Selam kizlar nasilsiniz.Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldurur insallah.Bende son durum cumartesi transver oldum test gununu bekliyorum UMUT VE DUA İLE insallah bu sefer olur.Transverden beri karin agrim var ara ara adet sancisi gibi korkutmuyor degil sayfa sayfa belirti arayip duruyorum :) Hamile arkadaslarim bizler icinde dua edin olurmu inanin cok ihtiyacimiz var saglicakla kalinn
Sanki ben senin ilk degerini dusuk gormustum hatta suan kimseye soylemedim yaziyodu o an icimden oyle dua etmistimki insallah bu sefer olur diye sonra boyle hamile yaziyor ya takviminde cok mutlu olmustum isminden oyle hatirladimmmYoo umutsuz degildim :))) her zaman umutluyum.Paylastigim kisiler var tabiki.
Aynen canım hamişiz artık inşallah herşey yolunda gider banada gel demediler aslında hemşire hanıma değerlerimi söyledim telde oda ilk muayenizi biz yapalım isterseniz dedi yol gitmemiz sakıncalı olurmu bilemiyorum bende kararsızım Alaattin beyin yorumuna göre bakalım pazar belli olcakBenim 19. Gün göründü canım senin de pazar görünür çünkü benim 3. gün embriyosuydu senin 5. gündü yanlış hatırlamıyorsam bakalım sen kaç tane göreceksin inşallah sağlıkla kavuşmak da nasip olur hepimize on gün önce dertleşiyorduk şimdi hamileyiz ne acayip dimi:))
benim bir tane şimdilik ayın 11inde tekrar randevum var Alaattin bey kesin belli olur tek mi ikiz mi dedi ama beni Şahin bey çağırmadı ya sadece tebrik etti :))
Canımm birlilte ilerlioos :) valla cok sevindim. İnsallah birlikte hamile kalırız arkadaslarımızı müjdeleriz. Bnmde ara ara adet olucakmısım gibi agrılarım var. Heran tedirginim..
Yok canim yok hic korkma hatta ben cok sıkısmısım nerdeyse dayanamicaktim ayrica 3adet katater mi ne var ya o egildi icimde zor katater kullandilar meger kendimi sıkmısım sen rahat ol 15 dk anca surdu
benim transferim 1 dk surdu :) hatta annem vardi yanimda anlayamadi bile nasi yani geri mi gonderdiler dedi :)
IKizzzz12. Gun 147
14.gun 417
16gun 1227 canm.. Son adet tarihine gore hesapliyosun canm aynen
Aaaa bende bilmiyorum nasıl olucak ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dayanacağım başka çare yok :)Yok canim yok hic korkma hatta ben cok sıkısmısım nerdeyse dayanamicaktim ayrica 3adet katater mi ne var ya o egildi icimde zor katater kullandilar meger kendimi sıkmısım sen rahat ol 15 dk anca surdu
Adı ne canımmKizlar doktor size transverden sonra tutunsun diye mavi kutulu bitkisel bi kapsul verdimi.ozel olarak aliniyor kullanan oldumu
Ben5.gunembriyosu oldugu icin 6.gunde kan testi yaptim :)) ama siz yapmayi. Gununuzu bekleyin.Öyle mi oluyor peki siz test için kaçıncı günde yaptınız adeti beklemek şart mı yoksa daha önceden de belli olabiliyor mu
Aaaa bende bilmiyorum nasıl olucak ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dayanacağım başka çare yok :)
Hayirlisii insallah canimm olabilir :)) ben bu arada kizlar iyice kotu olmaya basladim uyku bastirmalar agrilar sizilar bende hamilelik tam anlamiyla basladi sanirimIKizzzz
Adı ne canımm
Hayirlisii insallah canimm olabilir :)) ben bu arada kizlar iyice kotu olmaya basladim uyku bastirmalar agrilar sizilar bende hamilelik tam anlamiyla basladi sanirim
Yok benim degerim gayet iyiydi 6gun 44 du :)) dualarin icin cok tesekkur ederim.Evet bu sefer paylasmadim cunku o kadar cok soru soruyolar neden olmadi, tekrar ne zaman deneyeceksiniz aman o merkezler para tuzagi ozellikle tutturmuyorlar bir suru vizilti boyle kafam rahat :)) tavsiye ederim.Bu arada senin durumun nedir ?Sanki ben senin ilk degerini dusuk gormustum hatta suan kimseye soylemedim yaziyodu o an icimden oyle dua etmistimki insallah bu sefer olur diye sonra boyle hamile yaziyor ya takviminde cok mutlu olmustum isminden oyle hatirladimmm
Hulyacim bana da cok uyku yapiyor milletin yaninda esnemekten bir hal oluyorum.Hayirlisii insallah canimm olabilir :)) ben bu arada kizlar iyice kotu olmaya basladim uyku bastirmalar agrilar sizilar bende hamilelik tam anlamiyla basladi sanirim
Her zamann dualarimdasiniz canimm hepimiz birbirimizi o kadar iyi anliyoruzzki aslinda her birimizim skntisi farkli rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizlere hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin olmayanlara da pozitifleri gostersin insallahh...Bizde istiyoruz o uyku basmalarindann tatli huzursuzluklardannn ayy bizede dua et hulyacim lutfen
Ayy canimm calisirken o kadar zor ki valla ogleden sonraa bir zorlaniyom anlatamam eve gelincede budugum yerde uyukluyom.. Kasik agrilarim ara ara oluyor. Belim agriyor.. Gercekten hamilelik belirtileri bunlarmis yani transfer surecinde belirti bekliuoduk ama onlar bisey degilmisHulyacim bana da cok uyku yapiyor milletin yaninda esnemekten bir hal oluyorum.
Yok benim degerim gayet iyiydi 6gun 44 du :)) dualarin icin cok tesekkur ederim.Evet bu sefer paylasmadim cunku o kadar cok soru soruyolar neden olmadi, tekrar ne zaman deneyeceksiniz aman o merkezler para tuzagi ozellikle tutturmuyorlar bir suru vizilti boyle kafam rahat :)) tavsiye ederim.Bu arada senin durumun nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?