2016 mayıs tüp bebek

Her ikisi nede haber verdim canım ikiside gel dedi pazar Alaattin beye salı yada çarşamba şahin beye gidicem Allah izin verirse sen nasılsın minnaklar nasıl her anı heycanlı bu sürecin dayanamıyorum hergün kan veriyorum 9.gününden beri bugün 15.gün oldu. Senin kaçıncı gün göründüler ultrasonda

hergun kan mi verdin kiyamam ya

Ya yine ben kafamda deli bir soru ile geldim. Benim embriyolar donduruldu malum. Ama dr bu ay rahim filmi çekelim dar olduğundan şüpheleniyorum dedi. Şimdi bi arkadasa dr demişki rahim filmi çekildiği ay tup Bebek falan olmaz demiş. Ya ben haziranda transfer olur die öle umıtlenmiştim ki şimdi sıkıntıya gırdım.

Cok degil canim benm 3. Gun embriyosu 16 da 1227 cikti seninki 5. Gun oldugu icin benm 18. Gun degerimde 3 binlerde cikacakti hep uc kat artti benim degerim cunku cogil gebelik olabilit canim
Hülya değerlerini bi yazsana zahmet olmazsa
Cuma günü çağırdı beni dr.
Birde tüp bebek gebeliğinde de hesaplama sat göre mi

bu konuda tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir tabi ama sanirim film cekerken olusan radyasyondan dolayi bi mola veriliyor

Rahim filmi çekilirken neden tüp olmuomuş canım benim yapılmıştı. Ama rahim filmi zor bi işlem

Canım dr.un dar olma ihtimalini tedavinin en başından düşünememiş mi, genelde bütün tetkikler yapılıp öyle başlanıyor tedaviye

O ay mı yapıldı Can'ım transferin. Ne bileyim Hsg sonrası dr olmaz demiş adeti bekle demiş.
Zaten adet beklenio canım yani o ayın adetinde hemen ilaçlarla, iğnelerle başlanıo. Bizimki hemen başladı yani o ay oldu işlemler 1 ay beklemedim

Canım dr.un dar olma ihtimalini tedavinin en başından düşünememiş mi, genelde bütün tetkikler yapılıp öyle başlanıyor tedaviye
Doğru diyorsun ama dar olabileceğini çatlatma iğnesinden önceki kontrolden önce söyledi. Daha öbünce çok dr gittim ama hiç biri böle bi şey söylemedi. Daha sonra benim opu günü progesteron çokluksak çıkınca dar olma ihtimalini doğruyor bu sonuç dedi

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar:
Birinci gün: Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Ikinci gün: Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üçüncü gün: Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dördüncü gün: Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beşinci gün: Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altıncı gün: Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedinci gün: Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Selam kizlar nasilsiniz.Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldurur insallah.Bende son durum cumartesi transver oldum test gununu bekliyorum UMUT VE DUA İLE insallah bu sefer olur.Transverden beri karin agrim var ara ara adet sancisi gibi korkutmuyor degil sayfa sayfa belirti arayip duruyorum :) Hamile arkadaslarim bizler icinde dua edin olurmu inanin cok ihtiyacimiz var saglicakla kalinn

Zaten adet beklenio canım yani o ayın adetinde hemen ilaçlarla, iğnelerle başlanıo. Bizimki hemen başladı yani o ay oldu işlemler 1 ay beklemedim
Ay hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrası

Benim 19. Gün göründü canım senin de pazar görünür çünkü benim 3. gün embriyosuydu senin 5. gündü yanlış hatırlamıyorsam bakalım sen kaç tane göreceksin inşallah sağlıkla kavuşmak da nasip olur hepimize on gün önce dertleşiyorduk şimdi hamileyiz ne acayip dimi:))
benim bir tane şimdilik ayın 11inde tekrar randevum var Alaattin bey kesin belli olur tek mi ikiz mi dedi ama beni Şahin bey çağırmadı ya sadece tebrik etti :))

Kizlar herkeste belirti olmak zorundami bide kesin belirtisi su diyebildiginiz agriniz filan oldumu

Kızlar bugün tekrar aradı embriyolog dün 6 adet döllenen vardı bugünde hiç kayıp yok 6 tane ile devam ediyorum:)hücre sayısı 2.gün olup 4 ve 6 dedi cmartesi günü yani 5. Gün transferi olacakmış sizce durum Nasıl ilerliyor dualarımızı hiçbirimiz birbirimizden eksik etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…