9.gün cnm ilk tahlili yaptımarkadaşım sen kaçıncı gün tahlil yapmıştın ilk
Her ikisi nede haber verdim canım ikiside gel dedi pazar Alaattin beye salı yada çarşamba şahin beye gidicem Allah izin verirse sen nasılsın minnaklar nasıl her anı heycanlı bu sürecin dayanamıyorum hergün kan veriyorum 9.gününden beri bugün 15.gün oldu. Senin kaçıncı gün göründüler ultrasondaCanım merhaba maşallah ya çok sevindim senin adına ben gördüm pazar günü bebişi sen de bu hafta sonu görürsün inşallah. Seni şahin bey çağırdı mı canım Bursa'ya kontrole yoksa Alaattin beye mi gideceksin.
Maşşallahhh işallah artarak devam ederkızlar benm değerm artmş 55,10 olmş doktorum toparlanmaya başladı dedi
Her ikisi nede haber verdim canım ikiside gel dedi pazar Alaattin beye salı yada çarşamba şahin beye gidicem Allah izin verirse sen nasılsın minnaklar nasıl her anı heycanlı bu sürecin dayanamıyorum hergün kan veriyorum 9.gününden beri bugün 15.gün oldu. Senin kaçıncı gün göründüler ultrasonda
Hülya değerlerini bi yazsana zahmet olmazsaCok degil canim benm 3. Gun embriyosu 16 da 1227 cikti seninki 5. Gun oldugu icin benm 18. Gun degerimde 3 binlerde cikacakti hep uc kat artti benim degerim cunku cogil gebelik olabilit canim
Ya yine ben kafamda deli bir soru ile geldim. Benim embriyolar donduruldu malum. Ama dr bu ay rahim filmi çekelim dar olduğundan şüpheleniyorum dedi. Şimdi bi arkadasa dr demişki rahim filmi çekildiği ay tup Bebek falan olmaz demiş. Ya ben haziranda transfer olur die öle umıtlenmiştim ki şimdi sıkıntıya gırdım.
Rahim filmi çekilirken neden tüp olmuomuş canım benim yapılmıştı. Ama rahim filmi zor bi işlemYa yine ben kafamda deli bir soru ile geldim. Benim embriyolar donduruldu malum. Ama dr bu ay rahim filmi çekelim dar olduğundan şüpheleniyorum dedi. Şimdi bi arkadasa dr demişki rahim filmi çekildiği ay tup Bebek falan olmaz demiş. Ya ben haziranda transfer olur die öle umıtlenmiştim ki şimdi sıkıntıya gırdım.
Canım dr.un dar olma ihtimalini tedavinin en başından düşünememiş mi, genelde bütün tetkikler yapılıp öyle başlanıyor tedaviyeYa yine ben kafamda deli bir soru ile geldim. Benim embriyolar donduruldu malum. Ama dr bu ay rahim filmi çekelim dar olduğundan şüpheleniyorum dedi. Şimdi bi arkadasa dr demişki rahim filmi çekildiği ay tup Bebek falan olmaz demiş. Ya ben haziranda transfer olur die öle umıtlenmiştim ki şimdi sıkıntıya gırdım.
O ay mı yapıldı Can'ım transferin. Ne bileyim Hsg sonrası dr olmaz demiş adeti bekle demiş.Rahim filmi çekilişte neden tüp oluomuş canım benim yapılmıştı. Ama rahim filmi zor bi işlem
Zaten adet beklenio canım yani o ayın adetinde hemen ilaçlarla, iğnelerle başlanıo. Bizimki hemen başladı yani o ay oldu işlemler 1 ay beklemedimO ay mı yapıldı Can'ım transferin. Ne bileyim Hsg sonrası dr olmaz demiş adeti bekle demiş.
Doğru diyorsun ama dar olabileceğini çatlatma iğnesinden önceki kontrolden önce söyledi. Daha öbünce çok dr gittim ama hiç biri böle bi şey söylemedi. Daha sonra benim opu günü progesteron çokluksak çıkınca dar olma ihtimalini doğruyor bu sonuç dediCanım dr.un dar olma ihtimalini tedavinin en başından düşünememiş mi, genelde bütün tetkikler yapılıp öyle başlanıyor tedaviye
Ay hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrasıZaten adet beklenio canım yani o ayın adetinde hemen ilaçlarla, iğnelerle başlanıo. Bizimki hemen başladı yani o ay oldu işlemler 1 ay beklemedim
Her ikisi nede haber verdim canım ikiside gel dedi pazar Alaattin beye salı yada çarşamba şahin beye gidicem Allah izin verirse sen nasılsın minnaklar nasıl her anı heycanlı bu sürecin dayanamıyorum hergün kan veriyorum 9.gününden beri bugün 15.gün oldu. Senin kaçıncı gün göründüler ultrasonda
Ben 19. Gun kesyi gordum bebek gormedim :))Bugün 15.gün benimde sabah yine kan verdim haftasonu nasipse doktorda ultrasonda görürüz Allah İn izniyle J jelibon3434 sen kaçıncı gün gördün
Her bunye farkli kimisi hic birsey hissetmezken kimisi de bir suru belirti yasiyor.Kizlar herkeste belirti olmak zorundami bide kesin belirtisi su diyebildiginiz agriniz filan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?