2016 mayıs tüp bebek

Zaten 5.gune gitmelerini ister doktorlar daha garanti olsun diye.5.gun embriyolarinn tutnma sansini daha yuksek goruyorlar.

Masallah canim İnsallah kucaginada alirsin kuzularini.Benimde 3 adet dollendi 1tanesi. 1.kalite dediler 2 taneside ikinci kalite dediler transverin 5.gunumdeyim

Ay hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrası
Valla canım benim devlette yapıldı 3 sene önce narkozsuz hayatımda böyle acı çekmedim ağlayarak çıktım yere düştüm eşim kaldırdı ben ağladım o ağladı. Suni sancı veriolar bi taraftan bi taraftan alttan iğne yaptılar öldüm öldüm dirildim. İyiki narkoz verecekler sana yoksa dayanılmaz yani. Sonrasında çok bişey hissetmedim belki de o çektiğim çok feci olduğu için sonraki ağrıları hissetmedim bile canım

Masallah canim İnsallah kucaginada alirsin kuzularini.Benimde 3 adet dollendi 1tanesi. 1.kalite dediler 2 taneside ikinci kalite dediler transverin 5.gunumdeyim
İnşallah canım benim ya çok fazla heyecanlıyım farklı duygular seninki de inşallah pozitif çıkar nasıl kendinde hiç değişiklik hissediyor musun :)

Zaten 5.gune gitmelerini ister doktorlar daha garanti olsun diye.5.gun embriyolarinn tutnma sansini daha yuksek goruyorlar.
Öyle mi oluyor peki siz test için kaçıncı günde yaptınız adeti beklemek şart mı yoksa daha önceden de belli olabiliyor mu

İnşallah canım benim ya çok fazla heyecanlıyım farklı duygular seninki de inşallah pozitif çıkar nasıl kendinde hiç değişiklik hissediyor musun :)

İnsallah canim Allah razi olsun .transverden beri agrim var bide goguslerimin yanlari agriyor ilactan olabilir diyorum midem yaniyor bilmiyorumki heycanla umutla bekliyorum.Doktor ananas kivi ye dedi onlari tuketiyorum sizlerde transverden sonra tuketin

Canım ya içim bi tuhaf oldu valla inşallah bu çektiğin acıların uğraşların mükafatını rabbim versin inşallah

Kizlar doktor size transverden sonra tutunsun diye mavi kutulu bitkisel bi kapsul verdimi.ozel olarak aliniyor kullanan oldumu

Tamam cnm peki transfer işlemi nasıl çok ağrılı oluyor mu

Anladım Can'ım çok saol cevabın için

Allahim ne olurr sen bizlerede anne olmayi nasip et.Transveri bekleyenlere bol bol saglikli yumoslar testi bekleyenlere kat kat artan beta hcgler nasip et vede hamilelerimizde sag salim evlatlarini kucaklarina alsinlarki sira bize gelsin aminnnnn aminnn aminnn

Tamam cnm peki transfer işlemi nasıl çok ağrılı oluyor mu

Yok canim yok hic korkma hatta ben cok sıkısmısım nerdeyse dayanamicaktim ayrica 3adet katater mi ne var ya o egildi icimde zor katater kullandilar meger kendimi sıkmısım sen rahat ol 15 dk anca surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…