- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Benim memelerim fena sisti dokunamiyorum :)) karin agrisi da devam maalesef.Ayy canimm calisirken o kadar zor ki valla ogleden sonraa bir zorlaniyom anlatamam eve gelincede budugum yerde uyukluyom.. Kasik agrilarim ara ara oluyor. Belim agriyor.. Gercekten hamilelik belirtileri bunlarmis yani transfer surecinde belirti bekliuoduk ama onlar bisey degilmis
Insallah seninde transferin poziif sonuclanir dualarim seninle :)Evet evet sensin o 44 ben onu 10 gun deger diye hatirladim masallah iyiymis canimm insallah yarin pit pit atislarida keseleride gorursun Allah yardimcin olsun.ben beklemedeyim 5.gunumdeyim insallah haftaya pozitif sonucu alirim sizin gibi paylasirim insallah
Haklısın canım o zaman filmi çektir için rahat etsin, anestezili cektirmeyeceksen yarım saat önceden ağrı kesici iç dayanilmayacak gibi bir ağrı olmuyor ben öyle çekildim 10_20 sn sürüyor ilacı verip filmi cekmesi :)Doğru diyorsun ama dar olabileceğini çatlatma iğnesinden önceki kontrolden önce söyledi. Daha öbünce çok dr gittim ama hiç biri böle bi şey söylemedi. Daha sonra benim opu günü progesteron çokluksak çıkınca dar olma ihtimalini doğruyor bu sonuç dedi
Transfer günün den beri mi böyle yoksa sonra mi başladı canım? Benim Hiç belirtim yok taBenim memelerim fena sisti dokunamiyorum :)) karin agrisi da devam maalesef.
Canim sen kime yaptiriyordunİnsallah canim Allah razi olsun .transverden beri agrim var bide goguslerimin yanlari agriyor ilactan olabilir diyorum midem yaniyor bilmiyorumki heycanla umutla bekliyorum.Doktor ananas kivi ye dedi onlari tuketiyorum sizlerde transverden sonra tuketin
Transfer günün den beri mi böyle yoksa sonra mi başladı canım? Benim Hiç belirtim yok ta
Haklısın aslında çok ta kendini dinlememek gerek akışına bırakmak lazım :))Karin agrim transferin ilk gunnden beri var ama memelerim son 3-4 gundur boyle aciyor.Belirti olmamasi daha iyi bosver karnm agriynca dusuk mu yapiorum hissine kapiliyorum olmamasi inan daha iyi )
Ben de sorayım doktora canım sagolAdi strath yaziyo tamamen bitkisel kapsul sirf tutunmasi icinmis canim
Benim ki genel anestezi ile oldu.tabi ki hiç birşey hissetmedim.sonrasında da hiç bir ağrım sancım olmadı.Anladım Can'ım çok saol cevabın için
HahaaaNegatif sonucunu alınca bir sonrakine kadar pilates yapıyım dedim.sabah google ebru şallı pilates yazacağıma ebru şallı ile tüp bebek yazmışım.Allahım sen akıl sağlığımı koru
Arkadaşım opu gibi değil rahim filmi ben çıkıp biraz dinlenip çalışmıştım, zaten anestezili olduğu Zaman birşey hissetmiyorsun hiç korkma rapora da gerek yokAy hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrası
HahahahaNegatif sonucunu alınca bir sonrakine kadar pilates yapıyım dedim.sabah google ebru şallı pilates yazacağıma ebru şallı ile tüp bebek yazmışım.Allahım sen akıl sağlığımı koru
aynen öyle canım ama bu ay tedavi yok yaa keşke olsaydıİyi baricanim cok bekletmedi seni
Canım ne yaptın bugün kaç çıktı değerin benim yükselmiş ama çok değil doktorum sorun yok sadece yavaş ilerliyor dedi pazartesi 22 cikmisdi bügün 44 çıktıİnsallh yükselir ikimizinde canım yaa bende gidicem yarın tekrar sana ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?