Her bunye farkli kimisi hic birsey hissetmezken kimisi de bir suru belirti yasiyor.
Zaten 5.gune gitmelerini ister doktorlar daha garanti olsun diye.5.gun embriyolarinn tutnma sansini daha yuksek goruyorlar.Kızlar bugün tekrar aradı embriyolog dün 6 adet döllenen vardı bugünde hiç kayıp yok 6 tane ile devam ediyorum:)hücre sayısı 2.gün olup 4 ve 6 dedi cmartesi günü yani 5. Gün transferi olacakmış sizce durum Nasıl ilerliyor dualarımızı hiçbirimiz birbirimizden eksik etmeyelim
Buyuk gun yarin :)))Himm cvp icin saol arkadasim senin bebekler cift mi tek mi belli oldumu kalp atisi duyuldumu
Kızlar bugün tekrar aradı embriyolog dün 6 adet döllenen vardı bugünde hiç kayıp yok 6 tane ile devam ediyorum:)hücre sayısı 2.gün olup 4 ve 6 dedi cmartesi günü yani 5. Gün transferi olacakmış sizce durum Nasıl ilerliyor dualarımızı hiçbirimiz birbirimizden eksik etmeyelim
Buyuk gun yarin :)))
Valla canım benim devlette yapıldı 3 sene önce narkozsuz hayatımda böyle acı çekmedim ağlayarak çıktım yere düştüm eşim kaldırdı ben ağladım o ağladı. Suni sancı veriolar bi taraftan bi taraftan alttan iğne yaptılar öldüm öldüm dirildim. İyiki narkoz verecekler sana yoksa dayanılmaz yani. Sonrasında çok bişey hissetmedim belki de o çektiğim çok feci olduğu için sonraki ağrıları hissetmedim bile canımAy hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrası
İnşallah canım benim ya çok fazla heyecanlıyım farklı duygular seninki de inşallah pozitif çıkar nasıl kendinde hiç değişiklik hissediyor musun :)Masallah canim İnsallah kucaginada alirsin kuzularini.Benimde 3 adet dollendi 1tanesi. 1.kalite dediler 2 taneside ikinci kalite dediler transverin 5.gunumdeyim
12. Gun 147Hülya değerlerini bi yazsana zahmet olmazsa
Cuma günü çağırdı beni dr.
Birde tüp bebek gebeliğinde de hesaplama sat göre mi
Öyle mi oluyor peki siz test için kaçıncı günde yaptınız adeti beklemek şart mı yoksa daha önceden de belli olabiliyor muZaten 5.gune gitmelerini ister doktorlar daha garanti olsun diye.5.gun embriyolarinn tutnma sansini daha yuksek goruyorlar.
Evet canım daha önce kimyasal gebelik atlattım çok kere korkumdan üşenmedim verdimhergun kan mi verdin kiyamam ya
İnşallah canım benim ya çok fazla heyecanlıyım farklı duygular seninki de inşallah pozitif çıkar nasıl kendinde hiç değişiklik hissediyor musun :)
Canım ya içim bi tuhaf oldu valla inşallah bu çektiğin acıların uğraşların mükafatını rabbim versin inşallahValla canım benim devlette yapıldı 3 sene önce narkozsuz hayatımda böyle acı çekmedim ağlayarak çıktım yere düştüm eşim kaldırdı ben ağladım o ağladı. Suni sancı veriolar bi taraftan bi taraftan alttan iğne yaptılar öldüm öldüm dirildim. İyiki narkoz verecekler sana yoksa dayanılmaz yani. Sonrasında çok bişey hissetmedim belki de o çektiğim çok feci olduğu için sonraki ağrıları hissetmedim bile canım
Tamam cnm peki transfer işlemi nasıl çok ağrılı oluyor muİnsallah canim Allah razi olsun .transverden beri agrim var bide goguslerimin yanlari agriyor ilactan olabilir diyorum midem yaniyor bilmiyorumki heycanla umutla bekliyorum.Doktor ananas kivi ye dedi onlari tuketiyorum sizlerde transverden sonra tuketin
Anladım Can'ım çok saol cevabın içinValla canım benim devlette yapıldı 3 sene önce narkozsuz hayatımda böyle acı çekmedim ağlayarak çıktım yere düştüm eşim kaldırdı ben ağladım o ağladı. Suni sancı veriolar bi taraftan bi taraftan alttan iğne yaptılar öldüm öldüm dirildim. İyiki narkoz verecekler sana yoksa dayanılmaz yani. Sonrasında çok bişey hissetmedim belki de o çektiğim çok feci olduğu için sonraki ağrıları hissetmedim bile canım
Amin canım cümlemize inşallah Rabbim kucağımızı doldursun hepimizin tez zamandaCanım ya içim bi tuhaf oldu valla inşallah bu çektiğin acıların uğraşların mükafatını rabbim versin inşallah
Rica ederim canımAnladım Can'ım çok saol cevabın için
Tamam cnm peki transfer işlemi nasıl çok ağrılı oluyor mu
Canim yanlis hatirlamiyosam sen umutsuzdun vede kimseye soylememistin dimi bu denemeni dogru mi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?