2016 mayıs tüp bebek

Benim memelerim fena sisti dokunamiyorum :)) karin agrisi da devam maalesef.

Insallah seninde transferin poziif sonuclanir dualarim seninle :)

Haklısın canım o zaman filmi çektir için rahat etsin, anestezili cektirmeyeceksen yarım saat önceden ağrı kesici iç dayanilmayacak gibi bir ağrı olmuyor ben öyle çekildim 10_20 sn sürüyor ilacı verip filmi cekmesi :)

Canim sen kime yaptiriyordun

Transfer günün den beri mi böyle yoksa sonra mi başladı canım? Benim Hiç belirtim yok ta

Karin agrim transferin ilk gunnden beri var ama memelerim son 3-4 gundur boyle aciyor.Belirti olmamasi daha iyi bosver karnm agriynca dusuk mu yapiorum hissine kapiliyorum olmamasi inan daha iyi )

Karin agrim transferin ilk gunnden beri var ama memelerim son 3-4 gundur boyle aciyor.Belirti olmamasi daha iyi bosver karnm agriynca dusuk mu yapiorum hissine kapiliyorum olmamasi inan daha iyi )
Haklısın aslında çok ta kendini dinlememek gerek akışına bırakmak lazım :))

duacicegi canim arastrdm biraz bu dediginin icinde adaçayı maydonoz fln var benim bildigim bunlar düşük sebebi diye hamileligin ilk aylarında bile yasak...niye verdi doktor acaba ya bi arastır istersen

Ay hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrası
Arkadaşım opu gibi değil rahim filmi ben çıkıp biraz dinlenip çalışmıştım, zaten anestezili olduğu Zaman birşey hissetmiyorsun hiç korkma rapora da gerek yok

selam kızlar bende buakşam adet oldum gibi kahverengi lekenmeler oluyo

Kizlar bugün cetroide vurdum kolumdan ama kolum agriyo hala saat 10 da vurmama ragmen

İnsallh yükselir ikimizinde canım yaa bende gidicem yarın tekrar sana ne dedi doktor
Canım ne yaptın bugün kaç çıktı değerin benim yükselmiş ama çok değil doktorum sorun yok sadece yavaş ilerliyor dedi pazartesi 22 cikmisdi bügün 44 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…