moralini bozma. Hamdolsun sonra gelişiyor gerekli olgunluğa ulaşıyorlar. İnşaallah cumartesi günü çapını bile ölçerler. (Edacığım, zaten bizim "yumurta"diyerek beklediğimiz, her ultrasonda incelenen, çapı ölçülen şeyler aslında yumurta değil de yumurtanın kesesi gibi düşünebileceğin foliküller. O yüzden hemen gözükmeyebiliyor.) Haydi hayırlısı...
300 benimki dozu iyi dedi dr 5 gun daha vurucam250 iu canim yani gonal-f in dozen cevirirken 250 ye getiriyorum. senin ne kadar?
Yok Antalya tatlımAa benim de o sekilde olucak insallah benimki de boyle ilgili olur :) ankarada mı cnm
Çoğul gebelik gibi değerin çok yüksek hayırlı olsunKızlar acil sorum var
Transferimin 16 günü 5. Gün emb.değerim bugün 3588 çıktı..çok 2000 civarı olması gerekirdi.
Böyle olması normal mi sizce
Hesaplamaya göre 5+3 günlük benim
Tüplerim yok bu arada dış gebelik olamaz
Sizce nedir
tek embriyo muydu? bence çok olması iyidir. düşükten korkmak lazımKızlar acil sorum var
Transferimin 16 günü 5. Gün emb.değerim bugün 3588 çıktı..çok 2000 civarı olması gerekirdi.
Sizce nedir
Cnm sonuçta bizler seçilmiş yumurta ve sperm ile hamile kalıyoruz. O nedenle problemli olmaz merak etme. Ne güzel iste yüksek değerin. Önemli olan değerinin düzenli artması kaç olduğu değil.Kızlar acil sorum var
Sizce nedir
Cok degil canim benm 3. Gun embriyosu 16 da 1227 cikti seninki 5. Gun oldugu icin benm 18. Gun degerimde 3 binlerde cikacakti hep uc kat artti benim degerim cunku cogil gebelik olabilit canimKızlar acil sorum var
Sizce nedir
Amin canım inşallahhhhhhhEsrRam canim ya sagol sodugun icin. Valla esimde gitti cumartesi aksama kadar yok kaldim gurbet elde tek basima boyle sen sorunca cok duygulandim Allah razi olsun :)
Gittim ultrasonla baktilar daha hic folikul gelismemis ama hemsire daha erken normal dedi. Iste E2 ye bakicaklar kan da ona gore bakalim degistirebilirlermis dozu. HAyirlisi artik cumartesi baska bir ultrason daha yapicaklar. Ay insallah gelisirler o kadar emek veriyoruz ugrasiyoruz di mi ama. Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?