2016 mayıs tüp bebek

Canımm birlilte ilerlioos :) valla cok sevindim. İnsallah birlikte hamile kalırız arkadaslarımızı müjdeleriz. Bnmde ara ara adet olucakmısım gibi agrılarım var . Heran tedirginim..

Yoo umutsuz degildim :))) her zaman umutluyum.Paylastigim kisiler var tabiki.
Sanki ben senin ilk degerini dusuk gormustum hatta suan kimseye soylemedim yaziyodu o an icimden oyle dua etmistimki insallah bu sefer olur diye sonra boyle hamile yaziyor ya takviminde cok mutlu olmustum isminden oyle hatirladimmm

Aynen canım hamişiz artık inşallah herşey yolunda gider banada gel demediler aslında hemşire hanıma değerlerimi söyledim telde oda ilk muayenizi biz yapalım isterseniz dedi yol gitmemiz sakıncalı olurmu bilemiyorum bende kararsızım Alaattin beyin yorumuna göre bakalım pazar belli olcak

Canımm birlilte ilerlioos :) valla cok sevindim. İnsallah birlikte hamile kalırız arkadaslarımızı müjdeleriz. Bnmde ara ara adet olucakmısım gibi agrılarım var . Heran tedirginim..

Ayy insallah canim insallahh ap ayri yerlerde ayni kaderi paylasiyoruz Allah yardimcimiz olsun ben progestan igne kullanmiyorum jel verdi sadece bide ozel bi ilac bide folibol ile clexane igne vuruluyorum

Yok canim yok hic korkma hatta ben cok sıkısmısım nerdeyse dayanamicaktim ayrica 3adet katater mi ne var ya o egildi icimde zor katater kullandilar meger kendimi sıkmısım sen rahat ol 15 dk anca surdu

benim transferim 1 dk surdu :) hatta annem vardi yanimda anlayamadi bile nasi yani geri mi gonderdiler dedi :)

benim transferim 1 dk surdu :) hatta annem vardi yanimda anlayamadi bile nasi yani geri mi gonderdiler dedi :)

Canim benim akslikler pesimi birakmadi tam pozisyon aldik yeni baslayan hemsire isigi kapadi yanlislikla Allahtan daha embriyolar ortada degidi doktor cok kizdi ama cok sukur sagsalim koydular tek duam hala icimde yasiyor tutunuyor olmalari

Yok canim yok hic korkma hatta ben cok sıkısmısım nerdeyse dayanamicaktim ayrica 3adet katater mi ne var ya o egildi icimde zor katater kullandilar meger kendimi sıkmısım sen rahat ol 15 dk anca surdu
Aaaa bende bilmiyorum nasıl olucak ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dayanacağım başka çare yok :)

Aaaa bende bilmiyorum nasıl olucak ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dayanacağım başka çare yok :)

Canim benim Rabbim yardimcin olsun Allah buyuktur kendine dikkat et dinlenmeye calis bide asla stres yok dua ile...

Hayirlisii insallah canimm olabilir :)) ben bu arada kizlar iyice kotu olmaya basladim uyku bastirmalar agrilar sizilar bende hamilelik tam anlamiyla basladi sanirim

Bizde istiyoruz o uyku basmalarindann tatli huzursuzluklardannn ayy bizede dua et hulyacim lutfen

Sanki ben senin ilk degerini dusuk gormustum hatta suan kimseye soylemedim yaziyodu o an icimden oyle dua etmistimki insallah bu sefer olur diye sonra boyle hamile yaziyor ya takviminde cok mutlu olmustum isminden oyle hatirladimmm
Yok benim degerim gayet iyiydi 6gun 44 du :)) dualarin icin cok tesekkur ederim.Evet bu sefer paylasmadim cunku o kadar cok soru soruyolar neden olmadi, tekrar ne zaman deneyeceksiniz aman o merkezler para tuzagi ozellikle tutturmuyorlar bir suru vizilti boyle kafam rahat :)) tavsiye ederim.Bu arada senin durumun nedir ?

Bizde istiyoruz o uyku basmalarindann tatli huzursuzluklardannn ayy bizede dua et hulyacim lutfen
Her zamann dualarimdasiniz canimm hepimiz birbirimizi o kadar iyi anliyoruzzki aslinda her birimizim skntisi farkli rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizlere hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin olmayanlara da pozitifleri gostersin insallahh...

Hulyacim bana da cok uyku yapiyor milletin yaninda esnemekten bir hal oluyorum.
Ayy canimm calisirken o kadar zor ki valla ogleden sonraa bir zorlaniyom anlatamam eve gelincede budugum yerde uyukluyom.. Kasik agrilarim ara ara oluyor. Belim agriyor.. Gercekten hamilelik belirtileri bunlarmis yani transfer surecinde belirti bekliuoduk ama onlar bisey degilmis

Evet evet sensin o 44 ben onu 10 gun deger diye hatirladim masallah iyiymis canimm insallah yarin pit pit atislarida keseleride gorursun Allah yardimcin olsun.ben beklemedeyim 5.gunumdeyim insallah haftaya pozitif sonucu alirim sizin gibi paylasirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…